ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Pentru modelul
Compatibilitate
Capacitate acumulator
Versiune Bluetooth
Material
Timpul de lucru
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Produs popular
5 499 lei
-1 000 lei
4 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
23 lei lunar 599 lei
Credit 0%
599 lei
-50 lei
549 lei
549 lei
-70 lei
479 lei
#Stoc limitat
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
Precomandă
20 999 lei
Credit 0%
Precomandă
12 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
126 lei lunar 3 299 lei
#Stoc limitat
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
2 499 lei
-1 500 lei
999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
556 lei lunar 14 499 lei
#Stoc limitat
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
2 499 lei
-1 500 lei
999 lei
Credit 0%
Precomandă
4 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
2 499 lei
-1 500 lei
999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 119 )

Cauți trepiede și selfie stick-uri pentru dispozitivele tale?

Darwin are soluția pentru necesitățile tale fotografice. Creează cele mai minunate opere de artă cu ajutorul trepiedelor de la magazinul de gadget-uri în Chisinau - Darwin!

Lumea ta creativă are o valoare cu totul uimitoare dacă realizezi fotografiile cu ajutorul unui stabilizator pentru telefon. De ce este atât de important să utilizezi acest accesoriu în crearea de conținut? Află din articolul nostru despre trepiede.

Un trepied calitativ pentru fotografii uluitoare!

Ai observat probabil fotografiile influencerilor și a persoanelor care se ocupă cu crearea de conținut. Cu siguranță că te gândești că probabil au tehnică de calitate superioară care îi ajută în acest proces. Îți dezvăluim secretul! Este adevărat că unii creatori de conținut pot avea camere foto foarte scumpe cu caracteristici impresionante, dar asta nu înseamnă că tu nu poți genera conținut de calitate cu telefonul tău. Secretul e în stabilitate și redactare.

Dacă, în ceea ce privește redactarea putem doar să-ți recomandăm să-ți lași creativitatea să zboare, în cazul stabilității noi te ajutăm oferindu-ți stabilizatoare, selfie stick-uri, tripoduri și monopoduri care îți vor susține telefonul sau camera foto în diversele situații!

Cum te ajută un tripod să creezi conținut de calitate?

Este foarte important ca atunci când faci fotografii, mâna ta să fie stabilă și să nu se miște deloc. Acest lucru e aproape imposibil, mai ales dacă utilizezi telefoane mai puțin performante. Totuși, poți crea conținut de calitate utilizând un stabilizator sau un trepied pentru telefon.

Iată care sunt pașii de utilizare și creare a pozelor uimitoare:

În funcție de preferințele personale, poți opta pentru un dispozitiv ajustabil sau fix. Dacă alegi un stabilizator ajustabil ai grijă să optezi pentru unul calitativ care să reziste în timp. Trepiedele fixe îți vor asigura o mai bună stabilizare dar pot fi un pic mai incomode atunci când trebuie să le fixezi în locuri neuniforme.

Informează-te despre metodele de instalare și fixare a selfie stick-ului sau stabilizatorului pentru a nu deteriora dispozitivul. Este foarte important să nu bruschezi elementele dacă nu ți se primește fixarea din prima.

Folosește telecomanda sau temporizatorul.

Dacă tripodul are o telecomandă inclusă este foarte comod de utilizat mai ales atunci când vrei să-ți faci singur ție poze.
Dacă telecomanda nu este inclusă, atunci optează pentru varianta cu temporizator. Deschide camera pe telefonul tău, fixează temporizarea la secundele necesare și așteaptă până când poza este capturată.

Cum să alegi un tripod pentru utilizare personală?

Alegerea unui tripod este foarte ușoară. Trebuie doar să urmezi conștiincios pașii de analiză și să ajungi la concluzia potrivită.

Răspunde-ți la această întrebare înainte de a alege un tripod. Dacă vrei să cumperi unul doar pentru a-l utiliza în călătorii, în timpul plimbărilor sau în crearea pozelor atunci există modele mult mai accesibile pentru amatori.

Dacă vrei un trepied pentru crearea conținutului, filmări și fotografii profesionale sau altele de genul acesta, atunci trebuie să optezi pentru stabilizatoare rezistente și calitative cu funcții adiționale.

Dacă vrei un tripod sau un dispozitiv de stabilizare foarte calitativ, atunci trebuie să înțelegi că acestea pot avea prețuri puțin mai mari. Dar, de asemenea, acestea merită toată investiția pentru că odată ce a-i cumpărat un astfel de stabilizator, îl poți utiliza cu succes oriunde și oricând.

Dacă pentru tine economia este foarte importantă, la Darwin avem accesorii pentru călătorii și trepiede la prețuri avantajoase. Nu îți face griji, pentru un utilizator comun, aceste accesorii rezistă eficient și fiabil.

Alege din magazine de încredere unde vei putea beneficia de garanție mai ales în cazul tripodurilor scumpe.
Este foarte important să cumperi din magazine sigure. Darwin îți oferă siguranță și calitate la preț avantajos.

Așadar, dacă ai ales deja tripodul, selfie stick-ul sau orice alte gadgeturi la care visezi de foarte mult timp, aici este locul în care trebuie să vii!

La Darwin te așteaptă promoții, reduceri, oferte incredibile. Tot aici ai posibilitatea de a cumpăra în rate sau credit. Mai mult, profită de livrare gratuită în orice colț al Moldovei în funcție de suma cumpărăturii tale. Verifică acum ofertele pe pagina noastră oficială.

La Darwin, creativitatea nu are limite! Dă-ți frâu liber și descoperă stabilitatea cu cele mai deosebite accesorii pentru stabilizare.

FAQ Selfie Stick/Trepied

Realizarea fotografiilor cu ajutorul unui selfie stick este foarte simplă și eficientă! De fapt, un selfie stick nu numai că înlocuiește o persoană care ar putea să-ți facă fotografia, dar te ajută să te simți confortabil să pozezi în toate formele plăcute ție. Mecanismul de utilizare a unui selfie stick este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași ușori pentru a crea opere de artă la cel mai înalt nivel de performanță:
1. Verifică neapărat compatibilitatea selfie stick-ului cu telefonul sau aparatul foto pe care îl utilizezi. Acest fapt este recomandat să îl analizezi înainte de procurare pentru a nu investi banii degeaba într-un dispozitiv pe care nu îl vei putea utiliza ulterior.
2. Fixează telefonul sau aparatul foto pe capătul corespunzător al selfie stick-ului și asigură-te că este stabil și nu există pericolul să-ți cadă de pe selfie stick. Este foarte important să verifici acest amănunt și să fixezi dispozitivul corect pentru a nu te confrunta ulterior cu probleme sau accidente neprevăzute.
3. Pornește camera telefonului sau a aparatului foto și reglează unghiul și compoziția după propriile preferințe. Aici trebuie să ai mare atenție la detalii ce vor fi văzute în obiectiv, lumina de afară, poziționarea corpului etc.
4. Acum este momentul să alegi lungimea potrivită a selfie stick-ului, asigurându-te că este stabil și că nu se va mișca în timp ce faci fotografia.
5. Apasă butonul de declanșare al camerei sau utilizează un temporizator pentru a avea timpul necesar să te pregătești de poză
6. Acum pozează! Cadrele ar trebui să se primească frumos și stabile.
Alegerea unui selfie stick potrivit pentru necesitățile tale depinde de câțiva factori de bază. Atrage atenția la următoarele detalii înainte de a cumpăra:
1. Compatibilitate: Este foarte important să te asiguri că selfie stick-ul suportă conectivitatea cu dispozitivele tale, cum ar fi telefonul sau aparatul foto. Acest lucru poate fi verificat în specificații, de obicei pe site sau pe cutia produsului.
2. Lungimea: Optează pentru un selfie stick care se poate extinde la o lungime care să-ți permită să faci fotografii sau înregistrări video din unghiuri variate și să obții cadre în funcție de propriile preferințe.
3. Stabilitatea și rezistența: Optează pentru un selfie stick care este puternic și stabil, pentru a-ți asigura un proces de utilizare eficient și fiabil. Informează-te cu privire la materialele din care este confecționat, dar poți verifica și recenziile pentru a te asigura că este durabil și calitativ.
4. Funcții suplimentare: Există selfie stick-uri care au anumite funcții adiționale, cum ar fi telecomandă Bluetooth încorporată, suport pentru trepied sau suport pentru obiective suplimentare. Alege un selfie stick care oferă funcționalitățile potrivite pentru necesitățile tale.
5. Portabilitatea: Dacă planifici să-l iei cu tine în călătorii sau excursii, asigură-te că selfie stick-ul este ușor și compact pentru a putea fi transportat fără probleme.
6. Prețul dispozitivului: Este bine să planifici din start un buget și să alegi un selfie stick corespunzător care se încadrează în prețul ales, având în vedere caracteristicile și calitatea oferite de fiecare model.
Selfie stick-urile sunt dispozitive foarte populare în prezent datorită construcției și modului de utilizare al acestora. De fapt, pornind de la construcția dispozitivului, poți înțelege de ce sunt denumite selfie stick-uri.
Aceste obiecte ingenioase sunt niște construcții în formă de stick - bețe, ajustabile, extensibile, care au un capăt conceput pentru a susține fix telefonul sau camera foto.
Pe de altă parte, selfie este cuvântul prin care a fost denumită acțiunea de a crea o poză cu camera din față folosind mâinile.
Dar pentru că brațele umane nu sunt atât de lungi încât să se întindă în așa fel ca să surprindă o bucată mai mare din peisaj sau mai multe persoane în cadru, au fost inventate selfie stick-urile care se pot întinde mai mult decât lungimea brațului.
Iată câteva modele de selfie stick-uri dintre care poți alege cea mai bună variantă:
- Modele clasice. Sunt printre primele modele apărute care oferă performanțe medii și stabilitate. Sunt alese mai mult de către utilizatorii simpli.
- Modele cu fir. Acestea au un cablu conectabil la o mufă de 3,5 mm și un buton eficient de coborâre a camerei.
- Modele fără fir. Lejere și eficiente, aceste modele îți oferă libertate în utilizare prin conexiune wireless.
- Multifuncțional. Aceste modele de selfie stick-uri sunt echipate cu componente adiționale confortabile ce te vor ajuta în procesul de fotografiere.
Monopiedul și trepiedul sunt două tipuri diferite de dispozitive care ușurează procesul de fotografiere și filmare susținând și stabilizând echipamentul foto sau video indiferent dacă vorbim aici despre camere profesionale sau telefoane mobile.
Pentru clarificarea diferențelor între aceste dispozitive, îți propunem mai jos niște detalii semnificative despre fiecare în parte.
1. Monopiedul: Acest dispozitiv uimitor se caracterizează printr-o structură simplă, cu un singur picior, care oferă suport și stabilitate echipamentului de fotografiere sau filmare.
Monopiedele sunt dispozitive ușoare, portabile și mult mai manevrabile decât trepiedele. Ele sunt folosite în special atunci când este necesară mobilitatea rapidă sau când spațiul pentru stabilirea unui trepied este limitat.
Totuși, monopiedele nu oferă aceeași stabilitate ca un trepied și pot necesita o mai mare dexteritate pentru a menține echipamentul în poziție stabilă.
2. Trepiedul: Este remarcat prin structura impresionantă cu trei picioare care oferă suport fix și stabilizare pentru echipamentul de fotografiere sau filmare.
Trepiedele sunt mult mai stabile decât monopiedele și sunt ideale pentru situațiile în care este necesară o poziționare precisă și stabilă a camerei sau a obiectivului.
Le poți integra într-o varietate de scenarii, inclusiv peisaje, portrete, fotografii de arhitectură, crearea de conținut și multe altele.
Trepiedele sunt disponibile în diferite dimensiuni, materiale și niveluri de calitate pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărei persoane pasionate de fotografie și videografie.

De ce Selfie Stick/Trepied la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel