ro ru

Ghiozdane pentru copii

Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Volum
Greutate
Seria
Destinaţie
Material
Vârsta recomandată
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
29 lei lunar 749 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 167 lei lunar 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 110 )

Ghiozdane pentru copii: când ai toată lumea în spate

backpacks for children

Lumea unui copil încape într-un ghiozdan. Aici își pune poveștile, cunoștințele, prietenii. Iar pentru ca „lumea” pe care o duce în spate să fie mult mai ușoară și colorată – ghiozdanul trebuie să fie pe măsură. Unde găsești cele mai cool ghiozdane pentru copii și cum îl alegi pe cel potrivit pentru odorașul tău? Citește în rândurile ce urmează!

Tipuri de ghiozdane pentru copii

Există mai multe modele de rucsacuri care diferă după formă, material, culoare. Totuși, un criteriu important de delimitare este vârsta. Ghiozdanele pentru micuții care merg la grădiniță și cei care fac școală diferă considerabil.

  • Ghiozdane pentru copii preșcolari

Fie că merg la plimbare sau la grădiniță, micuții au nevoie de un ghiozdan în care să-și pună jucăria preferată și hăinuțele de schimb. Un ghiozdan pentru copii mic și colorat este o opțiune excelentă pentru picii cu o vârstă cuprinsă între 3-6 ani. În mare parte, rucsacurile pentru copii au o construcție moale, fără cadru rigid și au un volum maxim de aproximativ 7-7.5 litri. Purtarea frecventă a acestui tip de rucsac nu afectează negativ postura și mersul copilului.

backpacks for children
  • Ghiozdane pentru școală

Odată ce se apropie sfârșitul verii, părinții apucă să-și pregătească odraslele de școală. Primul în lista de cumpărături – un ghiozdan pentru școală. Pentru că au de cărat câteva zeci de cărți și caiete zilnic, rucsacul trebuie să fie cât se poate de comod. Astfel, este importantă prezența unui cadru rigid sau chiar a unui spate ortopedic pentru a oferi copilului o postură corectă. Capacitatea unui rucsac pentru școală variază între 11 și 16 litri.

school bag

Top 3 sfaturi utile cum alegi un rucsac pentru copii:

1. Alege rucsacul conform înălțimii, greutății și vârstei copilului.

Partea de jos a ghiozdanului nu trebuie să depășească partea inferioară a coloanei vertebrale (sacrum). De asemenea, trebuie să fim conștienți de faptul că un copil nu poate căra mai mult decât 10% din greutatea sa, o regulă de aur, în special, atunci când alegem ghiozdane școlare.

2. Alege un material de calitate și impermeabil.

Și tu ai făcut ghidușii la vârsta lor. Astfel, dacă nu vrei să cureți și să speli rucsacul după fiecare ploaie sau săritură în noroi, uită de ghiozdane ieftine și alege pe cele mai bune din materiale de calitate și rezistente la apă.

3. Atenție la design!

Un ghiozdan colorat îmbunătățește starea de spirit al copilului. Totodată, prezența detaliilor reflectorizante și culorilor aprinse asigură vizibilitatea și siguranța copilului atunci când traversează strada.

backpacks children
backpacks one
backpacks two

Cumpără ghiozdane pentru copii la Darwin!

Cea mai mare varietate de rucsacuri pentru copii o găsești la Darwin. În gadget store-ul nostru avem atât ghiozdane pentru fete, cât și ghiozdane pentru băieți. Comandă online rucsacul dorit și ai parte de cel mai atrăgător preț și un cashback garantat. Mai mult de atât, noi livrăm absolut gratuit rucsacuri pentru copii în Chișinău și toată Moldova. Baftă la cumpărături!

De ce Ghiozdane pentru copii la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel