ro ru

Darwin Trade-In > schimbă gadgeturile vechi pe altele noi

1
Evaluiază dispozitivul vechi
Selectează din listă modelul de dispozitivului vechi pe care dorești să îl predai.
2
Alege dispozitivul nou
Selectează modelul dorit
3
Estimare preliminară
Costul dispozitivului nou
0 lei
Costul dispozitivului vechi
0 lei
Reducere suplimentară
0 lei

Suma totala:
0 lei

Trade-In este un program special de predare a gadgeturilor și dispozitivelor învechite. Participând, poți aduce un dispozitiv vechi și primi unul nou cu o reducere pe măsură.

Nimic mai simplu de atât! Vii într-unul din magazinele Darwin cu vechiul dispozitiv și te întorci acasă cu unul nou! Vorbind serios însă, device-ul trece printr-o evaluare după care îl răscumpărăm, iar valoarea estimată a vechiului gadget este scăzută din costul noului produs.

Nimic mai simplu de atât! Vii într-unul din magazinele Darwin cu vechiul dispozitiv și te întorci acasă cu unul nou! Vorbind serios însă, device-ul trece printr-o evaluare după care îl răscumpărăm, iar valoarea estimată a vechiului gadget este scăzută din costul noului produs.

Prin participarea în cadrul programului Trade-In la Darwin poți obține o reducere maximă de până la 75% din costul noului produs. Astfel, reușești să cumperi la un preț bun un gadget sau dispozitiv nou-nouț!

Nu. Programul Trade-In implică doar schimbarea unui dispozitiv vechi pe reducerea la un produs nou. Nu este posibilă valorificarea reducerii.

Da. Putem pre-evalua gadgetul online. Totuși, putem oferi un verdic final doar după o evaluare a dispozitivului într-unul din magazinele Darwin.

Reducerea se aplică la toate produsele din catalogul Darwin, fie acesta un smartphone, laptop, căști, televizor, smartwatch sau un scuter electric.

Lista produselor care participă în cadrul programului Trade-In la Darwin este încă în continuă extindere. La momentul de față însă, programul de schimb se aplică doar telefoanelor și smartphone-urilor următoarelor branduri:

  • Apple
  • Samsung
  • Xiaomi
  • Huawei
  • OnePlus
  • Realme

Da. Poți alege mai multe dispozitive noi simultan pentru a obține reducerea de până la 75% la procurarea unităților. Cu toate acestea, dacă nu ai reușit să profiți pe deplin de această reducere într-o singură tranzacție, restul pur și simplu va arde.

Ai acasă un întreg depozit de gadgeturi inutile? Super, le poți aduce pe toate! Nu avem limite la numărul de dispozitive care pot fi schimbate. Mai mult de atât, valoarea estimată a dispozitivelor se sumează, așa că poți obține o reducere pe bune!

Înainte de a preda device-ul trebuie să ștergi toate datele, să resetezi dispozitivul la setările din fabrică și să îl deblochezi. Dacă vorbim despre un iPhone, trebuie dezactivată și funcția „Find My iPhone”. Dacă întâmpini nelămuriri, personalul magazinului Darwin te poate ajuta să-ți resetezi device-ul. Nu acceptăm dispozitive blocate, pentru că nu putem fi sigură că anume tu ești proprietarul acestora.

Din păcate, dacă nu regăsești dispozitivul tău pe site, cel mai probabil acesta nu face parte din programul de schimb. Dacă mai ai întrebări cu referire la dispozitivul dorit spre schimbare, adresează-le la adresa de mail: [email protected].

Ai întrebări?

Ne poți contacta

068 088 443

plus

Ne poți contacta

068 088 443

luni - vineri:

09:00 - 19:00

sâmbătă - duminică:

09:00 - 17:00

Hai să discutăm
Comandă apel