ro ru

Tablete grafice

#Promoții #Tablete #Tablete grafice
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Sensibilitate mouse
Culoare
Diagonală display
Model
Timpul de lucru
Versiune Bluetooth
Stilou în set
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
2 199 lei
-300 lei
1 899 lei
Credit 0%
#Produs popular
2 399 lei
-300 lei
2 099 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 1 583 lei lunar 9 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 1 667 lei lunar 9 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
2 399 lei
-50 lei
2 349 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 1 000 lei lunar 5 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 2 083 lei lunar 12 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 783 lei lunar 4 699 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 175 lei lunar 1 049 lei
Credit 0%
#Produs nou
42 lei lunar 1 099 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
0% | 317 lei lunar 1 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
0% | 783 lei lunar 4 699 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
15 999 lei
-1 100 lei
14 899 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
2 599 lei
-350 lei
2 249 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
0% | 4 583 lei lunar 27 499 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 28 )

O tabletă grafică pentru creativitatea ta!

Desenează-ți toate visele pe o tabletă grafică de la Darwin.

Darwin îți ridică inspirația și creativitatea la următorul nivel. Descoperă cele mai deosebite tablete grafice pentru desen și lasă-te purtat de val creând istorie!

Dacă ești un artist pasionat de desen, cu siguranță că ai multe momente în care vrei să fixezi un desen pe un suport de hârtie sau poate că vrei să faci o schiță sau un design spontan. În cele din urmă, poate că doar vrei să te distrezi și să te relaxezi în modul tău preferat lăsându-ți visele să plutească.

Acum este momentul să dai frâu liber imaginației tale! Tabletele grafice de la Darwin îți susțin toate visele și te surprind cu o mulțime de funcții impresionante într-un singur dispozitiv.

De ce să cumperi o tabletă grafică?

Dacă ești un specialist de top în domeniul artei, atunci știi prea bine că un instrument calitativ îți poate duce creația la următorul nivel.

La fel ca un pictor profesionist își înalță arta spre culmile succesului folosind doar instrumente calitative, un fotograf care editează poze, un ilustrator care face schițe de poveste sau un designer au și ei nevoie de instrumente care să le evidențieze munca.

În acest caz, specialiștii optează pentru o tabletă grafică profesională. De ce? Află răspunsul:

  1. Oferă precizie și control - o tabletă grafică este concepută în mod special pentru desene și schițe, așadar, cu ajutorul unui stylus vei putea să reproduci desenele din imaginația ta sau să desenezi exact design-ul unei case.
  2. Portabilitate și flexibilitate - tableta grafică pentru desen îți oferă flexibilitate, pentru că o poți lua cu tine oriunde. Fie că este vorba despre un model ce se conectează la un ecran sau vine cu ecran încorporat, o vei avea mereu la îndemână.
  3. Diversitate în utilizare. Îți dorești linii mai pronunțate sau mai fine? Nicio problemă! Tableta pentru desen suportă cu succes presiunile dacă vrei să desenezi exact ca pe o coală de hârtie.

Dacă și tu îți dorești o tabletă grafică pentru a da viață proiectelor tale, acum este momentul potrivit să ne vizitezi și să îți cumperi tableta perfectă pentru tine!
Cum? Noi suntem aici pentru a te ajuta! Hai în lumea grafică alături de Darwin!

O tabletă grafică poate reacționa la atingerile stylusurilor mai rapid sau mai lent, acest fapt influențează mult procesul lucrativ, așadar, dacă optezi pentru o tabletă grafică pentru serviciu, ia în calcul cumpărarea uneia cu nivel de presiune mare.

Ai deja un dispozitiv acasă pentru editare și design? Verifică dacă tableta grafică pe care vrei să o cumperi se potrivește cu dispozitivul tău, fie că este vorba despre un PC, Mac sau chiar și un telefon.

Unele tablete suportă conectivitatea prin bluetooth. Tot la acest capitol te poți informa dacă tableta grafică pe care ai ales-o va fi compatibilă cu aplicațiile de editare sau de desen în care obișnuiești să lucrezi.

Analizează foarte atent dimensiunile tabletei tale grafice pentru că aceasta trebuie să îți ofere o experiență plăcută de lucru. Accesibilitatea și manevrabilitatea sunt foarte importante în procesul decizional, deoarece o tabletă grafică poate fi mai mare și mai dificil de purtat, sau prea mică pentru a-ți oferi comoditate în utilizare. Alege inteligent.

Nimeni nu își dorește o tabletă grafică care se zgârie repede. Dacă vrei să cumperi o tabletă grafică rezistentă, analizează și factorul protecției împotriva zgârieturilor. Cu cât nivelul de protecție este mai mare, cu atât vei putea să o utilizezi mai mult.

Comentariile altor utilizatori ar putea să-ți influențeze pozitiv decizia de cumpărare. Cineva care deja are o anumită experiență cu tabletele grafice îți va putea furniza informații valoroase despre calitatea și capacitatea lor de lucru. Consultă diverse site-uri, informează-te cu privire la branduri și mergi spre scopul tău cu încredere.

De ce Darwin?

Noi știm că tu meriți tot ce e mai bun iar noi îți oferim calitate, eficiență și prețuri avantajoase. Vino la Darwin și convinge-te că aici este universul tău creativ în care te vei încărca cu un bum de idei glorioase.

Alege dispozitive, accesorii, o mulțime de gadgeturi superbe și încărcătoare la prețuri atractive pentru ca viața ta să fie un adevărat spațiu de dezvoltare cosmic unde totul este posibil.

Alege Darwin - noi suntem mereu alături de tine!

FAQ Tablete grafice

Înainte de a înțelege motivul pentru care ai nevoie de o tabletă grafică este util să înțelegi ce sunt de fapt aceste tablete și cum le poți utiliza în viața de zi cu zi.
Ce este o tabletă grafică? O tabletă grafică este un dispozitiv creat cu precizie pentru a reda pe un calculator tot ceea ce desenezi sau scrii pe ea. O tabletă grafică este elaborată atât pentru firile creative care sunt obișnuite să deseneze și schițeze diverse idei, dar și pentru a simplifica procesul lucrativ în diverse companii care se ocupă cu documentele și alte acte ce necesită semnături.
Acest instrument util este foarte popular în prezent fiind mult mai ușor de încadrat în diverse sisteme organizaționale. Pentru că există o varietate de modele de tablete grafice, este important să știi pe care anume să o alegi pentru necesitățile tale.
Există diverse modele de tablete grafice potrivite pentru diverse task-uri, dar cele mai fiabile sunt tabletele grafice pentru desen și cele cu ecran. În funcție de necesitățile personale, tabletele grafice pot fi foarte ușor integrate în procesul de lucru.
Dacă ar fi să analizăm după caracteristicile tabletelor grafice, una dintre cele mai bune este considerată tableta grafică Wacom Cintiq 22. Fiind compatibilă cu sistemul de operare Windows și Mac OS, această tabletă poate fi utilizată într-un proces de lucru, conectată la orice calculator și îți oferă o experiență uimitoare și precizie garantată. Stiloul este foarte susceptibil și poate fi ușor manipulat în timpul lucrului.
Totuși, printre modelele populare vei descoperi și Tabletele grafice Wacom Intuos care sunt prezentate în forma unor suprafețe tactile cu sensibilitate ce vor oferi linii exacte pe un ecran concret.
De multe ori, tableta grafică și tableta pentru desen sunt termenii utilizați pentru a defini același dispozitiv, dar în acest context apar uneori neclarități pentru că tableta grafică este dispozitivul folosit în special pentru activități grafice, design, editare și orice alte activități care implică utilizarea unui ecran tactil dotat și un stilou grafic special conceput pentru aceasta.
Tableta pentru desen este adesea asociată cu o tabletă grafică folosită în special pentru toate activitățile ce presupun creativitate. Este considerat că aceste tipuri de tablete sunt dotate cu caracteristici speciale utile pentru marii artiști din diversele domenii de activitate.
Totuși, diferența între tableta grafică și tableta pentru desen este influențată în mod special de contextul în care sunt utilizați termenii.
În funcție de mai mulți factori comparativi, fiecare model de tabletă grafică își are avantajele și dezavantajele sale. Așadar, pentru a evidenția corect care model de tabletă grafică este mai bun, cu ecran sau fără, este bine să facem o analiză multiplă din diverse puncte de vedere.
După preț. O tabletă grafică fără ecran este mult mai ieftină comparativ cu tabletele grafice cu ecran.
După portabilitate. Tabletele grafice Non Display sunt mult mai ușor de purtat fiind mai compacte ca dimensiune, dar totuși, fără un monitor la care să fie conectate, acestea nu pot fi funcționale. Tabletele grafice cu display sunt mult mai comode din acest punct de vedere, fiindcă nu necesită conectarea la un alt dispozitiv pentru utilizare.
După comoditate. Acest aspect este la discreția fiecărui utilizator. Cineva preferă să mânuiască o tabletă grafică fără ecran pentru precizie și adaptabilitate. Totuși, există mulți utilizatori care preferă confortul oferit de o tabletă grafică cu display. Acest fapt îți permite să vezi liniile și să te concentrezi în totalitate la activitate.
Indiferent de alegerea pentru care optezi, asigură-te că tableta grafică pentru care optezi întrunește toate aspectele importante pentru tine și îți oferă posibilități maxime de lucru.

De ce Tablete grafice la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel