ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Timpul de lucru
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
#Produs popular
3 499 lei
-500 lei
2 999 lei
Credit 0%
550 lei
-51 lei
499 lei
Credit 0%
550 lei
-51 lei
499 lei
Credit 0%
550 lei
-51 lei
499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
550 lei
-51 lei
499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
550 lei
-51 lei
499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
57 lei lunar 1 499 lei
Credit 0%
#Produs nou
107 lei lunar 2 799 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
499 lei
-50 lei
449 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
99 lei
-50 lei
49 lei
Stoc epuizat
1 499 lei
-400 lei
1 099 lei
Stoc epuizat
21 lei lunar 550 lei
Stoc epuizat
1 499 lei
-400 lei
1 099 lei
Stoc epuizat
25 lei lunar 645 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 21 )

Smart Tracker: știe pe unde ți-ai uitat lucrurile

Ce e mic și te ajută să găsești lucrurile pierdute din vizor? Un smart tracker! Acest gadget este un adevărat Sherlock Holmes în miniatură gata să-ți aducă aminte unde ți-ai lăsat ghiozdanul și cheile de la mașină sau să-ți arate încotro a luat-o câinele tău lăsat fără supraveghere. Vrei să afli mai multe detalii despre acest mini GPS tracker? Citește în continuare.

smart tracker

Ce este un smart tracker?

Smart tracker – un mini device, sub forma unui breloc, care urmărește locația lucrurilor pe care este agățat folosind Bluetooth. Cu el poți fi sigur că știi unde ți-ai lăsat cheile, portofelul, valiza sau pe unde s-a pierdut animalul tău de companie. Dispozitivul funcționează în tandem cu aplicația instalată în telefon, iar tu primești semnal automat atunci când te îndepărtezi prea mult de obiectul urmărit. Tracker-ul va „piui” și îți va da de știre că l-ai uitat pe undeva sau acesta este în afara ariei de localizare.

what is smart tracker

Care sunt avantajele unui smart tracker?

1. Rezistență la apă. Majoritatea smart tag-urilor au un standard înalt de protecție împotriva particulelor de praf și apă. Astfel, chiar și la o adâncime de un metru sub apă, micul GPS gadget va putea să-ți redea semnalul obiectului pierdut.

2. Baterie înlocuibilă. Trackerul de urmărire este alimentat cu o baterie standard pe care o poți găsi la orice chioșc. Aceasta poate lucra autonom aproximativ un an, după care poate fi înlocuită sigur de sine stătător.

3. Compact și drăguț. Compact și drăguț. Smart tracker-ul nu depășește dimensiunea unei monede și de obicei este realizat din oțel inoxidabil sau plastic de înaltă calitate.

4. Conexiune simultană. Unele modele permit o conexiune în același timp cu 10 dispozitive utilizând o singură aplicație instalată pe telefon sau laptop. Astfel poți avea un smart tag atașat de chei, unul în ghiozdanul copilului, iar altul la zgarda patrupedului tău și să urmărești localizarea acestora de pe un singur smartphone.

5. Funcții smart. Unele modele cu o funcționalitate avansată îți pot oferi posibilitatea de a declanșa înregistrarea audio pe telefon sau camera pentru fotografiere în caz de pierdere.

benefits

Cumpără propriul smart tracker GPS la Darwin

Unde găsești cele mai smart gadget-uri dacă nu în cel mai mare gadget store din Moldova?! Hai la Darwin și ia-ți propriul smart tracker la cel mai atrăgător preț. Comandă online un Apple AirTag, Samsung Galaxy SmartTag, Chipolo sau Petfit și profită de un cashback generos cu livrare gratuită până acasă.

De ce Smart Trackers la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel