ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Locul de montare
Încărcare Wireless
Model
Tip produs
Puterea maximală
Interfețe pe dispozitiv
Încărcare rapidă
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
0% | 100 lei lunar 999 lei
#Stoc limitat
#Produs popular
249 lei
-70 lei
179 lei
#Stoc limitat
#Produs popular
249 lei
-70 lei
179 lei
#Stoc limitat
#Doar online
249 lei
Credit 0%
0% | 55 lei lunar 549 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 156 )

Organizează-ți spațiul cu suporturi auto pentru telefon

Toți se enervează când nu pot găsi telefonul potrivit în momentul potrivit sau atunci când nu există suficiente compartimente și suporturi auto pentru depozitarea lucrurilor.

Cum să-ți organizezi rapid mașina, astfel încât totul să fie întotdeauna la îndemână? Cu ajutorul diferitelor suporturi auto. În magazinul Darwin, poți găsi auto gadget-uri la prețuri avantajoase!

Ce este un suport pentru telefon în mașină?

Este un dispozitiv care se fixează pe bordul mașinii și ține telefonul. Datorită acestuia, șoferul poate folosi smartphone-ul fără a se distra de la condus.

Principalele tipuri de suporturi auto:

Tipuri de fixare a suporturilor

Cum să alegi corect suporturi de telefon pentru mașină

Pornește de la aspectul exterior al suportului și de la interiorul mașinii tale. Uneori este incomod să fixezi un suport pe parbriz dacă parbrizul este tare înclinat în raport cu planșa de bord. Uneori lama de ventilație este prea subțire sau orificiul în sine este rotund și are o formă incomodă, astfel suporturile destinate orificiilor de ventilație vor fi imposibil de instalat.

Ia în considerare dimensiunea telefonului tău. Un telefon mare și greu se poate ține rău pe un suport auto magnetic, așa că ar trebui să alegi alt tip de suport.

De asemenea, ar trebui să acorzi atenție și mobilității suportului. Dacă nu se rotește și nu poate fi așezat într-o poziție orizontală, uneori poate fi incomod să-l utilizezi.

La Darwin - magazin de gadget-uri Chisinau, poți alege ceea ce ți se potrivește! Avem o mare varietate de suporturi auto și cu siguranță vei găsi cel care să îndeplinească așteptările tale.

FAQ Suporturi auto

Pentru confortul șoferului și pasagerilor, în mașină există suporturi speciale pentru gadgeturi, în cea mai mare parte pentru telefoane. Acestea pot fi de diferite tipuri, cu diferite moduri de prindere și sunt numite suporturi auto. Dispozitivele sunt foarte practice, deoarece ajută la organizarea spațiului. În plus, telefonul este întotdeauna la îndemână și acest lucru nu poate să nu bucure. Ele permit să urmărești harta atunci când te deplasezi undeva sau să vorbești la telefon fără a te distra de la drum.
Suporturile auto pentru mașină sunt diferite, nu doar în ceea ce privește producătorii și categoria de preț, ci și în ceea ce privește caracteristicile, locurile de fixare, etc. Acestea pot fi mecanice, magnetice, gravitaționale și cu senzori. Pot arăta asemănător, dar mecanismul de acțiune este diferit pentru fiecare. În plus, în funcție de tipul de prindere, ele pot fi montate pe parbriz, pe tabloul de bord, pe parasolar, în ventilație, în unitatea CD și pe volan.
Unele dintre ele pot fi incomode, deoarece pot bloca vederea, cum ar fi cele care sunt montate pe parbriz sau oglinda retrovizoare, sau pot pur și simplu să creeze disconfort șoferului, de exemplu, cele care se instalează pe suportul de parasolar.
Nu există o alegere corectă, există doar alegerea care ți se potrivește, așa că merită să te bazezi pe confortul personal în utilizare.
Răspunsul este simplu: Desigur, poți! Uneori, acesta este cel mai comod tip de prindere a telefonului, deoarece este foarte ușor de instalat și foarte ușor de scos, pur și simplu îl poți lua și ieși din mașină. Cu alte tipuri de suporturi, trebuie să apeși pe butoane, să tragi de pârghii pentru a scoate telefonul.
În plus, suportul magnetic este destul de rezistent, magneții din el sunt puternici. Poate ține aproape orice telefoane, cu excepția celor foarte mari și grele.
Recomandăm să citiți instrucțiunile și sfaturile producătorului înainte de a cumpăra un suport pentru telefon, pentru a vă asigura că telefonul dvs. este compatibil cu dispozitivul.

De ce Suporturi auto la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel