ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Versiune Bluetooth
Conector USB
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
0% | 65 lei lunar 649 lei
#Stoc limitat
#Produs popular
469 lei
-70 lei
399 lei
Credit 0%
#Produs nou
0% | 60 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
419 lei
-70 lei
349 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
0% | 55 lei lunar 549 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
349 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
349 lei
Stoc epuizat
0% | 57 lei lunar 569 lei
Stoc epuizat
459 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 25 )

Prinde unda radio cu FM modulatoarele!

Modulatoarele FM pentru mașină sunt utile atunci când receptorul radio nu mai prinde semnal, dar fără muzică călătoria nu este la fel de interesantă. Și ce faci când unitatea radio poate citi doar discuri sau casete audio, dar acestea nu mai sunt disponibile nicăieri? Un fm modulator va fi salvarea ta în această situație; pur și simplu îl conectezi și asculți melodiile tale preferate.

Bine, am rezolvat problema cu muzica, dar cum îți încarci telefonul în mașină? Nu-ți face griji! Și aici, modulatorul FM este aliatul tău. Doar conectează cablul USB sau Type-C la telefon și la modulator auto și îți poți încărca dispozitivul! Auto gadget-uri îți pot ușura viața!

Cum funcționează modulatorul FM?

Modulatorul pentru mașină convertează sunetul MP3 în unde radio WMA. Acestea sunt transmise la receptorul radio și apoi sunetul se redă prin difuzoarele deja instalate în mașină.

Pe lângă această funcție, unele modulatoare suportă și funcția hands-free, care permite șoferului să vorbească la telefon fără a-l ține în mână. Sunetul este de asemenea transmis la receptorul radio și redat prin difuzoare. În plus, Pe lângă această funcție și hands-free, acestea au și porturi USB, redare prin Bluetooth și chiar și funcția de citire a dispozitivelor USB.

Unii producători, includ în set și o telecomandă cu care poți controla modulatorul, dar există și butoane pe el însuși, care pot fi folosite pentru navigare.

Un holder telefon în mașină este foarte comod de utilizat împreună cu modulatorul, pentru a avea mereu mâinile libere și telefonul la vedere.

La ce să fii atent la cumpărarea unui modulator fm auto?

  1. Compatibilitate - dispozitivul trebuie să fie compatibil cu player-ul tău din mașină. Pentru o funcționare bună, frecvența trebuie să coincidă parțial cu cea a player-ului. Intervalul 87.5 - 108 MHz este cea mai bună frecvență. De asemenea, o alegere bună este un modulator auto cu Bluetooth, care este compatibil cu o gamă mare de telefoane.
  2. Sursa de alimentare - sursa de alimentare este de obicei priza pentru brichetă, dar uneori există modulatoare cu diferite adaptoare pentru diferite tipuri de prize.
  3. Prezența memoriei încorporate - unele modulatoare permit stocarea de fișiere mici în memoria lor.
  4. Tensiunea de intrare.

Utilizarea modulatorului FM

Utilizarea dispozitivului este foarte simplă. Mai întâi, verifică dacă priza pentru brichetă funcționează bine și dacă firele și siguranțele sunt intacte. Conectează modulatorul FM la priza pentru brichetă și pornește-l. Apoi, conectează un stick USB sau transferă direct melodiile de pe telefon pe modulator. În cazul stick-urilor USB, este recomandat să eviți crearea unui număr mare de mape pe dispozitivul de stocare, deoarece modulatorul adesea nu poate citi fișierele care nu se află în mapele principale.

Acum, treci la setare. În primul rând, trebuie să potrivești frecvența gadgetului tău cu cea a receptorului radio. Aceasta se schimbă apăsând butonul CH. Este important să alegi un interval de semnale care nu sunt ocupate de stații radio.

Sfaturi

Recomandăm să citești cu atenție instrucțiunea înainte de a cumpăra gadgeturi pentru mașina ta. Instrucțiunea conține toate detaliile despre compatibilitate și utilizare.

Când vine vorba de cumpărături online, Darwin – magazin de gadget-uri online este cea mai bună opțiune. Adaugă în coș un modulator fm ieftin și de bună calitate sau orice alt gadget care ți-a plăcut, fă comanda și noi ți-l vom livra! Livrare în toată Moldova!

FAQ FM Modulator

Un modulator FM este un dispozitiv care te poate salva în situațiile în care stația radio nu prinde semnalul și totuși vrei să asculți muzică. Se conectează foarte ușor, trebuie doar să-l introduci în priza brichetei de la mașină, să-l conectezi la player-ul auto și să conectezi telefonul sau dispozitivul de stocare extern. După aceea, poți să îți conectezi muzica preferată și să te bucuri de ea.
În plus față de funcția de conectare la unitatea principală, are și o serie de funcții suplimentare foarte utile pe care este important să le iei în considerare. De exemplu, utilizându-l, poți reda chiar și fișiere și piese audio de pe computer.
Avantajul principal al acestor dispozitive este prețul lor mic. În loc să cumperi un player auto nou care să se conecteze la telefonul tău sau să citească informații de pe dispozitivele tale externe de stocare, este suficient să cumperi un mic dispozitiv mobil – un fm modulator, care să facă totul pentru tine. Este econom și nu trebuie să schimbi nimic.
Toate modulatoarele auto îndeplinesc aceeași funcție, ele nu diferă prea mult, dar există mulți producători. Pe care să-l alegi pentru ca să țină mult timp? În topul modulatoarelor FM se află:
• Baseus Streamer F40
• Ritmix FMT-A780
• TELEFUNKEN TF-FMT12
• Hoco E45
Desigur, se poate, este destinat mașinii. Modulatoarele FM sunt foarte comode și utile, deoarece nu toate unitățile principale pot citi dispozitivele externe de stocare, dar pot prinde aceeași undă cu modulatorul și apoi să transmită și să redea sunetul. În plus, modulatoarele FM pot fi folosite pentru a încărca telefonul și alte dispozitive. Principalul lucru este să alegi modelul potrivit care să corespundă nevoilor tale. Ele diferă în funcție de sursa de alimentare, raza de acțiune și funcțiile suplimentare.
Recomandăm să citești manualul înainte de a cumpăra un modulator FM pentru a te asigura că dispozitivul se potrivește mașinii tale.

De ce FM Modulator la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel