photo 7 motive să cumperi gadgeturi doar de la distribuitorii autorizați
31-03-2020

7 motive să cumperi gadgeturi doar de la distribuitorii autorizați

 

Tot mai puțini oameni merg direct într-un magazin de tehnică, pentru a procura imediat un dispozitiv dorit. Majoritatea intră mai întâi într-un magazin online, pentru a se informa despre prețuri și caracteristici. Dacă ai fost tentat vreodată să procuri un gadget de la un distribuitor neautorizat, fiind atras de prețul fantastic de mic oferit de acesta, argumentele ce urmează sunt pentru tine, ca să nu te mai viziteze asemenea gânduri.

Autorizația pe care o primesc magazinele de tehnică nu este deloc un document inutil, ci garanția cumpărăturii tale. Iar dacă ești printre altruiștii care cred că vor cumpăra ceva (de exemplu, un telefon) de la distribuitori dubioși și nu vor avea de suferit, te înșeli amarnic. Uite doar câteva motive să cumperi gadgeturi exclusiv de la distribuitorii autorizați.

#1 Protecția contra fake-urilor. 

Cu siguranță, atunci când dai o sumă frumușică de bani pentru device-ul mult dorit, nu îți dorești să primești o copie. Virtuozitatea cu care sunt realizate copiile produselor cu marca unor branduri renumite, poate duce în eroare pe oricine. Darwin oferă 100 % garanție pentru produsele sale, fiind dealerul autorizat pentru companiile Asus, Apple, Lenovo, Intel, Samsung etc.

#2 Suportul tehnic.

Puțin probabil că vei avea parte de o reparație gratuită a produsului, în cazul cumpărăturii de la distribuitori neautorizați. Și aici, Darwin își face clienții săi să se simtă speciali, oferind tocmai 5 ani de suport tehnic pentru toate produsele și culmea, 4 ani de reparații gratuite din partea companiei.

#3 Posibilitatea de retur sau schimb.

Site-urile de anunțuri sunt pline de ”laptopuri noi” la prețuri ce par fenomenale. Fiecare al treilea anunț este despre ”vânzare telefoane”. Așadar, ai găsit un super mega vânzător pe 999.md care oferă un telefon sau laptop, la jumate de preț față de cel din magazine. Se jură că produsul este nou și funcționează perfect, iar tu ești prea sedus de fericirea ce a dat peste tine, ca să vezi că ceva nu e în regulă. Cel mai probabil că încercarea de a returna cumpărătura va eșua. Darwin îți oferă opțiunea să faci retur în 30 de zile, fără explicații suplimentare și argumentări inutile.

#4 Smart Protection.

Serviciul de protecție a smartphone-urilor și tabletelor de la Darwin te ajută în cele mai dificile situații. Defecțiunile tehnice, ecranul spart sau contactul cu apa nu mai sunt o sentință pentru bugetul tău. În 5-30 de zile vei primi device-ul reparat sau altul nou, în cazul în care produsul nu poate fi reparat sau costul depășește 75 % din valoarea lui.

#5 Asistență calificată.

Atunci când te pierzi în caracteristicile tehnice ale gadgetului pe care urmează să îl cumperi, ai nevoie de ajutorul unui specialist. Cei de la Darwin își cunosc bine meseria și sunt gata să simplifice la maxim chiar și cei mai sofisticați termeni tehnici. Mai mult decât atât, în dependență de necesitățile pe care le ai, îți vor sugera doar produsele ce ți se potrivesc.

#6 Posibilitatea de a procura produsele în credit.

În cazul distribuitorilor oficiali, cum este Darwin, poți să procuri orice gadget, chiar dacă nu ai toată suma la îndemână. Poți fi sigur de transparența și siguranța creditului oferit.

#7 Livrarea în sate.

Și dacă cu livrarea în orașele mari ale țării nu te vom putea uimi, uite că Darwin reușește să facă livrări și în sate, chiar și în cele mai depărtate colțuri ale Moldovei.

 

Alături de Darwin, vei avea parte de toate avantajele unui distribuitor autorizat și un pic mai mult 💜

Комментарии

Здесь ещё нет комментариев :( стань первым, кто выскажет свое мнение!

Хочешь
крутую рассылку?

Подпишись

У нас скидки целый год. И иногда, они зашкаливают до -50%. Узнай о наших предложениях. Укажи имя и адрес электронной почты ниже.

Заказать звонок