ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip căşti
Tip conectivitate
Capacitate acumulator
Timpul de lucru
Model
True Wireless
Segment
Tip
Impedanța
Frecvenţă
Versiune Bluetooth
Sensibilitate
Culoare
Filtre
Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei     Oferta zilei
#Oferta Zilei
#Produs nou
Căști Apple AirPods Pro White Fără fir/ Personal/ In ear
6 599 lei
-1 300 lei
5 299 lei
#Produs nou
269 lei lunar 6 599 lei
#Produs popular
4 699 lei
-200 lei
4 499 lei
#Produs popular
6 899 lei
-300 lei
6 599 lei
#Produs popular
5 399 lei
-400 lei
4 999 lei
#Produs popular
192 lei lunar 4 699 lei
Credit 0%
#Produs popular
Căști Apple AirPods Max Silver Fără fir/ Personal/ Over the ear
14 999 lei
-500 lei
14 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
Căști Apple AirPods Max Gray Fără fir/ Personal/ Over the ear
14 999 lei
-500 lei
14 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
Căști Apple AirPods Max Blue Fără fir/ Personal/ Over the ear
14 999 lei
-500 lei
14 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 80 lei lunar 799 lei
#Produs popular
Căști Apple AirPods 2 White Fără fir/ Personal/ In ear
139 lei lunar 3 399 lei
Credit 0%
#Produs popular
749 lei
-150 lei
599 lei
Stoc epuizat
Credit 0%
#Produs popular
Căști Apple AirPods Max Pink Fără fir/ Personal/ Over the ear
14 999 lei
-500 lei
14 499 lei
Stoc epuizat
Credit 0%
#Produs popular
Căști Apple AirPods Max Green Fără fir/ Personal/ Over the ear
14 999 lei
-500 lei
14 499 lei
Stoc epuizat
Credit 0%
Căști Apple ZKME186ZMB White Cu fir/ Personal/ In ear
0% | 100 lei lunar 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Căști Apple AirPods Pro White Fără fir/ Personal/ In ear
5 599 lei
-300 lei
5 299 lei

Apple AirPods

Apple AirPods – cele mai populare căști wireless din lume. Calea spre succes? Simplu! Design-ul plăcut și ergonomic, case-ul ușor de transportat, autonomie sporită, sunet puternic și configurare perfectă doar printr-o singură atingere. Să vorbim totuși în detalii despre fiecare aspect în parte.

apple air pods
apple air pods mobile

Configurare simplă – efect magic

AirPods-urile sunt incredibil ușor de utilizat. Echipate cu senzori speciali, poți porni și conecta căștile fără fir doar printr-o singură atingere, iar redarea sunetului se va opri automat atunci când acestea vor fi scoase din urechi. În același timp, AirPods interacționează perfect atât cu iPhone, cât și cu Apple Watch, iPad sau Mac. Prin urmare, poți comuta de la un dispozitiv la altul, iar sursa de sunet se va schimba instantaneu. Zero fire, beneficii maxime!

Derularea și utilizarea generală a smartphone-ului vor devine mult mai line și ușoare datorită ratei de împrospătare de 90Hz. Culorile vibrante cu un negru intens se vor remarca în special în modulul întunecat, iar detaliile se vor distinge clar chiar și în lumina directă a soarelui. Vei aprecia rezistența împotriva particulelor de praf și apă conform standard-ului IP67, care îi oferă posibilitatea acestui smartphone să poarte titlul de Samsung Galaxy A72 waterproof și să facă față activităților tale la o adâncime de până la un metru.

headphones apple
hey siri

Siri – asistentul tău personal

Ești în transportul public, la volanul automobilului sau faci un nou set în sala de sport. Nu ai cum să ajungi la telefon? „Hey Siri!” și asistentul tău personal îți va citi mesajele și notificările venite pe telefon, va schimba piesa dorită din playlist sau va răspunde la apelul telefonic intervenit.

Pentru cât timp însă îți va ajunge energie? Cât de bine îți sună 5000mAh?! Asta îți va asigura cu ușurință până la 24 de ore de lucru continuu, iar încărcare noului smartphone Samsung Galaxy A72 5G se va efectua extrem de rapid cu ajutorul unui acumulator de 25W.

connection mobile air pods

Configurare simplă – efect magic

O conexiune wireless stabilă și un transfer de date rapid datorită noul cip Apple H1. O viteză de 2 ori mai sporită la comutarea între dispozitive, de 1,5 mai mare la efectuarea apelurilor telefonice și o latență cu 30% mai mică a semnalului în timpul jocurilor. Indiferent cu ce sunt însărcinate AirPods-urile, acestea îți vor oferi o calitate uimitoare a sunetului.

AirPods: știm când asculți, știm când vorbești

Accelerometrul și senzorii optici interacționează între ei pentru a controla diverse funcții audio: activarea microfonului pentru mesajele vocale sau apelurile telefonice, redarea sunetului, oprirea acestuia sau schimbarea pieselor. Dubla atingere poate fi folosită cu una sau ambele căști în urechi. De asemenea, accelerometrul este capabil să recunoască atunci când vorbești. Prin urmare, acesta va filtra zgomotul ambiant și se va concentra pe redarea sunetului vocii tale.

Muzică bună non-stop

O singură încărcare – 5 ore fără pauze. Folosește încărcătorul wireless Qi sau metoda clasică, cu fir, Lightning. Lumina din partea din față îți va da de știre atunci când AirPods-urile tale vor fi gata pentru o nouă rundă sau nu ezita să o întrebi pe Siri: „Câtă baterie am?”.

Încearcă și tu noua tehnologie Apple! Deschide web store-ul darwin.md, analizează parametri și caracteristicile produsului sau vino offline în magazinele noastre și încearcă-l. Bine ai venit la Darwin!

Cele mai bune căști audio la Darwin

Să-ți cumperi o pereche de căști audio este o sarcină mult mai complicată decât ți-ai fi putut imagina. Asta datorită varietății de forme, dimensiuni și tehnologii de transmitere a sunetului. Dar fără griji, suntem aici pentru a-ți da o mână de ajutor. Să trecem la treabă!

headphones

Căști cu fir vs. Căști wireless

Concurența dintre căști audio Bluetooth și cele cu fir este un subiect fierbinte pentru cunoscătorii sunetului de calitate. Mulți sunt cei care stau pe gânduri între o tehnologie modernă sau o versiune clasică verificată în timp. Totuși, întrebarea care contează e: „Vrei să plângi după un fir rupt sau căști descărcate într-un moment nepotrivit?”. Ca să îți fie mai ușor să găsești un răspuns, prinde o serie de avantaje și dezavantaje dintre căștile cu fir și cele fără.

Căști cu fir

Avantaje:

 • Sunetul precis de înaltă calitate. Căștile cu fir transmit semnalele sonore direct de pe dispozitiv spre căști prin intermediul cablului fără a avea nevoie de codificare.
 • Accesibilitate. Căștile cu fir sunt semnificativ mai ieftine decât analogul său wireless.
 • Continuitatea conexiunii. Prezența cablului asigură o redare a sunetului continuă fără interferențe.
benefits

Dezavantaje:

 • Ghemotoc de fire. Ai nevoie de o pisică pentru a descâlci o pereche de căști usb aruncată la nimereală.
 • Tipul de conector. Majoritatea smartphone-urilor fie nu mai dispun de un slot pentru căști, fie acesta diferă de la un model la altul.
 • Mereu legat. Sigur nu te îndepărtezi prea mult de smartphone dacă ai puse în urechi căști cu fir.
disadvantage

Căști wireless (fără fir)

Avantaje:

 • Libertatea de mișcare. Principalul avantaj la căști fără fir e că îți permit să faci sport sau să mergi într-o altă cameră ascultând muzică fără a lua după tine telefonul.
 • Conexiune la distanță. Căștile wireless pot reda sunetul aflându-se tocmai la 10 metri depărtare de sursa de emitere.
 • Multifuncționalitate. Aceste căști audio wireless îți permit să răspunzi la un apel telefonic, să folosești funcțiile vocale, să pui pe pauză sau să pornești sunetul fără a pune mâna pe telefon, folosind doar butoanele și senzorii încorporați.
headphones music

Dezavantaje:

 • Poftă de energie. Căștile wireless au nevoie de alimentare. În plus, autonomia acestora variază în dependență de model. Cu cât e mai scumpă perechea de căști cu Bluetooth, cu atât poți fi sigur că vor fi în regim ON mai mult timp.
 • Interferențe. Codificările de la nivelul transmiterii semnalului sau interferențele pot crea probleme legate de calitatea reproducerii sunetului.
 • Prețul BOooW. Costul unei perechi de căști de calitate fără fir este considerabil mai mare datorită tehnologii care stă la bază.
autonomy

Tipuri de căști audio

Designul și dimensiunile căștilor joacă, de asemenea, un rol important în funcționalitatea, dar și în comoditatea utilizării acestora. Astfel, poți întâlni căști:

 • In-ear;
 • On-ear;
 • Over-ear.
types of audio headphones

Ca să îți dai seama mai ușor care anume model ți se potrivește, citește #cum să alegi perechea potrivită de căști audio pe darwin.md!

Cumpără perechea de căști perfectă la Darwin

Vrei tehnică audio de calitate, la preț atrăgător? Comandă noua ta pereche de căști audio pentru telefon pe darwin.md! Aici ai parte de cele mai cool oferte, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Baftă la cumpărături!

De ce Căști Apple AirPods la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel