photo 3 gadgeturi pentru mașina ta

3 gadgeturi pentru mașina ta

Să fii șofer în Chișinău este o provocare, nu-i așa? 

Șoferii în linii generale se împart în două categorii. Unii sunt extrem de emotivi, reacționează aprins la tot ce se întâmplă în trafic. Ceilalți rămân calmi, indiferent ce s-ar întâmpla. Eu, sincer să fiu, sunt cam guraliv. Îmi place să fac observații :). Dar tu, din ce categorie faci parte?

Vestea bună e că au fost inventate o serie de gadgeturi super utile pentru șoferi,  ca să putem face față mai bine situațiilor neprevăzute.

 

#1 Garmin DriveSmart 

Ai toate hărțile Europei pe un singur Navigator GPS, informații în timp real despre trafic, radare, semafoare și opțiunea de a prelua apelurile pentru un șofat sigur.

#2 Camera Auto Rock Damscham

Ce zici de o cameră de bord DVR ce transmite imaginile în timp real? Faci oricând un scurt preview, un playback sau descarci videourile într-o clipă. Apropo, are tehnologie Sony pentru înregistrarea imaginilor, chiar și pe timp de noapte.
 

#3 Suport mobil 

În călătoriile lungi cu întreaga familie sau în timpul navetelor prin oraș – pragmatismul e pe primul loc. Sigur, nu este recomandat sa folosești telefonul mobil în timp ce conduci (ba chiar este interzis și periculos). Cu toate acestea, telefonul mobil poate fi de ajutor în această situație. Să inițiezi sau să preiei apeluri când ai telefonul în mână te poate împiedica să te concentrezi la drum. De aceea, un suport telefon poate fi de mare ajutor.

Avem un
newsletter cool

Abonează-te

Pe tot parcursul anului avem promoții. Unele dintre ele - cu reduceri de până la -50%. Află despre ofertele noastre. Introdu numele și e-mailul mai jos.

Vrei să te sunăm în 30 sec?