ro ru

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Filtre
Producător
Preţ
-
Diagonală display
Memorie internă
Memorie RAM
Capacitate acumulator
Model
Nr. SIM
Refresh rate
Culoare
Generația conexiunii
Tip display
NFC
Model procesor
Inteligența Artificială
Filtre
Stoc epuizat
#Produs popular
510 lei lunar 13 299 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Cloud Navy 6.5" | 12 MP | 8 GB | Dual SIM
510 lei lunar 13 299 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Cloud Mint 6.5" | 12 MP | 8 GB | Dual SIM
510 lei lunar 13 299 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Cloud White 6.5" | 12 MP | 6 GB | Dual SIM
448 lei lunar 11 699 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Cloud Navy 6.5" | 12 MP | 6 GB | Dual SIM
448 lei lunar 11 699 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
448 lei lunar 11 699 lei

Samsung prezintă Galaxy S20 FE

Samsung prezintă Galaxy S20 FE (Fan Edition), un smartphone de clasă premium, ce înglobează în sine inovațiile seriei S20 la un preț avantajos.

Situația globală a influențat enorm la interacțiunea noastră cu gadget-urile, iar ele la rândul său au intrat și mai mult în viața noastră de zi cu zi. Anume din acest motiv, a fost creat noul Galaxy S20 FE cu caracteristicile smartphone-urilor de top. Caracteristicile sunt următoarele: display cu o frecvență de 120 Hz pentru vizualizare plăcută, camera cu intelect artificial, procesor de ultima generație, acumulator ce oferă posibilitatea de a interacționa cu smartphone-ul timp de 24 ore și design inedit.

galaxy s20 fe

Oportunități pentru auto-exprimare

Galaxy S20 FE are la bază camera de 32 megapixeli pentru selfie și cameră triplă cu posibilitatea unirii a patru pixeli în unul singur, ceea ce înseamnă, că de acum încolo, fotografiile realizate vor obține o calitate deosebită.

30x Space Zoom3 în Galaxy S20 FE oferă posibilitatea de a face o fotografii de calitate chiar și în situația când camera este poziționată departe de obiectul central. Editarea și publicarea fotografiilor și a videoclipurilor este un aspect important pentru cunoscătorii seriei, astfel încât Galaxy S20 FE vă permite să gestionați ușor contentul preferat în timp real.

Galaxy S20 FE este disponibil în șase culori inedite: roșu, portocaliu, lavandă, mentă, albastru și alb. Dispozitivul se delimitează prin elemente de marcă ale design-ului elegant și concis al seriei Galaxy S20, mai mult, este prezentă și textura premium-mată a carcasei.

allgalaxy s20 fe
back front camera
best foto

Se aude bine? Mai bine ca oricând!

Smartphone-ul este echipat cu difuzoare stereo, unul dintre difuzoare face parte a difuzorului-voce, iar cel de-al doilea este amplasat pe marginea inferioară a carcasei. Ele sună destul de tare și voluminos și oferă efect stereo.

Precum și am așteptat la un smartphone Galaxy, deși "fan-edition", în S20 FE nu este prevăzut loc pentru conectarea căștilor. Puteți utiliza portul Type-C, direct sau printr-un adaptor, precum și un modul Bluetooth pentru modelele fără fir pentru a le conecta. Nu e cazul să ne facem griji, odată ce în fiecare an se produc tot mai multe dispozitive de tip wireless.

best sound

Instrument perfect pentru activitățile preferate

Smartphone-ul Galaxy S20 FE are la bază procesor avansat Exynos 990. Dispozitivul este ideal pentru navigarea pe internet sau vizionarea videoclipurilor datorită ecranului său de 6,5 inch Super AMOLED Infinity-o, fără margini, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, care oferă derularea și redarea conținutului la nivel avansat.

Acumulatorul puternic al Galaxy S20 FE vă permite să interacționați cu acest smartphone pe tot parcursul zilei, bateria de 4500 mAh, concomitent cu performanța sporită a dispozitivului și încărcarea ultra-rapidă, garantează utilizatorului ore întregi de vizualizare a feed-ului sau a emisiunilor interesante. În plus, smartphone-ul este proiectat și pentru încărcarea wireless și pentru opțiunea de PowerShare și se conectează instantaneu la alte device-uri marca Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds Live și Galaxy Watch.

La fel ca toate dispozitivele mobile Samsung, Galaxy S20 FE garantează pe deplin funcționarea stabilă a aplicațiilor și serviciilor Google. Aceasta include nu numai accesul la aplicațiile Google licențiate și conținutul de pe Play Market, ci și sincronizarea " cloud " și stocarea de rezervă a datelor, precum și actualizările sistemului de operare Android în trei etape.

samsung exynos
4500 mah

Fanii Samsung la sigur vor aprecia Galaxy S20 FE

Creat pe baza doleanțelor fan-ilor brand-ului, acest model urmează să impresioneze chiar și pe cumpărătorii de rând. În Galaxy S20 FE, Samsung a identificat bine caracteristicile cheie ale modelelor de top și nu le-a sacrificat pentru a reduce prețul. Prin urmare, smartphone-ul va concura nu doar cu modelul Galaxy S10+, dar, de asemenea și cu S20+. Utilizatorii care doresc să obțină un set de caracteristici premium într-un smartphone de la un brand bine-cunoscut și nu sunt predispuși să plătească 1.000 $ sau mai mult, cu siguranță vor atrage atenția la Galaxy S20 FE.

De ce Samsung Galaxy S20 Fan Edition la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel