ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Tip produs
Tip
Vârsta recomandată
Bloc muzical
Efecte de iluminare
Material
Culoare
Filtre
Credit 0%
0% | 100 lei lunar 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 149 lei lunar 1 489 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 106 lei lunar 1 059 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 68 lei lunar 679 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 1321 )

Darwin te invită să descoperi un univers al jucăriilor pentru bebeluși!

Vino pe aripile copilăriei și descoperă aventurile, distracția și primele emoții de fericire alături de noi! Fiecare bebeluș descoperă lumea în felul său. Noi îți propunem metode inovatoare, amuzante, creative și pline de caracteristici uimitoare în cel mai mare magazin online de Gadget-uri din Moldova!

Ce vei găsi la Darwin?

Magazinul nostru impresionant este echipat cu tot felul de lucruri interesante pentru toată lumea. Ne-am gândit să bucurăm și pe cei mai mici dintre clienții noștri oferind o gamă variată de jucării pentru copii la prețuri accesibile.

Ce fel de jucării de bebeluși vei găsi în magazinul nostru?

Jucării educative. Sunt o serie de obiecte cu tentă educativă care sunt concepute cu scopul de a stimula simțurile de bază ale bebelușilor. Jucăriile pentru bebeluși mici au de obicei sunete, culori aprinse, diverse obiecte mai mici sau mari, de diferite dimensiuni și forme. Bebelușii obișnuiesc să le atingă, să le miște, astfel dezvoltându-și reacții. Cu ajutorul acestor jucării micuții îți dezvoltă auzul, văzul, simțul tactil și multe altele.

Pentru copilași, este important să alegi jucării conform vârstei, astfel vei ști cu siguranță că ai cumpărat doar lucruri utile și în conformitate cu normele de siguranță.

Așadar,

Jucării pentru copii de la 0 - 3 luni

În această categorie intră toate jucăriile potrivite pentru dezvoltarea simțurilor primare. La această vârstă, copilașii se obișnuiesc cu mediul înconjurător, încep să distingă primele culori, forme, să fie interesați de sunetele din jur.

Zornăitoarele pentru copii dar și jucăriile stimulatoare vor fi alegerea potrivită la această vârstă.

Jucării pentru copii de la 6 luni

În această etapă, micuții sunt mult mai sociabili și mai curioși. Încep mișcările active și necesitatea de a cunoaște totul în jur. Poziționarea mai sigură îi ajută să descopere lumea înconjurătoare, să cerceteze cu mânuțele toate obiectele din jur.

La această vârstă sunt binevenite cărțile texturate, jucăriile muzicale și cu lumini, figurinele, blocurile de construit și altele.

Jucării educative pentru copii de la 1 an

Vârsta de un anișor este una dintre cele mai frumoase dar necesită și foarte multă atenție. Curiozitatea bebelușilor este din ce în ce mai mare, iar simțul locomotor este din ce în ce mai dezvoltat. Este bine să cumperi centre de joacă stimulative care, de obicei, sunt echipate cu elemente de protecție pentru ca micuții să se poată juca în siguranță.

De asemenea, jucăriile de dezvoltare sunt foarte potrivite la această vârstă. Ele încurajează exprimarea, astfel micuții învață să rostească mai ușor cuvintele pe care le aud.

Jucării educative pentru copii la 2 ani

Micuțul tău este deja pregătit să facă față provocărilor. La 2 ani vei observa că își dorește să facă multe lucruri singur. Va fi mai încrezător și independent, de aceea, jucăriile care îi vor stimula încrederea în sine, creativitatea și gândirea logică sunt cele mai potrivite.

Cumpără seturi de construcție, diverse jucării educative, cărți interactive, jucării de logică, seturi de creativitate și altele de acest gen. Poți opta și pentru jucării muzicale, jucării colorate cu forme și numere, imagini surprinzătoare cu animale. Toate acestea îl vor încuraja pe copil să descopere, să învețe și să-și demonstreze abilitățile de percepție și învățare.

Cum să alegi jucării pentru bebeluși?

Alege ceea ce se potrivește micuțului după vârstă, mediu, necesitate.
Verifică opțiunile, consultă-te cu alți părinți, analizează păreri.
Cumpără din magazine de încredere.

Darwin este magazinul tău sigur cu produse de calitate care oferă prețuri avantajoase, varietate de produse și posibilități de achitare simplificate.

Cumpără gadgeturi, jucării, produse, accesorii și tot felul de dispozitive din magazinul tău de încredere. Beneficiază de reduceri și livrare în orice colț al Moldovei. Lasă-ne să îți demonstrăm că suntem cea mai bună alegere pe care o poți face pentru tine și familia ta!

FAQ Jucării pentru bebeluși

Pentru copiii sub 1 an sunt potrivite jucăriile care le dezvoltă senzațiile tactile, percepția vizuală și auditivă. Acestea includ:
• Jucării moi, cu nuanțe strălucitoare și texturi diferite.
• Zornăitoare și jucării moi cu sunete încorporate.
• Jucării de agățat pentru leagăn sau scaun auto.
Nou-născuții reacționează mai bine la jucăriile care oferă culori contrastante, sunete blânde și texturi diferite. Acestea includ:
• Jucării și imagini alb-negru.
• Jucării moi - brelocuri pentru cărucioare cu oglinzi și elemente de sonerie.
• Jucării cu sunete moi cu suprafețe plăcute la atingere.
Un copil este interesat de jucării încă de la naștere. Cu toate acestea, în primele luni se pune accent pe percepția vizuală și auditivă, astfel încât jucăriile cu nuanțe contrastante și sunete blânde sunt deosebit de relevante.
Setul ideal de jucării depinde de preferințele copilului, dar câteva recomandări generale includ:
• Jucării muzicale: dezvoltă auzul și atenția. Poți include pandantive muzicale, jucării cu efecte sonore sau instrumente muzicale pentru copii.
• Jucării de construcție: Chiar și pentru bebeluși, există blocuri moi mari sau jucării de construcție magnetice care promovează dezvoltarea motorie.
• Jucării pentru dezvoltarea vorbirii: imagini cu animale, jucării - cărți vorbitoare și jucării moi cu embleme de litere.
• Jucării pentru dezvoltarea vizuală: imagini luminoase și contrastante, diverse figuri și cuburi cu suprafețe multicolore.
• Panouri speciale de dezvoltare: jucării cu butoane, efecte de lumină și sunete care promovează coordonarea mișcărilor și înțelegerea relațiilor simple cauză-efect.
• Jucării pentru mișcare activă: bebelușii sunt activi, așa că diverse covorașe moi, jucăriile rotative și premergătoarele pot fi alegeri bune.
Fiecare dintre aceste categorii poate susține și încuraja dezvoltarea copilului. Este important să selectezi jucării sigure pentru copil și adecvate vârstei sale.

De ce Jucării pentru bebeluși la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel