Nu găsești produsul? Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23.

  • Caută în categoriile

Toate Categoriile

Gadget

Sport și Sănătate

Smart Home

Acustică

Distracție

3D Imprimante

Auto

Camere action

Accesorii

Power Bank

Țigări electronice

Telefoane

Smartphone

Telefoane clasice

Telefoane DECT

Credit 0%

Smartphone

Laptopuri

Tablete

Gadget

TV

Apple

Macbook

iPhone

iPad

Watch

iMac

Mac mini

Apple TV

iPod

Accesorii

Transport

Hoverboard

Trotinetă

Gyroscooter

Mini Bike

Skate și Role

Bicicletă electrică

Set de protecție

Scooter

Laptopuri și PC

Laptop

All in One

Mini PC

Workstation

Accesorii

Scaune

Soft

Componente PC

Proiectoare

Periferice

Imprimante

Tablete

Tablete

Tablete grafice

Cărți electronice

TV și Foto

Camere foto

TV

Accesorii foto

Accesorii TV

Accesorii

Audio

Conectivitate

Memorie

Protecție

Încărcătoare

Suporturi mobile

Acumulatoare

Top 100 cadouri

Telefoane

Laptopuri

Tablete

Transport

Acustică

Ceasuri inteligente

Distracție

Căști

Aparate Foto

Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black


Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black
Vrei să afli mai multe detalii despre produs?
Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G Black Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black - 
		Procesorul Quad-Core MediaTek® de 1,3 GHz îți oferă multitasking și o experiență fluidă, fără întreruperi atunci când studiezi, te joci sau urmărești conținut HD. Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black - 
		Procesorul Quad-Core MediaTek® de 1,3 GHz îți oferă multitasking și o experiență fluidă, fără întreruperi atunci când studiezi, te joci sau urmărești conținut HD.
Credit 0%
Credit 0%

3 979 lei

Preț magazin

Vezi în magazinele Darwin

sau sună la 060 78 22 23


3 780 lei

Preț online


378 lei/lună

Timp de 10 luni cu 0 lei avans


?
girl-chat Vrei ofertă personalizată? Scrie pe chat!
De ce să nu cumperi de la distribuitori neautorizați?

Ilegal, de proastă calitate, furat sau defect. La asta trebuie să te gândești atunci când vezi un preț mic sau o ofertă care pare prea bună ca să fie adevărată. Pe internet, la colțuri de stradă, prin piețe, gări sau în locuri aglomerate - nu e greu să dai peste asemenea negustori. Trebuie doar să arunci o vorbă că vrei să-ți iei un smartphone iar ofertele apar din toate părțile.
Comercianții, colegii lor de afaceri și rețelele false pun în vânzare imitații pe care clienții nu știu să le deosebească. Sunt modele de smartphone apărute recent și imitate aproape perfect. Dar sub carcasa identică cu cea originală se ascunde o păcăleală. Dacă navighezi prin meniu observi ferestre nefuncționale și din loc în loc câte o literă din alfabetul chinez. Ori, modelul ascunde un hardware plin de erori și softuri inventate care nu funcționează.

Acoperim în rândurile ce urmează 6 motive pentru care nu trebuie să-ți cumperi niciun fel de device de la distribuitori neautorizați, niciodată!

DETALII

E important să cercetezi înainte să cumperi. Află modelul specific de smartphone pe care vrei să ți-l cumperi și intră în amănunte. Vezi conform căror parametri funcționează, verifică detaliile hardware și software, garanția oferită de producător, culorile în care este disponibil și tot ce te interesează. Toate aceste informații le găsești pe pagina oficială a fabricantului. Așa îți va fi mult mai ușor să-ți cumperi un device de la un distribuitor oficial.

ASPECT

Ecran, carcasă, logo, accesorii și cutie - toate fațetele pot fi copiate milimetric, iar astfel devine greu să distingi originalul de fals. La prima vedere, o imitație poate semăna perfect cu un model veritabil. Dar dacă ești atent la detalii, s-ar putea să găsești câtea aspecte evidente: culoarea, locul și modul în care sunt așezate butoanele sau cum este tipărit numele brandului. Dacă nici acestea nu vă sar în ochi, atrageți atenția la greutate, mărimea ecranului, finisajul vopselei sau lipsa semnelor de tip hologramă care să confirme autenticitatea.

CARACTERISTICI

Modele false pot fi copiate cu aceleași trăsături cum ar fi camera foto de mulți megapixeli, memoria internă imensă, sisteme GPS, dual SIM etc. Despre toate acestea, comercianții promit că sunt originale, însă aici nu e greu să vezi diferența. În primul rând calitatea ecranului este imediat vizibilă deoarece modelele false nu suportă o gamă largă de culori, iar asta se observă și la camera foto. Memoria lipsește, dual SIM nu funcționează, cât despre alte sisteme, nici nu se deschid la glisare fiindcă sistemul de operare este piratat.

FUNCȚIONALITATE

Un device de pe piața neagră se vinde sub-standard și e umplut cu piese ieftine care funcționează mediocru și modele de softuri la mâna a doua, copiate de pe internet. Un smartphone fals conține un chipset dintr-o generație veche, care ar putea să ofere funcționalitate însă la viteze extrem de mici. Același telefon nu va fi compatibil cu niciun soft sau aplicație afiliată oficial.

DISPONIBILITATE

Un smartphone fals apare în oferta distribuitorilor neautorizați atunci când stocul de modele originale se epuizează sau apar târziu în magazinele oficiale. Când retailerul de produse originale anunță stocul epuizat, pe piața neagră și pe paginile de licitații încep să apară piese false. Același lucru se întâmplă și când un telefon nu este disponibil în anumite culori. Așadar, distribuitorii falși profită de această ocazie atunci când un produs devine foarte căutat.

NUMĂRUL IMEI și GARANȚIA

Ultima însă nu cea din urmă metodă de a verifica legitimitatea unui telefon este numărul IMEI. Aici, rețelele false de distribuiție pot inventa un număr însă acesta poate fi verificat într-un minut, la fața locului. Tastează *06*# pe orice device, află numărul IMEI și verifică autenticitatea, modelul, fabricantul și țara de origine pe o pagină specializată cum ar fi www.IMEI.info. Orice gadget importat și comercializat oficial este testat înainte de a fi pus în vânzare pentru a asigura corespunderea cu standardele operatorilor locali de telefonie mobilă. De asemenea, aceste produse vin însoțite de o garanție oferită de producător. Garanţia se asigură în conformitate cu legea și este completată de Instrucţiunile de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia. Pentru detalii specifice, examinaţi documentaţia care însoțește fiecare produs sau întrebați un consultant Darwin.
În final, te sfătuim să eviți orice distribuitor neautorizat și să alegi întotdeauna magazine oficiale care pot garanta că produsul pe care îl vrei este autentic. Compania Darwin este distribuitor oficial al:
și oferă 2 ani de garanție de la producător și 3 ani de suport tehnic. Dacă nu ești mulțumit de produsul pe care l-ai cumpărat, ai 30 de zile drept de retur sau poți primi banii înapoi. Detalii aici.

Prietenul tău în studenție

  • Procesorul Quad-Core MediaTek® de 1,3 GHz îți oferă multitasking și o experiență fluidă, fără întreruperi atunci când studiezi, te joci sau urmărești conținut HD.
  • Ai cea mai nouă versiune de Android pentru performanțe îmbunătățite.
  • Gadgetul e dotat cu sunet Dolby pentru o experiență audio fără distorsiuni.

Multitasking la tine în buzunar

  • Învață, lucrează sau navighează pe ecranul tactil și ultrasubțire de înaltă rezoluție, dotat cu tehnologia IPS.
  • Bucură-te de două camere, frontală și principală pentru selfiuri sau un album de amintiri, GPS încorporat și o baterie durabilă ce îți oferă 10 ore de funcționare la o singură încărcare.

Secificatii Image

Specificaţii

Da

Camera

MediaTek

Producator procesor

Android

Sistem de operare

16 GB

Memorie interna

8

Diagonala display (inch)

2 GB

Memorie RAM

4290

Capacitate (mAh)

Vezi toate specificațiile
Newsletter

Smartphone-ul tău poate face poze de 10 ori mai calitative

Vrei să știi cum?

Un e-mail zboară chiar acum spre adresa ta electronică!

Discută cu noi și pe:

Opinii despre companie

Produse similare

1 - 4

Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black

Lenovo TAB 3 16GB (850) 4G, Black
3 780 lei
Da
MediaTek
Android
16 GB
8
2 GB
4290

Samsung Galaxy Tab A 7.0 8GB 4G (SM-T285), Black

Samsung Galaxy Tab A 7.0 8GB 4G (SM-T285), Black

3 799 lei

Da
Da
Android
7
1.5 GB
4000
Vezi toate detaliile

Samsung Galaxy Tab E 9.6 8GB 3G (SM-T561), Pearl White

Samsung Galaxy Tab E 9.6 8GB 3G (SM-T561), Pearl White

4 199 lei

5
Da
-
Android
9.6
1.5 GB
5000
Vezi toate detaliile

Samsung Galaxy Tab A 7.0 8GB 4G (SM-T285), White

Samsung Galaxy Tab A 7.0 8GB 4G (SM-T285), White

3 799 lei

Da
Da
Android
7
1.5 GB
4000
Vezi toate detaliile