ro ru
Filtre
Producător
Model
Preţ
-
Segment
Culoare
Viteza max
Distanta de lucru
Capacitate acumulator
Timpul de lucru
Timp de încărcare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
Avion Hubsan F22 Pro White Timpul de lucru: până la 10 minute
4 749 lei
-950 lei
3 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Elicopter Syma Z5 White Timpul de lucru: până la 10 minute
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S39-1 Raptor Red Timpul de lucru: până la 5 minute
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S5 White Timpul de lucru: până la 8 minute
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S107G Red Timpul de lucru: până la 10 minute
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S107G Yellow Timpul de lucru: până la 10 minute
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S107G Blue Timpul de lucru: până la 10 minute
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S109G Green Timpul de lucru: până la 8 minute
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S39H Black Red Timpul de lucru: până la 7 minute
46 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S5 Red Timpul de lucru: până la 8 minute
31 lei lunar 799 lei
Stoc epuizat
Dronă Syma S5H Speed Red Timpul de lucru: până la 8 minute
23 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
Dronă Syma S5H Speed Green Black Timpul de lucru: până la 8 minute
23 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
Elicopter Syma S107H Yellow Timpul de lucru: până la 5 minute
25 lei lunar 649 lei
Stoc epuizat
Elicopter Syma S107H Red Timpul de lucru: până la 5 minute
25 lei lunar 649 lei
Stoc epuizat
Elicopter Syma S39-1 Raptor White Timpul de lucru: până la 5 minute
27 lei lunar 699 lei

Elicoptere de jucărie - lasă-ți visele să zboare!

Pe aripile copilăriei - elicoptere de jucărie pentru fiecare aventurier!

Universul jucăriilor nu a fost nicicând mai bogat! O lume plină de emoții și creativitate, mistere de descoperit, povești uimitoare de aflat, toate acestea le poți găsi la magazinul de Gadget-uri în Chișinău - Darwin!

Zborul spre visele tale!

Un elicopter de jucărie poate fi o decizie foarte convenabilă. Sunt universale, captivante și originale. Dacă știi că micuții adoră toate jucăriile zburătoare, avioane de jucărie, elicoptere de jucărie cu telecomandă, rachete și multe altele de acest gen, probabil e momentul potrivit să-ți începi călătoria în universul jucăriilor pentru copii de la Darwin!

Cum să alegi un elicopter sau un avion pentru copii?

Este un aspect foarte important care implică o analiză mai profundă. Un avion cu telecomandă sau un elicopter de jucărie mare ca dimensiune necesită pricepere și îndemânare la mânuire. Fie că optezi pentru un elicopter de jucărie, sau avioane pentru copii, cert este că va trebui să fii atent la vârsta indicată în instrucțiuni sau pe ambalaj.

Majoritatea jucăriilor cu telecomandă sunt recomandate copiilor care au împlinit vârsta de 8 ani, dar acest indicator nu este unul stabil. Complexitatea jucăriilor poate varia așadar vei întâlni elicoptere cu telecomandă și pentru vârsta de 14+.

Mai mult, jucăriile cu telecomandă trebuie manevrate cu grijă pentru a evita loviturile care, ulterior, ar putea deteriora structura externă sau internă a jucăriei. Alege inteligent și ajută-l pe copil să învețe cum să o folosească pentru a fi sigur că jucăria aleasă este pe mâini bune!

Nu este suficient doar să alegi un avion de jucărie mare sau un elicopter pentru copii. Este important să alegi jucării calitative și producători de încredere. Brandurile cu renume în lume și-au câștigat popularitatea din motivul că oamenii au procurat produsele lor, le-au recomandat și au încredere în calitatea acestora revenind cu noi achiziții.

Un producător de încredere nu îți va oferi produse necalitative. Apropo, există foarte multe branduri ce oferă avioane de jucărie la prețuri atractive. Nu crezi? Vino la noi și convinge-te singur!

Da, ăștia suntem noi! Magazinul de gadgeturi din Moldova - Darwin! Locul în care oricine poate găsi orice. Noi îți putem oferi jucăriile potrivite la prețuri incredibile, livrare direct la domiciliu și avantajul plății cash sau card.

Tot aici vei găsi elicoptere de jucărie mari, constructoare, jucării de pluș, mașinuțe cu telecomandă, puzzle și multe altele!

De ce să cumperi un avion sau elicopter cu telecomandă?

În general, jucăriile cu telecomandă sunt potrivite pentru dezvoltarea inteligenței și gândirii logice. Fiind concepute pentru a fi manevrate de la distanță, jucăriile implică un pic mai multă atenție, astfel dezvoltând capacitatea de a analiza distanța, reacțiile și alte particularități.

Însă, spre deosebire de jucăriile obișnuite cu telecomandă, avioanele și elicopterele necesită și mai multă atenție, fiind că se ridică în aer și, dacă în primul caz ai mai mari șanse să prinzi cu mâna o mașinuță scăpată de sub control pe jos, în cazul jucăriilor zburătoare întregul proces este în totalitate condus prin telecomandă.

Copiii vor înțelege valoarea jucăriei, vor putea să își dezvolte simțul responsabilității, orientării în spațiu, atenția și dexteritatea în mișcare.

Pe de altă parte, avionul de jucărie și elicopterul cu telecomandă sunt despre distracție și stimularea interesului pentru tot ce e nou. Așadar, poți să cumperi fără grijă o jucărie pentru copii de tip avion sau elicopter și fii sigur că vei surprinde orice copil sau adolescent.

Așadar, vino acum la Darwin și alege noul prieten în familia personală de jucării sau plasează o comandă online iar noi ne vom asigura că aceasta ajunge în siguranță și în scurt timp la tine!

De ce Elicoptere şi Avioane la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel