ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Vârsta recomandată
Model
Destinaţie
Numărul de piese
Numărul de figurine
Tip
Seria
Culoare
Filtre
#Stoc limitat
3 929 lei
-830 lei
3 099 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 467 lei lunar 2 799 lei
Credit 0%
0% | 965 lei lunar 5 789 lei
Credit 0%
#Produs exclusiv
2 699 lei
-700 lei
1 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
1 099 lei
-200 lei
899 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
24 lei lunar 619 lei
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
399 lei
-100 lei
299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
999 lei
-200 lei
799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 108 lei lunar 649 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 198 lei lunar 1 189 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 213 lei lunar 1 279 lei
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Constructor LEGO Venom (76187) Black Numărul de piese 565, 18+
0% | 320 lei lunar 1 919 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 142 lei lunar 849 lei
Precomandă
599 lei
Credit 0%
0% | 215 lei lunar 1 289 lei
Credit 0%
0% | 308 lei lunar 1 849 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
84 lei lunar 2 190 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 217 lei lunar 1 299 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 1074 )

Construiește-ți propria lume fermecată cu Darwin!

Constructor pentru copii la prețuri accesibile în rețeaua de magazine Darwin!

A cumpăra un constructor de jucărie este mereu o alegere potrivită atunci când planifici să dăruiești un cadou unui copil. Este impresionant cât de frumos se îmbină un constructor cu dezvoltarea multilaterală a micuților. Încurajează activitățile productive care dezvoltă eficient stilul de viață al micilor exploratori oferindu-le în dar jocuri de construcție educative și interesante. Le poți cumpăra la prețuri atractive din magazinul de Gadget-uri în Chișinău Darwin.

Care sunt beneficiile constructorilor?

Seturile de constructori pentru copii sunt cu adevărat o investiție în calitate și timp petrecut inteligent. Fiind concepute pentru a stimula mai multe laturi ale copiilor, acestea merită fiecare investiție.

Constructorii jucării sunt concepute pentru diferite vârste, incluzând piese mai mari sau mai mici. Totuși, structura acestora influențează pozitiv dezvoltarea logică a micuților prin potrivirea corectă a pieselor. Copii învață să le potrivească logic pentru a construi un turn, o piramidă, un castel sau o mașină.

Fiind colorate și de diferite forme, constructorii pentru copii pot fi asemănătoare cu seturi lego sau constructori lego de dimensiuni mai mari, astfel micuții ating diferite forme și mărimi învățând să le potrivească perfect pentru a crea anumite figuri. Culorile variate și aprinse îi ajută să le deosebească și să le învețe mai ușor.

Cu un constructor Lego din piese mici, tinerii învață să lucreze împreună. Copilașii vor deprinde mai ușor activitățile de grup, relaționarea cu alți copii dar și vor avea o ocupație educativă și distractivă pentru toată familia.

În momentul în care un copil reușește să finalizeze modelul constructorului, el simte mândrie și e încurajat să se auto încurajeze, demonstrându-și minunatele capacități de lucru. Acest fapt îl va ajuta să devină mai sârguincios și să se afirme cu încredere la școală sau grădiniță.

Ce model de constructor să alegi pentru un copil?

Constructorii de jucărie sunt disponibili în foarte multe modele. Varietatea acestora depinde de vârsta copiilor, plăcerile și pasiunile acestora, jocurile preferate și multe altele.

Un constructor pentru copii trebuie să fie perfect pentru micuțul căruia vrei să i-l dăruiești.
În magazinul nostru poți găsi diverse modele de jucării pentru copii, inclusiv o varietate impresionantă de constructori:

La ce să atragi atenția atunci când alegi un constructor de jucărie pentru copii?

  1. Fii atent la vârsta indicată pe ambalaj. Este foarte important să alegi constructorul în funcție de vârsta copilului.
  2. Pericol de sufocare. Supraveghează copilul în timp ce se joacă. Este foarte important ca jocul cu constructorii de jucărie să corespundă vârstei dar și nivelului de înțelegere al copilului.
  3. Repartizează un spațiu pentru jocul cu constructorii. Piesele mai mici sau mai mari pot provoca dureri dacă se întâmplă să calci pe ele. Îți recomandăm să aranjezi din timp spațiul de joc pentru a evita accidentările.
  4. Atrage atenția la materialele din care sunt produse jocurile.
  5. Asigură-te că toate piesele sunt strânse și depozitate într-un spațiu destinat jucăriilor. Poți număra piesele și verifica dacă nu lipsește vreuna pentru a păstra un mediu sigur și pentru a putea utiliza jocul ulterior.

În cele din urmă, alege cu atenție magazine de încredere care îți pot oferi consultanță și o gamă variată de produse. Cumpără gadgeturi și jucării, alege produse certificate, bucură-te de promoții și oferte în magazinele de încredere Darwin.

FAQ Constructori

Universul jucăriilor pentru copii este atât de variat încât orice micuț își poate găsi jucăria potrivită.
Constructorii sunt jucăriile perfecte ce pot fi dăruite oricând și oricui, pentru că vor influența pozitiv dezvoltarea copiilor indiferent de vârsta acestora. În magazinele Darwin vei găsi o varietate impresionantă de constructori pentru diferite vârste:
- Constructori LEGO. Există diverse modele de jocuri Lego pe care le poți oferi unui copil. Constructorii Lego sunt elaborate cu tematică generalistă sau cu un subiect din desenele animate preferate.
- Constructori din lemn. Sunt educative și în funcție de mărimea lor pot fi dăruite chiar și copiilor mai mici pentru a-i ajuta stimularea tactilă.
- Constructor mașini. Acești constructori sunt potriviți pentru copiii mai mari care știu să manevreze piesele și să urmeze instrucțiunile.
- Constructori magnetici. Sunt deosebite prin mecanismul de fixare magnetic ce influențează pozitiv dezvoltarea logică a copiilor.
- Constructori din plastic. Se caracterizează prin construcția unor forme la alegere sau din instrucțiuni pentru a stimula atenția, gândirea logică, creativitatea.
În funcție de modelele constructorilor, copilașii au ocazia să-și dezvolte multilateral capacitățile de observație și manevrare. Dacă în timpul construcției este necesară asamblarea schematică, această metodă este una potrivită pentru ca micuții să devină mult mai atenți și să analizeze în profunzime imaginile construind inteligent.
Această activitate contribuie la dezvoltarea perseverenței și gândirii spațiale. Mai mult, micuții pot înțelege mult mai bine felul în care își doresc să arate construcția finală improvizând. Acest fapt contribuie la dezvoltarea imaginației.
Așadar, un constructor oferit copiilor va aduce doar deprinderi valoroase și cunoștințe productive micilor exploratori.
La vârsta de 2 ani, copilașii sunt în centrul tuturor curiozităților, de aceea, jucăriile pe care ar trebui să le alegi sunt cele care vor asigura un proces de creștere educativ și productiv.
Dacă vrei să cumperi constructor pentru copii de 2 ani, alege modele cu piese mari ce nu vor putea fi înghițite sau inhalate. Deoarece sunt extrem de curioși la această vârstă, micuții ar putea fi tentați să guste piesele jucăriilor.
Orientează-te spre blocuri de construcție mari, colorate, cu diferite forme și mărimi pentru a-l ajuta pe micuț să înțeleagă și să învețe structurile și culorile mai ușor.
De asemenea, piesele mari îl vor putea încuraja să construiască propriile fortărețe și castele, astfel îi vei stimula pasiunea pentru construcții mari.
Dacă totuși optezi pentru constructori mici, ai grijă să alegi modelele pentru vârsta corespunzătoare și să urmezi indicațiile și avertismentele de pe etichete.
- Motorica fină. Oferind un set de construcție copilului îl vei încuraja să descopere formele jucăriilor, să potrivească diferitele piese corect și să atragă atenția la detalii.
- Curiozitatea. Micuții sunt foarte curioși încă de la vârste fragede, iar descoperirea constructorilor poate fi avantajul unei dezvoltări eficiente spre un proces de creștere educativ.
- Gândire. Micuțul învață să gândească aprofundat și logic datorită jucăriilor de construcție. Cert este că potrivind piesele corect, copilașii vor învăța și cum să aibă răbdare.
- Lucru în echipă. Cu un constructor Lego din piese mici, copiii învață să lucreze împreună. Micuții vor deprinde mai ușor activitățile de grup, relaționarea cu alți copii dar și vor avea o ocupație educativă și distractivă pentru toată familia.

De ce Constructori la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel