ro ru

Talente

darwin team

Transformă-ți pasiunea într-o carieră

„Misiunea echipei Darwin este să oferim cea mai plăcută experiență de acces la noile tehnologii digitale.”

DESPRE NOI

Ne-am lansat în martie 2013, în Republica Moldova, pentru a-ți colora experiența digitală cu emoție, stil și creativitate. Scopul nostru este să-ți oferim produse de calitate, sfaturi utile în formarea alegerii și cele mai funny și crazy amintiri alături de echipa DARWIN!

megaphone

DESPRE DARWIN ÎN CIFRE

year on the market

ANI PE PIAȚĂ

clients happy

CLIENȚI FERICIȚI

products

PRODUSE

shops

MAGAZINE

OAMENI ÎN DARWIN

„SUCCESUL NOSTRU ESTE GENERAT DE VALORILE PE CARE LE ÎMPĂRTĂȘIM”

darwin friends

CLIENȚII DARWIN – PRIETENII DARWIN

Cei care cred că suntem doar un „alt” magazin de retail, se înșală amarnic! DARWIN e mai mult de atât! DARWIN ești TU! Geniul care a urmărit și înțeles toate episoadele din „Laboratorul DARWIN” și petrecărețul care ajunge acasă spre dimineață după ce a dansat sub toate hit-urile de la „Festivalul Culorilor”. Suntem tinerii acestei societăți!

ACTUALITATE. PERFORMANȚĂ. STIL

Urmărim cele mai noi tendințe în domeniul gadget-urilor. Îți subliniem individualitatea. Te învățăm cum să-ți cântărești alegerea și să obții device-ul perfect.

monitor
gift

NU NE OPRIM AICI

Sporim calitatea și diversitatea serviciilor noastre. Organizăm cele mai tari evenimente, promoții și reduceri. Nu ezităm să oferim cadouri. Motivul? Motivul nostru ești TU!

SUNTEM DARWINIȘTI

Echipa care sparge tipare. Nonconformiști. Uniți de aceleași valori.

VISUL TĂU LA DARWIN

Vrei să-ți plătești singur chiria? Visezi de ceva timp la un automobil? Vrei să ai bani în plus pentru a scoate o domnișoară în oraș? Salariul visurilor tale îl găsești la DARWIN! Talentul, munca și devotamentul tău pot fi remunerate pe măsură. Suntem aici pentru a-ți realiza scopurile!

Alătură-te echipei! Fii noul nostru darwinist! Noi avem nevoie de tine!

euro
love-darwin

JOBUL TĂU LA DARWIN

De ce ai nevoie pentru a face parte din echipa DARWIN? Curiozitate, nu suntem împotrivă să-ți bagi nasul acolo unde nu-ți fierbe oala, perseverență, pasiune și o dragoste nebună față de tehnologiile ultimelor generații!

Te-ai regăsit? Atunci ce mai aștepți?! Dă-i bătaie!

Hai să discutăm
Comandă apel