Ru

De ce ai nevoie de Smart Protection?

Serviciul Smart Protection îți propune cea mai bună alternativă pentru următoarele 3 situații

Ecran spart

Este oare cineva, care nu și-a spart niciodată ecranul de la smartphone? Cît de multă grijă nu am avea de smartphone-ul nostru și cît de inovativă nu ar fi tehnologia prin care a fost produsă sticla indestructibilă a ecranului - mai devreme sau mai tîrziu, fiecare dintre noi se poate trezi în situația în care smartphone-ul nostru scump și drag se va pomeni în cădere liberă chiar spre asfaltul necruțător. Husa vă poate salva doar parțial. Aceasta va proteja carcasa, dar nu și ecranul! La fel și sticla sau pelicula de protecție – nu vor face față loviturilor puternice.

Contactul cu apa

Smartphone-ul și apa – două lucruri incompatibile! Indiferent că aveți un dispozitiv ce corespunde standardului de rezistență la apă IP67 sau IP68, acesta oricum poate fi afectat de apă. Cel mai important este faptul că astfel de situații sunt destul de frecvente. Cineva și-a scăpat telefonul în cadă, cineva a fost surprins de o ploaie puternică, cineva s-a avîntat în bazin cu telefonul în buzunar iar unii chiar l-au băgat în mașina de spălat cu tot cu haine.

Deteriorare mecanică

Probabil, una din cele mai complicate situații. Deoarece, întreaga lume digitală se îndreaptă spre crearea smartphone-urilor din ce în ce mai subțiri, nouă nu ne rămîne nimic mai mult, decît să acceptăm aceste dispozitive firave, cu frica – nu cumva să alunece din mînă. Pe lîngă faptul că sunt foarte ușor de scăpat sunt și foarte ușor de stricat, din cauza materialelor fine și subțiri care oferă acest rezultat compact. O lovitură mai puternică sau o cădere sub roțile unei mașini, rezultatul rămîne același – smartphone-ul nu va mai putea fi reparat.

Cum să respiri calm în toate aceste situații?

Cumpără înțelept: oferă dispozitivului o protecție suplimentară, înainte să ieși din magazin.

Cît costă un an fără griji?

valoare produsului <

7 000 lei

valoare produsului

7 001 - 15 000 lei

valoare produsului >

15 001 lei

Calculează direct:

 • lei

  costul produsului

 • X
 • 14%

  Procentul

 • =
 • 0lei

  suma necesară protecției

Important! Produsele cu o valoare mai mică decît 1 999 lei, nu se supun progamului de protecție. Poți beneficia de program o singură dată în decurs de 1 an.

S-a întâmplat chiar acum?

Ai stricat ecranul la smartphone / tabletă sau l-ai scăpat în apă?

ia legătura cu noi

Сontactează linia fierbinte la numărul de telefon +373 22 874 114 și anunță, imediat, despre circumstanțe. Noi îți vom oferi tot suportul necesar.

Efectuăm diagnosticarea

Vino cu buletinul de identitate, talonul de garanție al dispozitivului, bonul de casă, dispozitivul deteriorat direct la Centrul de Expertiză de pe str. București 17, pentru diagnosticare sau poți să îl transmiți prin filiala Darwin din care ai procurat produsul.

Întoarcem dispozitivul

În maxim 30 de zile, vom întoarce dispozitivul reparat sau îți vom oferi altul - în cazul în care produsul nu poate fi reparat sau costul reparației depășește 75% din valoarea produsului.

Ai o întrebare suplimentară?

Sună-ne acum

022 78 22 22 • 060 78 22 22

Vizitează-ne

Magazinele Darwin

Scrie-ne

[email protected]