photo Asigurarea gadgeturilor – inovația care îți protejează cumpărăturile
01-04-2020

Asigurarea gadgeturilor – inovația care îți protejează cumpărăturile

Ce ar fi dacă cineva ți-ar spune că telefonul sau tableta stricată nu e un motiv pentru panică? Că nu mai trebuie să cauți telefoane ieftine, de frică că le strici prea des și ar avea de suferit bugetul? Că nu riști să te trezești fără telefon, pentru că s-a întâmplat un accident și nu îți permiți unul nou?

Smart Protection este un serviciu unic și revoluționar marcă Darwin, în ceea ce privește protecția și asigurarea pentru smartphone sau tabletă.

Și pentru că încă nu a fost inventat un device cu capacități supranaturale, care ar cădea ca pisica în picioare, ar da apa la o parte ca toiagul lui Moise și ar rezista loviturii sabiei regelui Arthur, cu siguranță ai nevoie de Smart Protection.

De câte ori erai cât pe ce să faci atac de cord atunci când îți cădea telefonul pe podea sau în apă? Dacă ești pământean, cu siguranță ai avut parte de asemenea situații.

Ca să faci o favoare sistemului nervos și să eviți cheltuieli colosale pentru procurarea unui device nou, Darwin îți propune să te asiguri, chiar din momentul când îți faci cumpărătura. Suma pe care o achiți pentru un an în siguranță, variază în dependență de costul produsului. În programul de protecție intră produsele cu valoarea de  peste 1999 lei.

Pentru a te convinge că Smart Protection este o inovație utilă, uite doar câteva din situațiile neplăcute ce ți se pot întâmpla:

  • Ecranul Spart. Și știm că ești foarte atent cu lucrurile scumpe, dar ce puteai să faci dacă vorbeai la telefon în timp ce urcai în troleibuz și căutai în geantă portmoneul. Inevitabil, ecranul telefonului tău nu are șanse să supraviețuiască. Și poate în alte cazuri, husa și pelicula de protecție ar ajuta, dar nu și în timpul unui rush hours tur cu transportul public. Ca să nu te trezești căutând telefoane de vânzare, când nu planificai așa cumpărături, merită să-l asiguri din start pe al tău.
  • Contactul cu apa. Atunci când ai o silueta de invidiat, tocmai bună pentru defilări în timpul sezonului estival, e păcat să nu îți faci o poză lângă bazin sau pe malul mării. Ca poza să merite cel puțin o mie de like-uri, este foarte important poziționarea avantajoasă a camerei. Și ce nu faci în numele artei, te pui într-un picior sau te culci pe burtă și voilà, device-ul tău e deja în apă.

Crezi că ți-ai defectat telefonul sau tableta în circumstanțe stranii, haioase sau de-a dreptul prostești? Pe cei de la Darwin nu îi poți uimi cu nimic. Ai aruncat la tomberon telefonul în locul pachetului de gunoi? Sau poate ai stricat nuci cu tableta? În orice caz, dacă ai fost precaut și ai ales opțiunea Smart Protection, ești salvat.

Pentru a repara sau a înlocui un device stricat, contactează linia fierbinte +373 22 874 114, și povestește operatorilor Darwin circumstanțele accidentului. Noi îți vom oferi tot suportul necesar și vom răspunde la orice întrebare. După aceasta, urmează diagnosticul dispozitivului defectat. Tot de ce ai nevoie este buletinul de identitate, talonul de garanție și bonul de casă. Într-un interval de 5-30 de zile, vei primi înapoi device-ul perfect funcționabil sau altul nou în schimb.

Smart Protection își merită investiția, iar clienții Darwin sunt unicii care beneficiază de avantajele acestei opțiuni.

Хочешь
крутую рассылку?

Подпишись

У нас скидки целый год. И иногда, они зашкаливают до -50%. Узнай о наших предложениях. Укажи имя и адрес электронной почты ниже.

Заказать звонок