Device-uri HyperX cu reduceri

Device-uri HyperX cu reduceri

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 17.08.2021 până la 12.09.2021

promo expired

FAQ

HyperX – echipamente gaming de top în rândul jucătorilor din întreaga lume. Brand-ul se impune prin calitate și design estetic, livrând produse fiabile cu cele mai înalte standarde de performanță.

De-a lungul timpului linia de produse HyperX a ajuns să includă:

Ai nevoie de accesorii gaming de top? Cumpără ACUM gadget-uri HyperX la Darwin cu o REDUCERE de -30%!

Pentru cei care stau în urmă cu informațiile! Începând cu anul 2021 HyperX nu mai face parte din universul Kingston Technology, fiind cumpărată de o altă companie americană – HP. Prin urmare, prefixul Kingston dispare, rămânând doar HyperX!

SCAPĂ DE STRESUL TEMELOR PENTRU ACASĂ CU HYPERX

  • — Și astea la ce îți mai trebuie?
  • — Mam, asta-i pentru ȘCOALĂ! DARWIN poate confirma asta!

O tastatură și un mouse bun sunt secretul elevului de nota 10 care tapează, seară de seară, cu viteza luminii, lucrări și referate pentru școală. Și ce mai contează că după 00.00 se transformă în acele arme care te ajută să-ți dobori inamicii în jocul preferat?!

Ei bine, acum ai șansa să faci rost de niște „arme pentru școală” mult mai performante cu o REDUCERE de până la -30% la întreaga gamă de accesorii gaming HyperX! Delectează-te cu o performanță uimitoare de lucru, calitate superioară și confort legendar pentru a obține, ulterior, cele mai tari rezultate „la școală”! Nu rata ocazia! Alege un set de căști de înaltă calitate, mouse, tastatură și un covoraș HyperX, ACUM la SUPER PREȚ, în gadget store-ul DARWIN.MD!

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel