IQOS vine la dumneavoastră

Și acest lucru schimbă totul

Descoperiți

beneficiile IQOS

Aflaţi mai multe

Intrați în

lumea IQOS

Cumpărați acum

Alegeți dispozitivul dvs. IQOS

hero-3-gold
logo-iqos-3-3-x
Mai durabil, mai rapid, mai bun. Design contemporan, funcționalitate îmbunătățită, o gamă largă de opțiuni de personalizare. Cu adevărat cel mai bun IQOS.
Cumpărați acum
hero-multi-gold
logo-iqos-multi-3-x
Dispozitivul compact de încălzire a tutunului vă oferă 10 experiențe consecutive, fără a fi necesară reîncărcarea dispozitivului între ele.
Cumpărați acum
2-4-white
logo-iqos-2-4
Clasic, intuitiv și ușor de utilizat. Acest dispozitiv este perfect pentru consumul tutunului în orice moment.
Cumpărați acum

IQOS. O alternativă mai bună fumatului convențional -

Descoperiți beneficiile IQOS
73-lifestyle-multi-ego-female-c
shot-3-11-2087
3-girl-beach

Metoda excelentă de a vă bucura de gustul adevărat al tutunului

Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru fumat, IQOS este cea mai bună soluție. Experimentați gustul adevărat al tutunului cu avantaje pe care țigaretele convenționale nu le pot oferi.

IQOS generează cu 90% mai puține substanțe chimice nocive în comparație cu țigările*. Rezultatele studiilor ştiinţifice de până acum arată că tranziția completă la IQOS poate prezenta un risc mai redus pentru sănătatea dvs., în comparație cu continuarea fumatului.

Informații importante: Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun.

3-0-web-img-office Sursă: * Valoarea medie a cantității de substanțe chimice reduse, în comparație cu conținutul acestora în fumul de ţigară. Rezultatul calculat exclude nicotina. Pentru mai multe informații, accesați pagina iqos.com

Descoperiți gustul tutunului încălzit

Tehnologia IQOS HeatControl™ este ceea ce distinge IQOS de țigaretele convenționale. Prin încălzirea tutunului, în locul arderii, IQOS oferă adevăratul gust al tutunului.

Fără foc, fără ardere

Din moment ce tutunul nu este ars și, respectiv, nu există foc, extremitățile rezervelor din tutun nu se aprind și nu generează scrum.

Spre deosebire de țigări, IQOS nu provoacă incendii, nu deteriorează hainele, mobilierul sau orice altceva.

shot-3-11-2087
3-0-shot-20-eu-0445
shot-3-11-2087

Fără fum

Uitați de fum. IQOS nu arde tutunul și, prin urmare, nu generează fum. În urma încălzirii tutunului se elimină un aerosol care se dispersează rapid în aer.

Niciun miros în plus

IQOS vă garantează satisfacția unui ritual asemănător cu cel al fumatului, însă fără mirosul neplăcut de fum. Acum vă puteți bucura de gustul adevărat al tutunului fără a-i deranja pe cei din jur.