ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Dimensiune ecran
Culoare
Buzunare interioare
Material
Volum
Vârsta maximă a copilului
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
579 lei
-30 lei
549 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
0% | 65 lei lunar 649 lei
Credit 0%
0% | 129 lei lunar 1 289 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 249 lei
-100 lei
1 149 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 099 lei
-100 lei
999 lei
Credit 0%
569 lei
-30 lei
539 lei
Credit 0%
0% | 180 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
0% | 75 lei lunar 749 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 100 lei lunar 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 513 )

Cele mai bune rucsacuri de la pitici, la voinici

De ceva vreme, rucsacul a devenit cel mai în vogă și îndrăgit accesoriu printre tineri. Anume rucsacul este extrem de relevant în cazul că mergi la serviciu, la școală, în călătorie sau chiar la un date. Mâinile îți sunt libere, iar greutate este distribuită uniform pe întreg spatele. Dar cum alegi modelul potrivit și unde găsești cel mai bun preț? Cu asta, te ajutăm noi!

best backpacks

Cele mai bune rucsacuri de la pitici, la voinici

best backpacks

Rucsac urban (pentru oraș)

Cu desăvârșire înlocuiește poșetuțele și gențile care de cele mai multe ori fie sunt prea mici și neîncăpătoare, fie mari și extrem de incomode dacă sunt umplute cu de toate. Un rucsac urban reușește să mențină balanța între dimensiune și comoditate. Din această categorie face parte, bine cunoscutul, rucsac pentru laptop care de obicei are o structură mult mai rigidă și are destule compartimente care să găzduiască, pe lângă laptop, un încărcător, o umbrelă, telefonul sau alte dispozitive.

Tot aici putem include și rucsacurile fără cadru rigid, lipsite de inserții dure din metal sau plastic. Acestea pot fi ușor pliate și sunt considerabil mai ușoare, fiind o alegere perfectă pentru plimbările în oraș.

backpack for children

Rucsacuri și ghiozdane pentru copii

O atenție deosebită trebuie îndreptată către ghiozdanele pentru copii. Școlarii petrec o bună parte din viața lor cărând zeci de rechizite în spate. Astfel, în special copiilor din clasele primare, le sunt recomandate ghiozdane pentru copii cu o carcasă rigida sau chiar un spate ortopedic care va avea grijă de distribuirea corectă a greutății pe coloana vertebrală.

Odată ce cresc, atenția le este îndreptată către rucsacuri. De obicei, aceste rucsacuri pentru copii se găsesc în sute de nuanțe, au o structura mult mai flexibilă și sunt mult mai ușoare. Unul dintre cele mai cunoscute și calitative branduri de rucsacuri pentru copii este Samsonite.

backpack for travel

Rucsacuri pentru călătorii

Modelele de față se impun printr-o funcționalitate ridicată. Rucsacurile de călătorii sunt echipate cu carabine, panglici, elemente de fixare și atașare a muniției pentru camping. De asemenea, acestea au o construcție specială care să ajute la distribuirea uniformă a greutății.

Rucsacurile pentru călătorii se impun și printr-un număr mare de compartimente și buzunare, atât în interior cât și în exterior, și ajung să dețină un volum de până la 60 de litri. Iar pentru că niciodată nu știi ce vreme te așteaptă în drumeții, majoritatea modelelor din această categorie sunt rucsacuri waterproof (rezistente la apă).

Alege noul tău rucsac la Darwin!

Gata să-ți schimbi vechiul rucsac pe unul nou? Hai la Darwin! Aici găsești cea mai mare varietate la cele mai cool prețuri, de la cele mai bune mărci de rucsacuri: Dell, Hama, Lenovo, Rivacase, Xiaomi, XD-Design, THULE. Comandă online și ai parte de oferte speciale, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

În caz că ai nevoie de o mâne de ajutor, prinde Top 8 sfaturi utile care te vor ajuta să alegi rucsacul perfect. Baftă la cumpărături!

De ce Rucsacuri la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel