ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Timpul de lucru
Culoare
Tip
Tip control
Tip barbierit
Număr capete de bărbierit
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
1 099 lei
-100 lei
999 lei
Credit 0%
1 399 lei
-200 lei
1 199 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
2 799 lei
-800 lei
1 999 lei
#Stoc limitat
5 799 lei
-500 lei
5 299 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 153 )

Aparate de ras

electric shavers

Aparat de ras – device indispensabil din arsenalul oricărui bărbat. Fie că poartă mustață, barbă sau preferă o piele neted bărbierită. Toată lumea are nevoie de un aparat de ras! Evident, există aparate de ras de unică folosință, în formă de T și shavettes, dar aceste „instrumente” par a fi din secolul trecut. De ce ai avea nevoie de ele când poți folosi un aparat de ras electric? Comod, compact și eficient! Și da, face o treabă la fel de bună precum strămoșii săi.

Tipuri de aparate de ras electrice

În prezent, putem distinge aparate de bărbierit electrice de două tipuri: rotative și cu plasă. Să punctăm avantajele și dezavantajele fiecărui tip:

Aparate de ras rotative. Unități cu trei sau patru lame rotative. Datorită designului, aparatul de ras se poziționează cât mai aproape de suprafața pielii, îndepărtând rapid și eficient firele de păr. Prin urmare, dacă vrei să obții o piele de bebeluș după bărbierit, alege un aparat de ras rotativ. Totuși, acesta poate provoca iritații și este destul de scump.

rotary electric shavers

Aparate de ras cu plasă. Acest model are la bază o lamă care vibrează dedesubtul unui plase perforate. Avantajele acestui tip de aparat constituie: costul redus, gradul redus de iritație și capacitatea de a face față unei bărbi ceva mai lungi. Totuși, când vine vorba de o miriște (barbă scurta de câteva zile), nu este tocmai cea mai bună opțiune.

mesh electric shavers

Sursa de alimentare

Există trei opțiuni de alimentare cu energie electrică a aparatului de ras: prin rețea, cu acumulator și cu baterii. Să vedem cum stă treaba cu fiecare tip:

mains powered electric shavers

• Aparate de ras cu baterie. Probabil cele mai rar întâlnite aparate de bărbierit. De obicei, sunt dispozitive cu o putere redusă și cu un minim spectru de funcții. Pentru a economisi, se pot utiliza baterii reîncărcabile. Prin urmare, aceste unități fac treabă bună când nu ai prin preajmă o priză, dar ai câteva baterii la îndemână.

battery operated electric shavers

• Aparate de ras electrice cu fir. Un clasic nemuritor, mult mai ușor decât omologii cu baterie și au o durată de viața mai lungă. Cu toate acestea însă, cablul poate deveni o povară în timpul bărbieritului, iar unitatea nu este deloc portabilă.

rechargeable razors

• Aparate de ras electrice pe acumulator. Acest aparat de ras fără fir este tocmai perfect pentru călătorii îndelungate sau pentru cei care nu au o relație tocmai bună cu firele.

Duze și accesorii

Ce fel de mașină de bărbierit fără accesorii?! Acestea pot extinde funcționalitatea dispozitivului pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută. Desigur, nimeni nu vrea să plătească în plus pentru accesorii suplimentare. Totuși, kitul de bază al unui aparat de ras trebuie să constituie:

  • Duze pentru reglarea lungimii;
  • Trimmer pentru barbă, mustață și tâmple;
  • Recipient pentru colectarea firelor de păr;
  • Geantă de depozitare;
  • Perie de curățat.

Cumpără cel mai bun aparat de ras la Darwin

Vrei un aparat de ras la preț avantajos? Hai la Darwin! Aici găsești cele mai bune aparate de ras pentru bărbați, de la cele mai cunoscute branduri: Braun, Panasonic, Philips, Vitek, Polaris, Xiaomi și multe altele. Comandă online și ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

De ce Aparate de ras la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel