ro ru

Aspiratoare pentru auto

Nu sunt produse

Cum să alegi corect un aspirator auto?

Una dintre cele mai mari plăceri în viața asta e să mănânci ceva „gustoșel” în mașină în timp ce aștepți ceva sau pe cineva. Și preferabil ar fi ca acel ceva „gustoșel” să fie cât se poate de crocant și nesănătos. Dar, ghinion! Riști să te transformi într-un „dezordonat” cu un salon plin de firimituri care, la rândul lor, mai și atrag diverse insecte. Din fericire, noi avem o soluție simplă pentru această problemă – un aspirator auto! Acesta se va descurca nu doar cu firimiturile rămase în salon, ci și cu praful și murdăria adunate de multă vreme. Ei bine, despre cum să alegi un asemenea aspirator îți spunem în rândurile care urmează.

car vacuumcleaner

Principalele caracteristici ale aspiratoarelor auto

De ce ai nevoie de un aspirator auto dacă te poți adresa la o spălătorie auto sau să folosești un aspirator clasic cu ajutorul căruia cureți covoarele prin casă? Simplu! Trebuie să plătești bani în plus pentru deservire și nu este deloc rapid și comod. Altă treabă e un aspirator de mână care este portabil și mega ușor de utilizat. Înainte de a cumpăra însă un asemenea device merită să acorzi atenție următoarelor caracteristici:

Tipul de alimentare

Un aspirator manual poate fi alimentat cu ajutorul unei baterii încorporate, cu ajutorul brichetei auto sau cu un sistem combinat de alimentare cu energie electrică. Aspiratoarele fără fir se impun prin confort și mobilitate. În plus, cu acestea poți ajunge ușor chiar și în cele mai „ascunse” locuri ale salonului. Pe de altă parte, aspiratoarele alimentate de bricheta auto sunt limitate în mobilitatea lor printr-un cablu, în schimb sunt mai puternice și pot fi utilizate un timp mai îndelungat. Când ajungem la cele cu sistem combinat vorbim de fapt de aspiratoare auto performante care de cele mai multe ori sunt întâlnite în spălătoriile auto. Evident, acestea combină atât avantajele aspiratorului cu baterie, cât și a celui cu fir. Prin urmare, primești un aspirator ideal!

power type

Putere

De putere, în mare parte, depinde cât de bine se va descurca aspiratorul auto cu îndepărtarea murdăriei. În general, pentru majoritatea șoferilor, este suficient o unitate cu o putere de până la 75W. Acesta va îndepărta cu ușurință firimiturile, resturile și praful. Pentru realitățile noastre urbane este exact ce trebuie. Cu toate acestea, dacă cureți constant mașina de nisip, pietricele sau blană de animale, ar trebui să-ți îndrepți atenția spre un aspirator puternic cu o capacitate de 180W.

power

Tipul de curățare

În ceea ce privește modul de curățare, avem două variante: uscată și umedă. Un aspirator mobil de tip uscat este potrivit pentru o utilizare zilnică, în timp ce un aspirator care spală ține de o curățare ceva mai serioase. Un soi de „curățenie generală” a salonului mașinii! Evident există și aspiratoare care spală și aspiră, un adevărat combo care face față oricărei sarcini, fie că vorbim de praf, murdărie sau pete.

cleaning type

Duze suplimentare

În cele din urmă, sfatul nostru ar fi să acorzi o atenție deosebită duzelor suplimentare, care vor simplifica inevitabil curățarea auto. Prinde aici o scurtă listă cu cele mai populare și necesare atașamente:

  • Duză îngustă pentru colectarea gunoiului din locuri înguste și greu accesibile;
  • Duză pentru covor și podea;
  • Duză pentru curățarea tapițeriei scaunelor;
  • Duză turbo pentru blana și puful de la animale;
  • Duză pentru colectarea lichidelor și resturilor umede.

Cumpără aspirator auto la DARWIN

Cu siguranță, în gadget store-ul DARWIN.MD vei găsi tot de ce ai nevoie! Noi îți punem la dispoziție cea mai variată gamă de aspiratoare auto și alte dispozitive pentru automobilul tău. Ai nevoie de ajutor? Adresează-te unuia dintre consultanții noștri specializați! Cumpără acum și primește livrare gratuită oriunde în Moldova!

De ce Aspiratoare pentru auto la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel