ro ru

Produse for gaming

Produse pentru gaming de top de la Darwin: îmbunătățește-ți experiența de joc

Nu-ți vezi viața fără de un joc captivant pe PC sau consolă? Atunci tu ai nevoie de accesorii de gaming de calitate, ce sunt adevărați însoțitori în relația dintre utilizatori și PC. Hai să vedem ce produse pentru gameri se găsesc pe „rafturile” magazinului online Darwin.md.

PC și laptopuri de gaming

Computerele personale și laptopurile de gaming performante - sunt must have pentru fiecare gamer adevărat. Procesor performant, placă grafică de ultimă generație, cantitatea extinsă de memorie operativă și memoria încorporată sunt doar câteva dintre avantajele PC- urilor și laptopurilor de gaming.

PC și laptopuri de gaming

Sisteme PC de gaming sunt soluția perfectă pentru gamerii, pentru care casa reprezintă un safe-space, din care se pot cuceri lumi virtuale. Laptopurile de gaming, pe de altă parte se caracterizează prin portabilitate și permit transportarea sa oriunde. Fie că preferi un PC de gaming fie că ești fan al laptopului, tehnica ta numaidecât va face față cantităților mari de calcul, de care e nevoie pentru a juca fără probleme.

Periferice PC de gaming

Desigur, un plus esențial pentru orice laptop sau PC de gaming sunt perifericele de gaming. Acestea includ:

Periferice PC de gaming
 • Căști gaming;
 • Monitoare de gaming;
 • Mouse și tastaturi;
 • Mouse pad-uri.
Periferice PC de gaming

Alegerea corectă al perifericilor de gaming e importantă, fiindcă ele nu doar sporesc confortul în procesul de gaming, dar și îți permit să te bucuri de el la maxim. Fii stăpân pe experiența ta de gaming!

Console de gaming

Încă o platformă de gaming sunt consolele. Din punct de vedere structural, consola de gaming reprezintă un mini-procesor încorporat într-o carcasă de plastic, pe suprafața căreia există conectori pentru conectarea gamepad-urilor și al altor dispozitive.

Console de gaming

Controlul intuitiv, modurile multiplayer, grafica fascinantă, o bibliotecă bogată de jocuri exclusive și remastere fac consolele de gaming iubite în întreaga lume.

Liderii pieței de astăzi sunt PlayStation de la Sony, Xbox de la Microsoft și Nintendo Switch de la Nintendo.

Console de gaming

Jocuri

Shooter-uri, jocuri de luptă, simulatoare sportive, strategii și horror-uri sunt doar câteva dintre genurile de jocuri disponibile pe console și PC. Cât de diferite nu ar fi preferințele tale, în magazinul online Darwin.md vei găsi cu siguranță ceva potrivit ție ce iți va permite să primești o experiență imersivă de la lumea captivantă al bătăliilor virtuale.

Scaune de gaming

Mulți se întreabă ”Sunt oare scaunele de gaming doar o modă, sau o necesitate?”. Răspunsul îl are Darwin. Desigur că sunt o necesitate! De ce? Fiindcă gamerii nu stau doar câteva minute în joc, de regulă petrec ore în șir în una și aceeași poziție, ceea ce dăunează sănătății. Scaunul de gaming este proiectat pentru confortul jucătorilor, el te ajută să-ți corectezi poziția corpului în scaun și scade tensiunea asupra mușchilor și coloanei vertebrale. Scaunele de gaming sunt fără nici o îndoiala, e o necesitate!

Console de gaming
Controlerele de gaming

Controlerele de gaming

Controlerele de gaming sunt cei ce te ajută plonjezi în lumea gaming-ului. Cu ajutorul lor e posibilă nu doar controlare personajului și transportului laolaltă cu elemente de joc, dar și petrecerea live-urilor, controlul muzicii și lucrul în aplicații. Principalele tipuri de controlere sunt: gamepad-urile, volanele de gaming, joystick-urile, și schimbătoarele de viteză. Controlerele se diferă în formă și culoare, ce permite alegerea gadget-ului, reieșind din preferințele proprii.

Accesoriile pentru console de gaming

Accesoriile pentru consolele de gaming realizează o gamă largă de funcții: protejează ecranul și stick-urile de la deteriorări, asigură un joc confortabil, salvează spațiu și ușurează organizarea spațiului de joc. Iată unele accesorii de gaming:

 • Butoane adiționale pentru joystick-uri;
 • Stație de încărcare pentru gamepad-uri;
 • Huse pentru console;
 • Elemente de protecție și altele.

Mese pentru PC

Cât și computerul atât și cealaltă periferie PC trebuie să aibă o poziție staționară pe masa de lucru. O masă standard, din păcate, nu este cea mai bună alegere pentru un gamer adevărat, fiindcă nu asigura destul spațiu pentru un proces de gaming confortabil.

Mesele de gaming însa sunt proiectate să satisfacă necesitățile gamerilor. Suprafața mare de masă îți permite să plasezi în siguranță 2-3 monitoare, un sistem de boxe, o tastatură și alte accesorii de gaming.

Merch-ul pentru fani

Și nu în ultimul rând, merită de menționat produsele pentru fani. Cu ajutorul acestora, tu poți să-ți exprimi angajamentul față de anumite francize și jocuri, dar și evidenția interesele și stilul tău unic. Mai mult de atât, gaming merch-ul poate fi un cadou grozav pentru prietenii ce împărtășesc aceeași pasiune pentru jocuri.

Dorești să cumperi produse de gaming și eSports în Moldova? Bun venit la magazinul online Darwin! Să știi, cu echipamentul nostru profesional vei putea lupta cu ușurință cu cetele de gameri și neapărat vei ieși învingător!

FAQ: Produse pentru gaming

Iată accesoriile esențiale pentru gameri:
 • Mouse de gaming;
 • Tastatură;
 • Căști sau garnitură muzicală;
 • Mouse-pad;
 • Controler de gaming;
 • Cooling pad.Acestea sunt doar unele dintre accesoriile populare esențiale pentru un gamer. Lista de accesorii variază în funcție de genul de jocuri și preferințele singurului gamer.
Acestea sunt doar unele dintre accesoriile populare esențiale pentru un gamer. Lista de accesorii variază în funcție de genul de jocuri și preferințele singurului gamer.
Ca locul de gaming să fie confortabil și nimic să nu te distragă de la luptele aventuroase, e nevoie să cumperi:
 • Un scaun și o masă confortabilă;
 • Monitor;
 • Tastatură;
 • Mouse-pad;
 • Mouse;
 • Căști.
Dacă gamer-ul iubește să facă streamuri și să transleze procesul de joc spectatorilor din Internet, atunci el va avea nevoie de: un suport pentru microfon și microfonul în sine, o cameră web, lumină inelară și alte accesorii de gaming.
Pe lângă singurul PC, desigur că e nevoie de o masă și un scaun de gaming confortabile. Accesoriile periferice PC, cum ar fi mouse-ul, tastatura și căștile audio, ce la fel joacă un rol important adăugând confort. Ele ajută să primești mai multă plăcere de la aventurile în lumea virtuală.
Pentru gaming în rezoluția 4K vei avea nevoie de un procesor de generația a zecea Intel Core i5 sau i7, procesor Intel Core i9 sau AMD Razen Threadripper. Pentru a accelera viteza jocului ai nevoie de un SSD rapid și nu mai puțin de 32 GB de memorie RAM. Puteți găsi o gamă largă de sisteme PC pentru gaming 4K, dar și alte produse pentru gaming tu vei găsi pe Darwin.md.
În primul rând, desigur, trebuie să fie un calculator și un monitor puternic, în urmare sunt: tastatura, mause-ul cu un dpi cu indice înalte, covorașe pentru mouse-uri antiderapante, căști audio, mirofon și alte accesorii pentru gaming, pe care tu le poți găsi în cel mai bun magazinonline Darwin.md.
Accesorii pentru gaming sunt diferite, dar există un set standart esențial pentru orice gamer.
 • Mause de gaming;
 • Covoraș pentru gaming;
 • Controlere (gamepad-uri);
 • Tastatură de gaming;
 • Căști;
 • Cooling pad;
 • Scaun de gaming;
 • Jocuri noi, fără care nu poate trăi nici un gamer.
Dacă gamer-ul iubește să facă streamuri și să transleze procesul de joc spectatorilor din Internet, atunci el va avea nevoie de: un suport pentru microfon și microfonul în sine, o cameră web, lumină inelară și alte accesorii de gaming.
Cu siguranță pe prim plan este o masă și un scaun de gaming cool! Dar pe lângă asta, camera unui gamer poate fi decorată cu diferite atribute de gaming, cum ar fi: postere, stickere, iluminare LED sau RGB, ce in ansamblu vor crea o atmosferă deosebită și arată futuristic. Accesorii pentru gameri într-o gamă largă vei găsi în internet magazinul Darwin.md.
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel