Nu găsești produsul? Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23.

  • Caută în categoriile

Toate Categoriile

Transport

Hoverboard

Trotinetă

Gyroscooter

Mini Bike

Skate și Role

Bicicletă electrică

Set de protecție

Mașini electrice

Scooter

Biciclete

Gadget

Sport și Sănătate

Smart Home

Acustică

Distracție

3D tools

Auto

Camere action

Accesorii

Power Bank

Țigări electronice

Cărți electronice

Telefoane

Smartphone

Telefoane clasice

Telefoane DECT

Credit 0%

Smartphone

Laptopuri

Tablete

Gadget

TV

Camere foto

Imprimante

Apple

Macbook

iPhone

iPad

Watch

iMac

Mac mini

Apple TV

iPod

Accesorii

Laptopuri și PC

Laptop

All in One

Monitoare

Workstation

Accesorii

Scaune

Soft

Gaming

Componente PC

Proiectoare

Periferice

Imprimante

Climatizare

Aer condiționat

Senzori și stații meteo

Tablete

Tablete

Tablete grafice

Cărți electronice

TV și Foto

Camere foto

TV

Accesorii foto

Accesorii TV

Accesorii

Audio

Conectivitate

Memorie

Protecție

Încărcătoare

Suporturi mobile

Acumulatoare

Ochelari Virtuali Bobo VR Z4, White


Ochelari Virtuali Bobo VR Z4, White
Vrei să afli mai multe detalii despre produs?
Ochelari Virtuali Bobo VR Z4 White Ochelari Virtuali Bobo VR Z4, White - Ochelari Virtuali Bobo VR Z4, White -
Preț scăzut -100 lei
Produs exclusiv
Credit 0%
Preț scăzut -100 lei
Produs exclusiv
Credit 0%

Alte culori:

799 lei

Preț vechi

Vezi în magazinele Darwin

sau sună la 060 78 22 23


699 lei

Preț nou


36 lei/lună

?
girl-chat Vrei ofertă personalizată? Scrie în chat!

Timp de 24 luni cu 0 lei avans


Un singur smartphone pentru o întreagă călătorie


Simulează propria ta aventură cinematografică la tine acasă. Trăiește emoția tridimensională în jocuri, filme și călătorii virtuale cu noul set VR BOBO Z4.

Integrare totală de 120°. Imagine Wide-angle.


Lentilele PMMA fabricate în Japonia oferă o distanță de focalizare de 35mm și un unghi vizual de 120°, apropiat de unghiul vizual uman. BOBOVR Z4 îți garantează o experiență virtuală 3D cât mai apropiată de realitate.

Conceput pentru confort 100%


Căștile BOBOVR Z4 sunt fabricate din materiale ușoare pentru a cântări cât mai puțin. Doar 410 grame într-o tehnologie ultraperformantă oferă utilizatorului confort în momente de oboseală, reduce stresul și efectul de blackout și crește durata de vizionare a filmelor sau de gameplay.

Butonul multifuncțional


Ce faci dacă primești un apel telefonic atunci când te afli în lumea virtuală? În mod obișnuit, ar trebui să-ți dai jos căștile, însă cu Z4 rămâi unde ești. Răspunde la apeluri printr-o singură apăsare de buton în timp ce călătorești sau te joci. E atât de simplu!

Combină ceea ce vezi cu sunetul perfect


Experiența ta virtuală se bazează foarte mult pe ceea ce auzi. Scufundă-te în călătoriile tale fără precedent cu sunetul 3D. Căștile BOBOVR Z4 oferă izolare fonică și bas profund pentru o experiență ce depășește limitele.

Sunet garantat Hi-Fi și acoperire audio 360°


Specificațiile unui smartphone funcționează diferit cu fiecare pereche de căști. BOBO VR oferă sunet impecabil pe orice smartphone: impendanță ridicată, amplificată superb la 32Ω.

Flexibil și comod


BOBO VR se ajustează perfect pe orice mărime a capului, indiferent de vârstă. Căștile sunt prevăzute cu bureți moi la atingere, creați special pentru a reduce stresul aplicat urechilor la o exploatare mai lungă. Setul este optimizat pentru orice formă a feței și folosește o structură elastică cu efect de vid ce nu permite luminii să pătrundă în zona nasului.

Termoliză


În timpul exploatării, orice smartphone produce căldură. Setul BOBO VR folosește oțel inoxidabil cu elastic rezistent pentru a susține partea din spate a telefonului și a permite fluxului de aer să pătrundă prin cei 6 pori ai materialului. Ochelarii includ tehnologia de convecție în interiorul căștilor. Aerul pătrunde pe verticală și nu permite lentilelor să se încețoșeze.
De ce să nu cumperi de la distribuitori neautorizați?

Ilegal, de proastă calitate, furat sau defect. La asta trebuie să te gândești atunci când vezi un preț mic sau o ofertă care pare prea bună ca să fie adevărată. Pe internet, la colțuri de stradă, prin piețe, gări sau în locuri aglomerate - nu e greu să dai peste asemenea negustori. Trebuie doar să arunci o vorbă că vrei să-ți iei un smartphone iar ofertele apar din toate părțile.
Comercianții, colegii lor de afaceri și rețelele false pun în vânzare imitații pe care clienții nu știu să le deosebească. Sunt modele de smartphone apărute recent și imitate aproape perfect. Dar sub carcasa identică cu cea originală se ascunde o păcăleală. Dacă navighezi prin meniu observi ferestre nefuncționale și din loc în loc câte o literă din alfabetul chinez. Ori, modelul ascunde un hardware plin de erori și softuri inventate care nu funcționează.

Acoperim în rândurile ce urmează 6 motive pentru care nu trebuie să-ți cumperi niciun fel de device de la distribuitori neautorizați, niciodată!

DETALII

E important să cercetezi înainte să cumperi. Află modelul specific de smartphone pe care vrei să ți-l cumperi și intră în amănunte. Vezi conform căror parametri funcționează, verifică detaliile hardware și software, garanția oferită de producător, culorile în care este disponibil și tot ce te interesează. Toate aceste informații le găsești pe pagina oficială a fabricantului. Așa îți va fi mult mai ușor să-ți cumperi un device de la un distribuitor oficial.

ASPECT

Ecran, carcasă, logo, accesorii și cutie - toate fațetele pot fi copiate milimetric, iar astfel devine greu să distingi originalul de fals. La prima vedere, o imitație poate semăna perfect cu un model veritabil. Dar dacă ești atent la detalii, s-ar putea să găsești câtea aspecte evidente: culoarea, locul și modul în care sunt așezate butoanele sau cum este tipărit numele brandului. Dacă nici acestea nu vă sar în ochi, atrageți atenția la greutate, mărimea ecranului, finisajul vopselei sau lipsa semnelor de tip hologramă care să confirme autenticitatea.

CARACTERISTICI

Modele false pot fi copiate cu aceleași trăsături cum ar fi camera foto de mulți megapixeli, memoria internă imensă, sisteme GPS, dual SIM etc. Despre toate acestea, comercianții promit că sunt originale, însă aici nu e greu să vezi diferența. În primul rând calitatea ecranului este imediat vizibilă deoarece modelele false nu suportă o gamă largă de culori, iar asta se observă și la camera foto. Memoria lipsește, dual SIM nu funcționează, cât despre alte sisteme, nici nu se deschid la glisare fiindcă sistemul de operare este piratat.

FUNCȚIONALITATE

Un device de pe piața neagră se vinde sub-standard și e umplut cu piese ieftine care funcționează mediocru și modele de softuri la mâna a doua, copiate de pe internet. Un smartphone fals conține un chipset dintr-o generație veche, care ar putea să ofere funcționalitate însă la viteze extrem de mici. Același telefon nu va fi compatibil cu niciun soft sau aplicație afiliată oficial.

DISPONIBILITATE

Un smartphone fals apare în oferta distribuitorilor neautorizați atunci când stocul de modele originale se epuizează sau apar târziu în magazinele oficiale. Când retailerul de produse originale anunță stocul epuizat, pe piața neagră și pe paginile de licitații încep să apară piese false. Același lucru se întâmplă și când un telefon nu este disponibil în anumite culori. Așadar, distribuitorii falși profită de această ocazie atunci când un produs devine foarte căutat.

NUMĂRUL IMEI și GARANȚIA

Ultima însă nu cea din urmă metodă de a verifica legitimitatea unui telefon este numărul IMEI. Aici, rețelele false de distribuiție pot inventa un număr însă acesta poate fi verificat într-un minut, la fața locului. Tastează *06*# pe orice device, află numărul IMEI și verifică autenticitatea, modelul, fabricantul și țara de origine pe o pagină specializată cum ar fi www.IMEI.info. Orice gadget importat și comercializat oficial este testat înainte de a fi pus în vânzare pentru a asigura corespunderea cu standardele operatorilor locali de telefonie mobilă. De asemenea, aceste produse vin însoțite de o garanție oferită de producător. Garanţia se asigură în conformitate cu legea și este completată de Instrucţiunile de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia. Pentru detalii specifice, examinaţi documentaţia care însoțește fiecare produs sau întrebați un consultant Darwin.
În final, te sfătuim să eviți orice distribuitor neautorizat și să alegi întotdeauna magazine oficiale care pot garanta că produsul pe care îl vrei este autentic. Compania Darwin este distribuitor oficial al:
și oferă 2 ani de garanție de la producător și 3 ani de suport tehnic. Dacă nu ești mulțumit de produsul pe care l-ai cumpărat, ai 30 de zile drept de retur sau poți primi banii înapoi. Detalii aici.
Secificatii Image

Specificaţii

Ochelari realitate virtuala

Tip

Ajustare distanță interpupilară

Altele

215 x 120 x 195 (mm)

Dimensiuni

Android / IOS

Telefoane compatibile

410 g

Greutate

Vezi toate specificațiile
Newsletter

Smartphone-ul tău poate face poze de 10 ori mai calitative

Vrei să știi cum?

Un e-mail zboară chiar acum spre adresa ta electronică!

Discută cu noi și pe:

Video

Opinii despre companie