photo BACK TO SCHOOL împreună cu DARWIN!
13-08-2021

BACK TO SCHOOL împreună cu DARWIN!

PRIMUL SUNET se apropie cu pași grăbiți – timpul potrivit să ne pregătim serios de ȘCOALĂ sau FACULTATE! Mai nou, în 2021 elevii și studenții care se respectă nu se limitează la pixuri și caiete, ci au în arsenalul lor gadget-uri pentru un ecosistem de învățare productiv și confortabil. Astfel, indiferent cum te găsește acest an școlar, acasă în pijama sau în bancă la patru ace, trebuie să fii pe deplin echipat! Prin urmare, prinde un GUIDE despre toate gadget-urile care trebuie să le aibă la îndemână un elev/student modern.

vivo drone

OFFLINE mode ON

Să presupunem că totul merge ca pe roate și în ziua de 1 SEPTEMBRIE ne adunăm cu toții la școală, iar elevii își ocupă locurile în bancă. Evident, ghiozdanele trebuie să fie pline cu pixuri, creioane, cărți, caiete și câteva gadget-uri smart. La urma urmei, ce fel de școală modernă și studiu de calitate fără ele!

Smartphone

Pe cine ai văzut în zilele noastre fără smartphone? Asta nu mai e, ca pe timpuri, doar un mijloc de comunicare, ci un device universal și multifuncțional. Ce poți face cu el? Să faci research pe Google la orele de istorie, să traduci cuvintele necunoscute la orele de franceză, să folosești calculatorul pentru a găsi răspuns la cele mai complicate ecuații și, într-un final, să ai un prieten de încredere care cunoaște toate răspunsurile corecte la examen! Dar, asta rămâne între noi! Ei bine, nu rata șansa de a-ți actualiza vechea „cărămidă” pe un nou flagman de ultima generație!

Smartwatch

Un ceas inteligent – un frumos atribut suplimentar pentru smartphone-ul tău. Cu acesta poți răspunde rapid la apeluri telefonice și mesaje fără a distrage întreaga clasă de la ore. Mai mult de atât, este mai puțin probabil că vei fi prins la examen copiind de pe un smartwatch, decât de pe un telefon. Nu ne vine să credem că am spus-o, dar... asta e! Lăsând la o parte necesitatea acestuia pentru un elev, părinții vor avea și ei de câștigat. Acum pot fi convinși de faptul că odorașul lor a ajuns cu siguranță anume la școală și nu bate pietrele pe drum!

Înarmați pentru ONLINE

Sperăm că nu vom ajunge în această extremă, dar trebuie să fim pregătiți pentru orice eventualitate. Asta înseamnă că renunțăm la tablă și cretă și punem mâna pe dispozitive serioase!

Laptop

Cea mai practică și convenabilă opțiune e un laptop. În comparație cu un PC sau monoblok, pe lângă un ecran, cu un laptop ai parte, în același timp, de o cameră și un microfon încorporat. Iar cel mai important aspect, e că nu te ține strâns legat de un singur loc. Astfel, conectează-te la orele online fie de acasă, fie din mijlocul naturii. Internet să fie! De asemenea, dacă pe parcurs situația se îmbunătățește și trebuie să fii prezent fizic la facultate sau la școală, îl poți lua oricând cu tine.

Tableta

O alternativă a laptop-ului poate fi tableta, care este mult mai mobilă și compactă decât precedentul. Se poate lăuda, de asemenea, cu o cameră și un microfon încorporat, ceea ce îl face automat un device ideal pentru conferințele online. Ei bine, singurul dezavantaj ar fi lipsa unei tastaturi, care trebuie procurată aparte.

Camera

Un element cheie atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Comunicarea dintre aceștia devine mult mai constructivă și clară atunci când se pot privi în ochi, chiar și la distanță. Deci dacă ai deja acasă un computer personal și nu ai încă o cameră web, e timpul potrivit să te înarmezi cu una! De dorit una cu microfon încorporat!

video chat

Bun atât pentru ONLINE, cât și pentru OFFLINE

Indiferent care dintre scenariile de mai sus va fi aplicat, anii de școală nu pot trece neavând aceste dispozitive la îndemână! Nu încerca să ne contrazici! Știm despre ce vorbim!

Rucsac

Unde ai văzut tu elev fără ghiozdan? Doar nu duci cărțile și caietele la școală în „culiok”? Și nu te grăbi să ne spui că exista posibilitatea desfășurării cursurilor online. Cum ai de gând, în acest caz, să îți transporți laptop-ul atunci când ești în drum spre bunica ca să-i dai o mână de ajutor în grădină, dacă tot nu mergi fizic la școală. Oricare ar fi scenariu, ai nevoie de un rucsac și cu asta basta!

Imprimantă

Ai zice tu că nu e atât de scump să scoți la XEROX în oraș un eseu sau un referat pregătit peste noapte la istorie. Dar ce faci când ai de tipărit sute de foi, o lucrare de licență sau o întreagă carte și asta nu se întâmplă doar odată sau de două ori pe an. Studenții și liceenii știu despre ce vorbim! Cei 50 de bani per foaie se transformă la final de an în sute de lei. Bine că noi știm cum poți economisi! Cu o imprimantă proprie! Plus o bună idee de business la domiciliu! Colegii fără imprimantă, la sigur, vor ajunge pe la tine.

Stick USB

Ai mâine de prezentat la curs un PowerPoint sau trebuie să mergi la Xerox să imprimi un referat? Ai nevoie de o memorie USB! Se pare că nu doar una, pentru că au mereu tendința de a dispărea pe undeva. Sfatul nostru, alege mereu o unitate flash de circa 8-16GB cu destul spațiu pentru toate prezentările, cursurile, manualele și fișiere video. Doar nu vei lăsa acasă toate cunoștințele tale!

Căști audio

Offline sau online, o pereche de căști sunt mereu binevenite! În timpul orelor online ai o probabilitate mai mare să auzi ce spune doamna profesoară și vei putea evita feedback-ul enervant între vorbitor și microfon. Offline – numai bune de a asculta muzica preferată în drum spre sau dinspre școală.

HUUU…! Se pare că am umplut ghiozdanul! Smartphone, smartwatch, imprimantă, stick, cameră… Doar nu am uitat nimic, nu?! Ohhh nu… STAI, STAI, STAI! Prinde SUPER OFERTE, REDUCERI și CREDIT 0%! La DARWIN ai mereu parte de prețuri atrăgătoare la întreaga gamă de dispozitive inteligente! BAFTĂ și spor la învățat!

FAQ

Deocamdată, nu este încă foarte clar cum se vor desfășura orele în acest an: fie toți copiii vor merge din nou la școală, fie unii vor fi nevoiți să învețe la distanță. De aceea este mega important să fii pregătit pentru orice eventualitate. Nu-ți face griji! Gadget-urile nu vor rămâne fără treaba în nici într-un caz!

Dispozitivele moderne simplifică considerabil procesul de învățare atât la școală, cât și la facultate. Mai mult de atât, fără unele gadget-uri, procesul de învățare este practic imposibil în zilele noastre. De exemplu, cum ai de gând să faci un rezumat și să-l imprimi dacă nu ai la îndemână un laptop și o imprimantă? Chiar și același smartphone este extrem de util pentru un elev.

Fie că mergi la ore offline sau online, nici un elev nu se poate descurca fără:

Te pregătești intesiv pentru noul an școlar? Ai nevoie de gadget-uri? Cele mai bune prețuri le găsești în gadget store-ul DARWIN.MD! Vino să-ți umplem ghiozdanul!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel