ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Material
Tip iluminare
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
3 089 lei
-350 lei
2 739 lei
Credit 0%
#Produs popular
4 199 lei
-270 lei
3 929 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
130 lei lunar 3 399 lei
Credit 0%
171 lei lunar 4 449 lei
Credit 0%
115 lei lunar 2 999 lei
Credit 0%
192 lei lunar 4 999 lei
Credit 0%
230 lei lunar 5 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
533 lei lunar 13 899 lei
Credit 0%
115 lei lunar 2 999 lei
Credit 0%
192 lei lunar 4 999 lei
Credit 0%
#Produs nou
134 lei lunar 3 499 lei
Credit 0%
#Produs nou
65 lei lunar 1 699 lei
Credit 0%
#Produs nou
77 lei lunar 1 999 lei
Credit 0%
#Produs nou
153 lei lunar 3 999 lei
Credit 0%
#Produs nou
115 lei lunar 2 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
3 389 lei
-390 lei
2 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
374 lei lunar 9 749 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 899 lei
-300 lei
9 599 lei
Stoc epuizat
5 599 lei
-250 lei
5 349 lei
Stoc epuizat
115 lei lunar 2 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 26 )

Spațiul tău, stilul tău: cumpără un birou de calculator în Chișinău pe Darwin.md!

Birouri de calculator pentru gaming: soluții ideale pentru jucători și suflete creative!

În lumea jocurilor, fiecare gamer știe că locul pentru acțiune începe cu masa pentru calculator.Vino la Darwin.md - magazinul de gadgeturi din Moldova. Iată calea ta către experiența perfectă de joc, începând cu baza lumii tale de gaming.

De unde să cumperi o masă de gaming sau un scaun de gaming? La Darwin.md găsești tot de ce ai nevoie! De la noi poți comanda mese de computer ideale pentru momentele tale de joc.

Ergonomie în fiecare detaliu:

Noi știm că fiecare secundă din joc este importantă. Birourile de calculator sunt proiectate având în vedere ergonomia pentru a asigura confort în timpul sesiunilor lungi. Înălțime reglabilă, suprafețe confortabile - ne gândim la fiecare detaliu, astfel încât să te poți concentra doar pe joc.

Masă pentru jocuri cu iluminare:

Ai visat vreodată la o masă birou pentru gaming care nu numai că oferă spațiu pentru exploatările tale eroice, dar adaugă și acea notă fantastică? Darwin.md prezintă noua masă de gaming cu iluminare - accentul perfect pentru camera ta de jocuri! Iluminare unică, intensitate reglabilă, confort și spațiu pentru toate gadgeturile de jocuri.

Spațiu pentru toate ideile tale:

Indiferent dacă ești în căutarea stilului sau a funcționalității, mesele noastre de jocuri pentru PC oferă mult spațiu pentru toate arsenalele tale de jocuri. De la un computer puternic pentru jocuri la tastatură și mouse, avem un loc pentru fiecare erou din povestea ta.

Soluții individuale care se potrivesc stilului tău:

Darwin are mese cool pentru PC într-o varietate de forme și dimensiuni. Cu siguranță vei găsi masa ta de joc care se potrivește cu cerințele de stil și funcționalitate. Fie că este vorba de o masă de computer de colț sau de un birou de computer compact. În general, avem mese pentru toate necesitățile!

Design modern care pune în valoare stilul:

Darwin.md oferă mese de computer care nu numai că își servesc funcția, ci și arată epic. De exemplu, un birou de computer cu rafturi. Linii moderne, materiale elegante - avem totul pentru a vă face colțul de jocuri nu doar funcțional, ci și stilat.

Și prețurile noastre îți permit să cumperi o masă pentru gaming fără a pune prea multă presiune asupra bugetului tău. Creează un colț confortabil pentru jocuri fără costuri suplimentare!

Ordinea cablului pentru claritatea percepției:

Uită de firele încurcate! Mesele pentru calculator md sunt echipate cu sisteme de gestionare a cablurilor pentru a menține totul ordonat și ușor de accesat.

Și nu uita, oferte excelente te așteaptă la Darwin.md pentru a alege și cumpăra un birou de computer care se potrivește nevoilor tale. Îmbunătățește-ți colțișorul de gaming astăzi!

Mesele care cresc odată cu tine:

Ne pasă de dezvoltarea ta. Birourile noastre de calculator pentru jocuri se adaptează nevoilor tale. Astfel, îți poți adapta oricând spațiul de joc în funcție de cerințele personale. Consultă Darwin.md - varietatea de produse pentru gaming te așteaptă anume pe tine!

Vrei o masă pentru calculator în Chișinău? Darwin.md - alegerea ta! O gamă largă de mese obișnuite și de gaming - alege după gustul propriu. Cumpărarea unei mese pentru PC de la Darwin.md înseamnă a oferi un upgrade stilat spațiului tău de lucru sau de jocuri!

Alege-ți masa pentru computer de pe Darwin.md și zboară într-o lume uimitoare în care fiecare joc se transformă într-o aventură captivantă. Înaintează spre culmile jocului de succes!

FAQ Mese pentru calculator

În lumea gaming-ului, o masă pentru calculator este un element foarte important la care trebuie să atragi o atenție deosebită. De ce? Pentru că aceasta îți susține tot universul jocurilor, centrul aventurii și experienței tale unice de gaming. O masă pentru computer reprezintă jumătate din colțișorul destinat propriei lumi de peripeții.
Trebuie să fii foarte atent la masa pentru computerul tău. Alege varianta cea mai potrivită pentru tine din multitudinea de modele disponibile. Există numeroase mese pentru calculator printre care vei întâlni:
- Mese spațioase de gaming. Sunt construite cu un spațiu de depozitare mare și confortabil pentru a putea susține computerul, consola de jos, tastatura, mouse-ul și toate celelalte componente de joc în același loc.
- Mese cu lumini LED. Sunt echipate cu funcție de iluminare LED multicolore, oferind un aspect jucăuș spațiului tău de gaming și asigurându-ți o experiență plăcută de joc.
- Mese cu piciorușe reglabile. Fiecare gamer are poziția sa proprie de joc care îi aduce câștigul mult dorit, de aceea, la Darwin îți propunem măsuțe echilibrate cu piciorușe ce pot fi ajustate după bunul plac.
- Mese inteligente cu structuri pentru organizarea spațiului. Aceste mese de joc sunt echipate cu sisteme impresionante de gestionare a cablurilor, cu suporturi pentru echipamentul tău de joc oferind confortul garantat.
- Mese pliabile care pot fi strânse ușor. Sunt potrivite pentru camerele mici în care nu poți construi un locșor destinat gamingului. Masa se strânge și se aranjează doar atunci când vrei să te lași absorbit în aceasta lume uimitoare.
În primul rând, o masă pentru calculator trebuie să fie confortabilă și să îți ofere posibilitatea de a lucra cu spor și în comoditate pentru toată perioada activității planificate. Dacă ți-ai propus să alegi o masă de lucru pentru calculator, asigură-te că:
1. Este ergonomică și se încadrează în spațiul delimitat pentru aceasta. Verifică dacă dimensiunile mesei și cele ale spațiului tău sunt îmbinarea perfectă a confortului pe care ți-l dorești.
2. Este suficient de mare încât să poți poziționa computerul la distanța corespunzătoare de ochi pentru a putea lucra corect la calculator în orice circumstanțe.
3. Este dotată cu elementele necesare pentru confortul maxim. Asigură-te că marginile sunt rotunde și vei putea lucra cu plăcere fără a simți disconfort.
4. Este suficient de înaltă pentru confortul tău. Alege o masă potrivită după înălțimea ta sau cel puțin să poată fi ajustată în funcție de preferințele personale.
5. Este creată din materiale calitative și trainice. Este foarte important să alegi cu atenție o masă creată din materiale solide precum lemnul, metalul sau plasticul. Poți opta și pentru mese din sticlă dacă acestea îți asigură confortul. De asemenea, îți recomandăm să analizezi și modelele combinate care oferă mai mult decât confort și arată și stilat.
6. Este stilată și se combină cu interiorul tău. Alege o masă pentru calculator care să încurajeze armonia în casa ta.
O masă pentru calculator poate fi un pic mai dificil de amplasat într-un spațiu deja organizat. Trebuie să ai în vedere faptul că lumina naturală, sursele de alimentare, accesibilitatea sunt doar câteva dintre caracteristicile care influențează decizia de aranjare a unei mese pentru calculator.
Totuși, decizia finală depinde de preferințele personale ale fiecăruia. Dacă ai suficient spațiu pentru depozitarea mesei pentru calculator atunci ar fi optim să o plasezi în apropierea sursei de lumină naturală. Este ideal să amplasezi masa într-un spațiu care să-ți ofere o zonă vizuală suficient de largă dar, cu toate acestea, să nu distragă atenția. Dacă optezi pentru a amplasarea lângă geam ai în vedere că situațiile exterioare ar putea să te distragă.
Amplasarea mesei lângă perete ar putea fi o variantă potrivită dacă ușa se află în dreapta sau stânga ta și nu în spatele tău. Senzația de nesiguranță că cineva ar putea veni pe la spate va produce un sentiment neplăcut în timpul lucrului având un impact negativ asupra ta.
Alege locul din apropierea surselor de alimentare pentru a evita conectarea prin prelungitoare care vor încărca prea mult camera.
Optează pentru mese potrivite ca înălțime și dimensiune astfel vei profita la maxim de o experiență confortabilă de lucru.
Dimensiunile potrivite sunt cele care îți oferă ție personal confortul unei utilizări comode și eficiente. Este indicat să alegi un birou de calculator care îți permite să respecți distanța optimă între ecran și ochi, astfel vei fi sigur că ochii tăi nu vor avea de suferit. În afară de asta, dacă ești o persoană ce necesită multe obiecte să fie la îndemâna ta, atunci alege o masă ce poate să le cuprindă pe toate fără a suprasolicita spațiul de lucru.
Alege o masă mai mică dacă nu obișnuiești să ții mai multe obiecte cum ar fi telefonul, dosare și documente sau altele pe ea.
Dimensiunile pot varia de la caz la caz, dar per general, o masă potrivită se va încadra între 120 și 160 cm lățime. Alege varianta care îți este pe plac, care nu îți pune în pericol văzul și care îți oferă confortul total pentru a savura din plin procesul de lucru sau jocurile preferate.
Mai mult, vino la Darwin și testează masa potrivită pentru tine chiar în incinta magazinului. Te asigurăm că vei rămâne impresionat de calitatea și eficiența meselor noastre.

De ce Mese pentru calculator la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel