ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Rezoluție (px)
Capacitate stocare
Memorie RAM
Nr. nuclee
Tip
Model
Unitati citire/scriere
Culoare
Filtre
Credit 0%
9 499 lei
-500 lei
8 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
10 999 lei
-1 000 lei
9 999 lei

Playstation 5 - visul oricărui gamer!

Dacă îți dorești deja de foarte mult timp uimitorul PS5 care a luat cu asalt lumea gamingului, aici este locul potrivit de unde poți să-l cumperi! Magazinul de Gadget-uri în Moldova este mai mult decât un vis, este locul în care poți găsi tot ce îți dorești.

Playstation5 - De ce este atât de popular?

Pentru că la moment PS5 este cea mai îndrăgită consolă de joc din lume, este clar că se bucură de popularitate datorită particularităților multiple integrate în sistemul de operare. Nu poți iubi PS5 doar pentru exterior sau doar pentru faptul că poți juca jocuri pe el. De fapt, aceasta este mai mult decât o metodă de a petrece timpul făcând ceea ce îți place.

Ce este PS5?

Sony playstation ps5 este o consolă de jocuri, echipată cu un disc de memorie personalizat care oferă posibilitatea de a savura jocurile preferate proiectate pe un ecran mare la rezoluție absolut fenomenală. Așadar, ps5 md este mai mult decît posibilitatea de a juca pe un computer, prin conectare la un ecran mare poți simți că faci parte din joc.

Care sunt avantajele PS5?

Grafică uimitoare - utilizatorii au ocazia să savureze, să simtă direct jocul, să se aprofundeze în tematică și să se lase purtați de valul gamingului pentru câteva ore bune,

Tehnologii inovatoare - PS5 este echipat cu controller DualSense care asigură o manevrare mult mai eficientă și confortabilă pentru a putea juca activ.

Compatibilitate - PS5 este compatibil cu majoritatea jocurilor disponibile pe PlayStation 4. În afară de aceasta, poți cumpăra jocurile preferate compatibile cu PlayStation 5 sau le poți accesa din biblioteca personală.

Ce mai poți face cu un PS5?

În afară de a te scufunda în lumea jocurilor preferate, cu un PlayStation poți descoperi multe alte domenii interesante de relaxare și divertisment.

  • Poți viziona filmele preferate prin servicii de streaming,
  • Vrei să joci online cu prietenii tăi? Nicio problemă! PS5 îți oferă și acest avantaj!
  • Muzica preferată poate fi ascultată acum prin intermediul PS5.
  • Vrei să joci jocurile din biblioteca Playstation, inclusiv cele pe care le-ai cumpărat anterior? Te invităm să o faci fără nicio dificultate!

Cât costă un PS5 în prezent?

Prețul pentru un PS5 diferă în funcție de complectație și accesorii incluse dar totuși, cea mai importantă diferență depinde de varianta pentru care optezi. Pentru că PS5 este disponibil în două versiuni, cea standard și versiunea digitală, prețul poate varia pentru că în cazul versiunii digitale lipsește unitatea optică. Mai mult, tot în cazul modelelor mai scumpe vei întâlni probabil anumite jocuri pentru console incluse sau două controlere în loc de unul.

De unde poți cumpăra Playstation 5 la preț avantajos?

Este clar că Darwin - magazinul de gadgeturi din Moldova îți pune la dispoziție tot felul de gadgeturi super tari, articole pentru gaming și diverse console la prețuri super atractive. De ce să alegi anume de aici? Pentru că avem metode de achitare simplificate, pentru că oferim livrare în orice colț al Moldovei în cel mai scurt timp, pentru că poți beneficia de sfaturi și îndrumări de valoare de la cei mai buni consultanți!

Alege Darwin pentru calitate! Alege Darwin pentru Gaming!

FAQ Console Sony PlayStation 5

Prețurile PS5 pot varia în funcție de regiune, magazin specific și disponibilitatea produsului. În Moldova, prețurile variază de la 13.000 de lei la 30.000 de lei și mai mult. Pentru a economisi, ar trebui să monitorizezi cu atenție cele mai bune oferte și promoții. Acest lucru îți va permite să obții un preț mai bun și, eventual, bonusuri sau accesorii suplimentare pentru consolă. Este important să fii la curent cu condițiile actuale ale pieței și să alegi cea mai bună ofertă.
PS5 oferă o varietate de funcții, inclusiv vizionarea de filme și seriale TV folosind servicii de streaming populare, ascultarea muzicii și utilizarea diferitelor aplicații pentru comunicare și divertisment.
PS5 are o grafică remarcabilă, un controler inovator DualSense cu feedback haptic și declanșatoare adaptive. Aceasta este atenția la detalii! Te joci, iar acesta, de exemplu, evidențiază diferite situații, vibrează sub anumite acțiuni.
Tehnologia SSD face încărcarea instantanee - fără așteptări obositoare. O bibliotecă bogată de jocuri și suport pentru tehnologia ray tracing fac mai atractivă consola pentru jucători.
Atunci când alegi un PS5 în 2024, există câteva lucruri cheie de luat în considerare. Este important să decizi asupra cantității de memorie în funcție de nevoile de joc și de conținut. De exemplu, dacă îți place să stocați o mulțime de jocuri și conținut media, atunci este mai bine să alegi un model cu o capacitate mare SSD.
Nu uita să urmărești actualizările și produsele noi din lumea jocurilor. Poate că ceva special va apărea o versiune mai bună. Recenziile jucătorilor sunt prietenii tăi în această chestiune.
Și, bineînțeles, fii atent la cele mai bune oferte și promoții de la vânzători. Aceasta ar putea fi o oportunitate grozavă de a obține un PS5 la un preț excelent sau cu bonusuri suplimentare.

De ce Console Sony PlayStation 5 la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel