Tablete Samsung Tab A7

Nu sunt produse

Samsung Galaxy Tab A7

Orice tabletă cu un sistem de operare Android este pusă la îndoială când are prin apropiere un Apple iPad de ultimă generație. Dar de ce să arunci banii în vânt, dacă nu intenționezi să scoți fum pe urechile acesteia? Restrânge câmpul de căutare și îndreaptă-ți privirea spre un model cu un buget modest, dar putere pe măsură – Samsung Galaxy Tab A7!

tablet

Cuminte din cale afară

Mult prea cuminte și modest – Samsung Tab A7 nu se impune printr-un aspect ieșit din comun. Acesta nu se poate lăuda cu elemente moderne de design, cum ar fi margini subțiri și module ale camerei rotunjite, dar iese în evidență prin stilul clasic și sobru în nuanțe regale: gri, argintiu și auriu. Ecranul de 10,4 inci dispune de un panou TFT LCD cu o rezoluție 2000x1200p care se distinge printr-o gamă de culori vibrante și claritate a imaginii. Vei fi cu adevărat surprins de calitatea call-urilor video, lecțiilor online sau vizionării îndelungate a serialelor preferate.

Display-ul este completat de 4 difuzoare, amplasate câte două pe margini diferite a tabletei și care se remarcă printr-un sunet uimitor. Nu vei avea nevoie de alte difuzoare suplimentare sau boxe pentru a savura din plăcerea efectului imersiv.

sleek design

Cost redus, plus valoare

Dacă ești deja un fan al produselor Samsung și dispui de un smartphone din seria Galaxy, atunci utilizarea tabletei Galaxy Tab A7, care rulează cu același Android 10, îți va părea mult mai familiară. Viteza de procesare este cu mult peste așteptările segmentului de preț în care se încadrează tableta de la Samsung. Aceasta are la bază Qualcomm Snapdragon 662 SoC cu 3GB RAM și 32GB pentru stocare internă, memorie care poate fi oricând suplinită până la 1TB cu un card microSD. Activitățile zilnice, precum navigarea pe pagini web, redactarea mail-urilor și checking-ul rețelelor de socializare, nu vor împovăra deloc tableta. Aceasta va face față cu ușurință majorității sarcinilor care i le vei pune.

Când vine vorba despre autonomie, tableta Samsung Tab A7 are cu ce se lăuda. Datorită bateriei sale de 7040mAh, tableta face față unui lucru continuu, fără reîncărcare, de până la 12 ore. Va trebui să depui destul efort pentru a aduce acest device la ultimele sale picături de putere.

excellent stuffing

Oare ai nevoie de cameră?

Nu te aștepta la camere cu o calitate inedită a imaginii, totuși avem de a face cu o tabletă bugetară. Faptul că aceasta îți pune la dispoziție aceste module este deja un plus. Nu prea credem însă că vei apuca să le folosești.

În partea din față ai la îndemână o selfie camera cu 8MP, iar în spate un senzor ceva mai micuț de 5MP. Vom fi sinceri! Nu apuci să faci poze drăguțe copiilor cu ea și nici nu va face față feed-ului tău plin de poze WOW de pe Instagram. Dar suntem siguri că te faci observat într-o sesiune video la un curs online sau în apelurile video cu cei dragi. Între timp, utilizează camera uimitoare care o ai pe smartphone.

camera one
camera two

Merită sau nu să cumperi Samsung Galaxy Tab A7?

DA! Atât timp cât folosești regulat această tabletă pentru navigarea web și rularea conținutului media. Suntem siguri că nu vei găsi nicăieri aceeași putere de procesare a datelor și autonomie sporită cu același buget. Prin urmare, nu avem decât un răspuns afirmativ pentru tine. Livrare gratuită, servicii de consultanță de calitate și produse originale găsești tot la noi, pe darwin.md!

De ce Tablete Samsung Tab A7 la DARWIN?
🚚 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 CashBack ✅ La orice cumpărătură❕
↪ Trade-in ✅ Rapid și avantajos❕
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
✌ Promoții ✅ Produse la preț avantajos
👌 Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection

Nu găsești produsul?

Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel