ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Rezoluție (px)
Diagonală display
Tip display
Densitate pixeli
Generația conexiunii
Grad de protecție
GPS
NFC
Versiune Bluetooth
Versiune Wi-Fi
Timpul de lucru
SpO₂
Accelerometru
Giroscop
Busolă
Culoare
Filtre
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch SE Silver 1.78" | 44mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKQ43
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch SE Gray | 40mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer| MKQ13
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Ceas inteligent Apple Watch SE Gold | 44mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKQ53
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch SE + GPS (MKQ43) Silver, Abyss Blue Sport 1.78" | 40mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKQ43
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Ceas inteligent Apple Watch SE Silver 1.57" | 40mm | Aluminiu | MYDM2
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Ceas inteligent Apple Watch SE Gold 1.57" | 40mm | Aluminiu | MYDN2
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
6 499 lei
-600 lei
5 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Ceas inteligent Apple Watch SE Gray 1.57" | 40mm | Aluminiu | MYDP2
5 999 lei
-600 lei
5 399 lei

Apple Watch SE: ceasuri smart accesibile

Le mulțumim cupertinilor pentru faptul că nu doar modelele gadget-urilor costisitoare puteau fi găsite la prezentarea ce a avut loc recent, ci și unele mai accesibile pentru utilizatorul de rând. Device-ul la care am atras atenția în mod special – ceasul smart Apple Watch SE.

De facto acest ceas întrunește în sine caracteristicile Apple Watch Series 5 și funcționalitatea noii generații de gadget-uri. Procesorul S5 oferă ceasului un grad mai înalt de productivitate. Smart -watch-ul dat funcționează pe sistemul de operare preinstalat watchOS 7.

Noul model arată ca un smart-watch de generația a 4-a, producerea cărora era stopată, odată ce pe piață a apărut a 5-a generație de ceasuri. Dispay-ul Retina ce este prezent la noile modele de ceasuri, redă imaginea chiar și la o lumină stridentă. Puteți procura Watch SE în două versiuni cu Bluetooth și LTE în carcasă de 40 și 44 mm.

Ce caracteristici găsim la Apple Watch SE?

Modul sănătos de viață, antrenamentele în mod regulat... indiferent de scenariul vieții pe care-l alegi, în lumea contemporană este greu să monitorizezi starea de sănătate fără un smart-watch. Apple Watch SE deține o multitudine de funcții, printre care tu la sigur vei găsi ceea de care ai nevoie:

  • Opțiunea de măsurare a altitudinii;
  • Notificarea regularității pulsului;
  • Busolă;
  • Identificarea zgomotului;
  • Altimetru barometric (întotdeauna activat);;
  • Protecție împotriva apei (adâncime de până la 50 de metri);;
  • Apel de urgență SOS.

Dorești să devii primul deținător al Apple Watch SE în Moldova? Acționează! Deja astăzi, doar la Darwin tu poți să faci o precomandă a ceasului “inteligent” de la Apple.

Monitorizarea parametrilor fizici poate fi nu doar exactă, ci și stilată.

FAQ

Prețul Apple Watch SE începe cu 279$ pentru versiunea de bază. Mai multă informație despre preț și caracteristici găsiți pe site-ul nostru Darwin.md

Ceasuri-smart de ultima generație Apple Watch SE la prețuri accesibile le puteți procura în orice magazin Darwin Moldova sau să faceți comanda pe site-ul darwin.md

Același design inedit, aceleași mărimi ale carcasei, protecție contra apei... prin ce se deosebesc aceleași modele Apple Watch SE de Apple Watch Series 6 prezentate într-o singură zi? Desigur, prin funcționalitate.

CELE MAI COOL SMARTWATCH-URI LA DARWIN

Cu siguranță ai văzut mulți oameni importanți pe drum care aveau un smartwatch pe mână și te-ai gândit că ai nevoie și tu de unul. De asta ești aici, nu?! Atunci haide să-ți spunem în două cuvinte cum stă treaba cu aceste ceasuri inteligente, cu ce te ajută și de unde le poți cumpăra la cel mai bun preț.

smartwatch-uri

CE POATE FACE UN SMARTWATCH?

Pentru început... De ce sunt numite „ceasuri inteligente”? Pentru că reprezintă o versiune avansată a ceasurilor clasice care folosesc un ecran tactil și pun la dispoziția utilizatorului informațiile necesare încărcate de pe un smartphone. Cu alte cuvinte, sunt gadget-uri portabile capabile să înlocuiască parțial sau complet dispozitivul mobil de comunicare, oferind printre altele o mulțime de funcții cool.

Vom remarca din start că setul de funcții pus la dispoziție de un smartwatch derivă de la producător la altul. Din aceste considerente și prețul este cel care variază. Cu toate aceste, există o serie de funcții pe care orice brand încearcă să le înglobeze în noile lor device-uri scoase pe piață. Printre acestea se regăsesc:

smartwatch

1. Afișarea orei și datei. Cum fără de asta, doar e ceas până la urmă.

2. Notificare apeluri și mesaje. Poți vedea cine te sună sau citi întregul mesaj fără a scoate smartphone-ul din buzunar. Unele modele acceptă și cartelă SIM care transformă ceasul inteligent într-un adevărat telefon mobil, ceea ce înseamnă că poți primi și efectua apeluri direct de pe smartwatch.

3. Notificări aplicații și evenimente calendar. Ceasul va avea grijă să te țină la curent, de asemenea, cu date despre prognoza meteo, schimb valutar, rezultate sportive sau îți va aduce aminte despre o zi de naștere care erai cât pe aici să uiți de ea.

4. Alarmă. Știm că somnul e dulce, dar cineva totuși trebuie să meargă la muncă.

5. Instalare aplicații. Lucrează ca pe smartphone. Deschide marketplace-ul și instalează aplicațiile dorite, jocuri sau interface-uri.

compare

6. Monitorizarea activității fizice. Majoritatea smartwatch-urilor pot îndeplini funcțiile unui fitness tracker. Cel puțin, acesta va fi capabil să îți numere pașii, distanța parcursă într-o zi și numărul de calorii arse în timpul antrenamentelor. Modele mai avansate îți pot crea chiar un plan de antrenament special pentru tine, bazat în totalitate pe performanța corpului tău.

7. Monitorizarea stării de sănătate. Pe lângă un tonus general, un ceas smart este capabil să-ți ofere informații generale despre ritmul cardiac, nivelul de oxigen în sânge și calitatea somnului.

8. GPS. Primește date despre locație, viteză și distanță parcursă fără a conecta ceasul la smartphone.

9. NFC. Realizează plăți contactless, fără smartphone sau carduri bancare.

10. Asistent vocal. Poate părea straniu să vorbești cu o încheietură sau mai bine spus cu ceasul de pe aceasta. Dar de fiecare dată când ai nevoie, OK, Google sau Siri sunt mereu la dispoziția ta.

monitoring

CUMPĂRĂ SMARTWATCH LA PREȚ BUN LA DARWIN

Acum că știi ce este un smartwatch și ce poate face, ultima întrebare care cere răspuns e de unde îl cumperi. Evident, la Darwin! Aici găsești o varietate uimitoare a celor mai cool și în vogă ceasuri smart la cele mai atrăgătoare prețuri. Vino în gadget store-ul nostru sau comandă online. Avem oferte speciale, cashback și livrare gratuită!

De ce Noile Apple Watch SE la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel