ro ru
photo Idei de cadouri de 8 Martie pentru femei

Idei de cadouri de 8 Martie pentru femei

În an există 365 de motive de a face o FEMEIE fericită, dar tot 8 Martie – „Ziua Internațională a Sexului Frumos” rămâne acel prilej de care bărbații să străduie, din răsputeri, să nu uite. Nici nu au cum! Istoria a demonstrat-o deja. Femeile știu să se facă auzite! Și cum rolul acestora în viața noastră poate fi unul divers – mamă, soție, soră, fiică sau poate se regăsesc dintre cei mai aventurieri cu amante – ideile de cadouri de 8 martie variază de la o femeie la alta.

Suntem siguri că fiecare „EA” este unică și specială, fiecare atât de frumoasă, gingașă, atentă, iubitoare și fiecare merită o abordare diferită atunci când vine vorba de cel mai bun cadou de 8 Martie. Prin urmare, noi am pregătit pentru tine câteva sfaturi care îți vor garanta că țintești exact acolo unde trebuie. Femeia vieții tale va rămâne mulțumită!

Fii atent în continuare și notează-ți!

Beauty Queen

Beauty Queen

„Frumusețea este o putere teribilă” și cine altcineva decât bărbații știu cu adevărat semnificația acestei fraze. Doar adu-ți aminte când ultima oară ai rămas perplex în fața pozei unei adevărate zeițe pe social media?! Da, divele de pe Instagram știu să își puie în valoare atuurile, iar Darwin știe ce le bucură sufletul. Investește în device-uri de îngrijire personală și sigur nu vei da greș: plăci de îndreptat părul, ondulatoare, uscătoare, perii de coafat sau epilatoare. Ai grijă să împachetezi „instagramabil” cadoul pentru că-l așteaptă o despachetare live pe micul ei blog.

Tik tok

Tik-Tok Girl

Să fii în trend nu-i deloc ușor! Scurtele video care reușesc să ajungă în recomandări pe TikTok au nevoie de inspirație, talent și... tehnică! Ești total pe dinafară? Stai liniștit, noi știm ce cadouri de 8 Martie în 2022 își dorește iubita ta. Un smartphone, o cameră foto, un trepied, blitz, câteva obiective sau o lampă și succesul îi este garantat. Susține orice pornire a femeii de lângă tine!

Business LADY

Business LADY

Femeile, în zilele noastre, le pot face pe toate! Să arate mereu de parcă ar merge pe covorul roșu. Să fie adevărate „șefe” în bucătărie. Să fie atât de grijulii când vine vorba de familie și atât de sexy atunci când în joc intră businessul. Oare ce poate fi mai atrăgător într-o femeie decât inteligența ei?! Tot de ce are nevoie o asemenea business lady găsești la Darwin! Smartphone-uri, tablete, gadget-uri smart, laptop-uri, ceasuri inteligente și multe alte atribute pentru biroul ei. Echipamentul perfect pentru cea care încearcă să-și aducă lumea la picioare!

She MOVE IT

She MOVE IT

Ești în căutarea unui cadou de 8 Martie pentru fete pasionate de sport? Află că acestea au nevoie de acele gadget-uri capabile să coordoneze antrenamentele în sala de forță și să țină cont, în același timp, de parametri fizici și confortul lor. Un fitness tracker sau o brățară inteligentă aleasă în nuanța sa preferată vor deveni, cu siguranța, parteneri de încredere în orele sale de sport. Completează, la dorință, achiziția cu o pereche de căști wireless.

Pop DIVA

Pop DIVA

Îți place să o auzi cum cântă în duș, iar mișcările ei suave în dans ți se par atrăgătoare?! Las-o să se bucure de magia muzicii și oferă-i cadou gadget-uri din categoria audio: boxe portabile, soundbar, microfoane, boxe party sau o pereche de căști. Sună bine nu-i așa?

Gospodina

Adevărată gospodină

Treburile casnice nu se termină niciodată. Dar pot devin mult mai ușor de realizat atunci când ai la îndemână dispozitive inteligente. Iată și cheia succesului în alegerea unui cadou de 8 Martie pentru mama! Roboți de bucătărie, multicookere, cafetiere, mixere, aspiratoare robot, gadget-uri smart home și multe alte electrocasnice care vor da o mână de ajutor unei gospodine. Tot aici găsești și cadoul pentru soacră, că tot a doua mamă e!

Mica prințesă

Mica prințesă

Pe lângă „obligatoriul” cadou de 8 martie pentru soție, pe lista unui bărbat se află și un mic semn de atenție pentru mica sa prințesă. Oferă-i un cadou frumos în conformitate cu micile ei plăceri. La noi găsești o varietate de jocuri interactive, gadget-uri și ceasuri inteligente pentru copii sau alege oricare dintre modelele de transport electric. Zâmbetul ei le merită pe toate!

Mica prințesă

Bunicuța modernă

Copilăria ta a fost atât de frumoasă doar datorită ei! Dacă ești convins că nu vei găsi darul util și necesar pentru ea la noi, te înșeli amarnic. Bunicuțele moderne știu că la Darwin poți alege tot de ce ai nevoie pentru un smart home: televizoare, electrocasnice, dispozitive pentru sănătate și poate un scooter electric pentru piața de duminică.

Amanta

Amantă

Nu uita să îți feliciți și iubirea ta „neoficială” cu ocazia sărbătorii de 8 Martie. Evident, dacă vrei să o mai ai. Și nu uita să o faci în secret dacă nu vrei să afle cineva despre ea! Avem ofertă specială aici! Comandă orice gadget 18+ pe Dawin în strictă confidențialitate și fii pregătit pentru noi senzații în dormitor. Baftă!

Consultă gadget store-ul darwin.md sau vino direct în magazin și alege cadouri de 8 Martie pentru iubita ta. Nu uita, indiferent de ce vei alege, atenția este cea care contează!

FAQ

Alege cel mai frumos cadou de 8 Martie împreună cu Darwin! Parcurge micul nostru „ghid informativ despre sexul frumos” și cunoaște ce își dorește în taină femeia de lângă tine.

Cea mai scumpă și gingașă ființă merită cu desăvârșire cel mai deosebit cadou cu ocazia sărbătorii de 8 Martie. Dacă apreciezi grija și atenția care ți-o poartă, alege în dar unul din următoarele gadget-uri smart pentru casă:

 • blender;
 • multicooker;
 • toaster;
 • aspirator robot;
 • cafetieră.

Sigur ți-a făcut sute de aluzii despre ce cadou își dorește de 8 Martie, dar... Știm, tu nu citești gânduri, de asta suntem noi aici! Prinde o mini listă cu ce ai putea să-i oferi iubitei de Women’s Day:

 • smartphone;
 • brățară inteligentă;
 • laptop;
 • cameră foto+trepied;
 • device-uri de îngrijire personală;
 • gadget-uri 18+.

Chiar dacă muncesc umăr la umăr alături de bărbați, ele oricum rămân a fi femei și merită o atenție cuvenită. Iată ce ai putea oferi cadou unei colege de 8 Martie:

 • huse pentru smartphone;
 • acumulator wireless;
 • căști;
 • boxă portabilă;
 • termos.
Hai să discutăm
Comandă apel