Nu sunt produse

Apple iPad Pro 2020 Cel mai avansat display din lume

Primul lucru care ți se va arunca în ochi este faptul că noul iPad Pro 2020 este aproape vizual identic cu versiunea iPad Pro 2018 – același design industrial, un ecran larg cu margini înguste, aceeași greutate și corp frumos lucrat din aluminiu, acum însă cu linii elegante mult mai dure. Difuzoarele exterioare oferă un sunet imersiv perfect pentru vizionarea filmelor sau redarea pieselor preferate. De asemenea, avem același display cu tehnologia True Tone, o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz și o rezoluție cu o uimitoare claritate a pixelilor.

Apple mizează intens pe faptul că anume această tabletă poate înlocui cu ușurință un laptop de înaltă performanță. Cum e posibil? Prin intermediul Magic Keyboard și Apple Pencil! Tastatura iPad cu atașare magnetică, flexibilitate, iluminare și trackpad încorporat va schimba esențial experiența ta de tastare, iar Apple Pencil va stabili un nou standard al aspectului desenelor tale printr-o latență discretă, precizie nemaipomenită a pixelilor și sensibilitate la înclinare și presiune. Ești nerăbdător să o încerci și tu?!

ipad pro 2020

Mai puternic, mai rapid, mai performant

Chipset-ul A12Z Bionic de pe iPad Pro 2020 generation este același A12X Bionic din modelul anterior, însă de această dată cu toate cele 8 nuclee active, ceea ce oferă cu 20% mai multă viteză. Să nu credeți că exagerăm, dar iPad Pro rămâne a fi în continuare cel mai puternic dispozitiv din lume, atât printre tablete, cât și smartphone-uri. Având 6GB RAM, iPad Pro 2020 are o performanță excepțională care va putea face față rulării impecabile a jocurilor de ultimă generație și multitasking-ului.

Atât iPad Pro 11 2020, cât și iPad Pro 12,9 2020 dispun de fast charging de 18W și au la bază o baterie Li-Po de 7540mAh/9720mAh care poate face față unei utilizări continue timp de 10 ore, navigând pe Internet sau vizualizând content multimedia.

strong faster efficient
cpu a12z

De două ori mai multă culoare

Pentru prima oară în istorie iPad Pro 2020 version dispune de o cameră duală. Smartphone-urile au început această tendință, iar tabletele nu se fac prea mult așteptate. Astfel, principalul senzor rămâne același - Wide de 12MP, completat însă cu un modul nou Ultra Wide de 10MP. Sigur aceasta nu poate concura cu aceeași cameră de pe Apple iPhone, dar face o treabă bună oferind destulă claritate, detaliere și contrast.

Datorită tehnologiei LiDAR instalată în modulul camerei, obiectele virtuale plasate înaintea acesteia nu vor fi distorsionate, ci vor fi redate mult mai real și cu mai multă precizie pentru crearea unor imagini pe măsură. Totuși, întrebarea zilei rămâne deschisă: „Oare de ce am avem nevoie de o cameră pe tabletă?”.

much color camera
much color display
De ce Apple iPad Pro 2020 la DARWIN?
🚚 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 CashBack ✅ La orice cumpărătură❕
↪ Trade-in ✅ Rapid și avantajos❕
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
✌ Promoții ✅ Produse la preț avantajos
👌 Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection

Nu găsești produsul?

Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel