Nu găsești produsul? Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23.

  • Caută în categoriile

Toate Categoriile

Transport

Hoverboard

Trotinetă

Gyroscooter

Mini Bike

Skate și Role

Bicicletă electrică

Set de protecție

Mașini electrice

Scooter

Biciclete

Gadget

Console

Sport și Sănătate

Acustică

Smart Home

Auto

Accesorii

Cărți electronice

Distracție

Camere action

Power Bank

Țigări electronice

Telefoane

Smartphone

Telefoane clasice

Telefoane DECT

Credit 0%

Smartphone

Laptopuri

Tablete

Gadget

TV

Camere foto

Imprimante

Apple

Macbook

iPhone

iPad

iMac

Mac mini

Apple TV

iPod

Accesorii

Laptopuri și PC

Laptop

All in One

Monitoare

Workstation

Accesorii

Scaune

Soft

Gaming

Componente PC

Proiectoare

Periferice

Imprimante

TV și Foto

Camere foto

TV

Accesorii foto

Accesorii TV

Tablete

Tablete

Tablete grafice

Cărți electronice

Climatizare

Aer condiționat

Senzori și stații meteo

Accesorii

Audio

Conectivitate

Memorie

Protecție

Încărcătoare

Suporturi mobile

Acumulatoare

Consola PlayStation 4 PRO, 1TB + CD FIFA 19 + 14 Days PS Plus, Black


Consola PlayStation 4 PRO, 1TB + CD FIFA 19 + 14 Days PS Plus, Black
Vrei să afli mai multe detalii despre produs?
Consola PlayStation 4 PRO, 1TB + CD FIFA 19 + 14 Days PS Plus, Black - Consola PlayStation 4 PRO, 1TB + CD FIFA 19 + 14 Days PS Plus, Black -
Produs exclusiv
Produs nou
Credit 0%
Produs exclusiv
Produs nou
Credit 0%

Vezi în magazinele Darwin

sau sună la 060 78 22 23


9 999 lei


1667 lei/lună

?
girl-chat Vrei ofertă personalizată?
Scrie în chat!

Timp de 6 luni cu 0 lei avans


De ce să nu cumperi de la distribuitori neautorizați?

Ilegal, de proastă calitate, furat sau defect. La asta trebuie să te gândești atunci când vezi un preț mic sau o ofertă care pare prea bună ca să fie adevărată. Pe internet, la colțuri de stradă, prin piețe, gări sau în locuri aglomerate - nu e greu să dai peste asemenea negustori. Trebuie doar să arunci o vorbă că vrei să-ți iei un smartphone, iar ofertele apar din toate părțile.
Comercianții, colegii lor de afaceri și rețelele false pun în vânzare imitații pe care clienții nu știu să le deosebească. Sunt modele de smartphone apărute recent și imitate aproape perfect. Dar sub carcasa identică cu cea originală se ascunde o păcăleală. Dacă navighezi prin meniu observi ferestre nefuncționale și din loc în loc câte o literă din alfabetul chinez. Ori, modelul ascunde un hardware plin de erori și softuri inventate care nu funcționează.

Află care sunt cele 6 motive pentru care nu trebuie să-ți cumperi niciun fel de device de la distribuitori neautorizați, niciodată!

DETALII

E important să cercetezi înainte să cumperi. Documentează-te despre modelul de smartphone pe care vrei să-l cumperi. Vezi conform căror parametri funcționează, verifică detaliile hardware și software, garanția oferită de producător, culorile în care este disponibil și tot ce te interesează. Toate aceste informații le găsești pe pagina oficială a fabricantului. Așa îți va fi mult mai ușor să-ți cumperi un device de la un distribuitor oficial.

ASPECT

Ecran, carcasă, logo, accesorii și cutie - toate fațetele pot fi copiate milimetric, iar astfel devine greu să distingi originalul de fals. La prima vedere, o imitație poate semăna perfect cu un model veritabil. Dar dacă ești atent la detalii, s-ar putea să găsești câteva aspecte evidente: culoarea, locul și modul în care sunt așezate butoanele sau cum este tipărit numele brandului. Dacă nici acestea nu-ți sar în ochi, atrage atenția la greutate, mărimea ecranului, finisajul vopselei sau lipsa semnelor de tip hologramă care să confirme autenticitatea.

CARACTERISTICI

Ține minte: totul poate fi plagiat și contrafăcut. Chiar și camera foto de mulți megapixeli, memoria internă imensă, sistemele GPS și dual SIM etc. Și chiar dacă comercianții promit că totul e original, nu e greu să vezi diferența. În primul rând calitatea ecranului este imediat vizibilă, deoarece modelele false nu suportă o gamă largă de culori, iar asta se observă și la camera foto. Memoria lipsește, dual SIM nu funcționează, cât despre alte sisteme, nici nu se deschid la glisare fiindcă sistemul de operare este piratat.

FUNCȚIONALITATE

Un device de pe piața neagră se vinde sub-standard și e umplut cu piese ieftine care funcționează mediocru și modele de softuri la mâna a doua, copiate de pe internet. Un smartphone fals conține un chipset dintr-o generație veche, care ar putea să ofere funcționalitate, însă la viteze extrem de mici. Același telefon nu va fi compatibil cu niciun soft sau aplicație oficială.

DISPONIBILITATE

Un smartphone fals apare în oferta distribuitorilor neautorizați atunci când stocul de modele originale se epuizează sau apare târziu în magazinele oficiale. Când retailerul de produse originale anunță stocul epuizat, pe piața neagră și pe paginile de licitații încep să apară piese false. Același lucru se întâmplă și când un telefon nu este disponibil în anumite culori. Așadar, distribuitorii falși profită de această ocazie atunci când un produs devine foarte căutat.

NUMĂRUL IMEI și GARANȚIA

Ultima, dar nu și cea mai puțin importantă metodă de a verifica legitimitatea unui telefon, este numărul IMEI. Aici, rețelele false de distribuție pot inventa un număr, dar acesta poate fi verificat într-un minut, la fața locului. Tastează *#06# pe orice device, află numărul IMEI și verifică autenticitatea, modelul, fabricantul și țara de origine pe site-ul www.IMEI.info. Orice gadget importat și comercializat oficial este testat înainte de a fi pus în vânzare, ca acesta să corespundă cu standardele operatorilor locali de telefonie mobilă. De asemenea, aceste produse vin la pachet cu o garanție de la producător. Garanţia e oferită în conformitate cu legea și este completată de Instrucţiunile de Utilizare a produsului, predate la data achiziţiei acestuia. Pentru detalii specifice, te încurajăm să verifici actele care însoțesc fiecare produs. Iar dacă ești în una dintre filialele Darwin, nu te rușina să te adresezi consultantului Darwin în privința oricărui detaliu.
În final, te sfătuim să eviți orice distribuitor neautorizat și să alegi întotdeauna magazine oficiale care pot garanta că produsul pe care îl vrei este autentic. Compania Darwin este distribuitor oficial al:
și oferă 2 ani de garanție de la producător și 3 ani de suport tehnic. Dacă nu ești mulțumit de produsul pe care l-ai cumpărat, ai 30 de zile drept de retur sau poți primi banii înapoi. Detalii aici.
Secificatii Image

Specificaţii

1 TB

Capacitate Hard Disk

8 GB

Memorie RAM

Consola de jocuri

Tip

Vezi toate specificațiile
"PlayStation 4 este cea mai bună dintre toate platformele de jocuri – asta înseamnă că PS4 Pro este cea mai bună dintre cele mai bune."
ps4-pro-lead-image-console
ps4-pro-4k-product-grid

Jocuri şi divertisment în rezoluţie 4K

ps4-pro-hdr-product-grid

High Dynamic Range asigură culori pline de viață

ps4-pro-2x-power-product-grid

GPU cu putere dublă față de un PS4 standard

*Serviciile de redare în flux real pentru divertisment şi jocuri pot reproduce o rezoluţie de până la 2160p; PS4 Pro converteşte rezoluţii mai mici de 2160p. HDR nu este acceptat de toate jocurile şi serviciile de redare în flux real pentru divertisment. Televizorul 4K/HDR este necesar pentru compatibilitatea cu rezoluţia 4K şi HDR.”​

Jocuri la rezoluţie 4K

Joacă cele mai recente jocuri la claritatea uimitoare a rezoluţiei 4K*; tonurile pielii devin mai calde, materialele au texturi realiste, iar mediile devin mai vii ca niciodată.

ps4-pro-dynamic-4k-gaming-lead-image-console
ps4-pro-4k-product-grid

Jocuri la rezoluţie 4K*

PS4 Pro converteşte jocurile cu rezoluţie scăzută la 2160p, pentru a se apropia de claritatea 4K*.

ps4-pro-native-4k-product-grid

4K nativ

PS4 Pro permite anumitor jocuri PS4 să strălucească la rezoluţie 4K nativă incredibilă.

Tehnologie HDR

Cu un televizor HDR, jocurile PS4 compatibile afişează o gamă de culori mai apropiată de spectrul complet pe care îl poate distinge ochiul uman, oferind o vibraţie de necrezut şi detalii realiste.

ps4-pro-HDR-technology-lead

Amplificarea ratei de cadre pe secundă

Acțiunea devine mai rapidă, mai lină și mai explozivă, permițând mai multe cadre pe secundă, la o rată mai stabilă**.

ps4-pro-frame-rate-boost-lead-image-console
ps4-pro-fps-boost-locked-product-grid

Amplificare FPS: fixată

Ratele de cadre sunt amplificate şi fixate pentru anumite jocuri de pe PS4 Pro.

ps4-pro-fps-boost-targeted-product-grid

Amplificare FPS: vizată

PS4 Pro vizează rate de cadre mai rapide pentru anumite jocuri PS4.

Caracteristici PS4 Pro

Realism extraordinar

sony-4k-hdr-tvs-two-column

Televizoare HDR 4K

Combină puterea vizuală a consolei PS4 Pro cu gama de televizoare HDR 4K subţiri şi elegante şi vezi cum jocurile abundă de viaţă, culori vii şi detalii.

Explorează gama completă

Opinii despre companie

Newsletter

Smartphone-ul tău poate face poze de 10 ori mai calitative

Vrei să știi cum?

Un e-mail zboară chiar acum spre adresa ta electronică!

Discută cu noi și pe: