ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Rezoluție (px)
Capacitate stocare
Memorie RAM
Nr. nuclee
Tip
Model
Unitati citire/scriere
Culoare
Filtre
Credit 0%
307 lei lunar 7 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
222 lei lunar 5 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
9 999 lei
-1 000 lei
8 999 lei
Credit 0%
5 499 lei
-700 lei
4 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
9 999 lei
-1 000 lei
8 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
9 999 lei
-1 000 lei
8 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
8 499 lei
-1 000 lei
7 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
5 499 lei
-700 lei
4 799 lei
Credit 0%
#Produs popular
5 499 lei
-700 lei
4 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
5 499 lei
-700 lei
4 799 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
10 499 lei
-1 000 lei
9 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
5 499 lei
-700 lei
4 799 lei
Stoc epuizat
5 999 lei
-500 lei
5 499 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 23 )

Console Nintendo: prietenul tău portabil!

nintendo main

Cine s-ar împotrivi unei console portabile, în special dacă e una de la Nintendo?! Probabil este inutil să menționăm că acest gigant japonez a capturat de mult piața consolelor portabile și se poate mândri cu aproape jumătate de secol de experiență în acest domeniu. Dacă te regăsești printre cei îndrăgostiți de console Nintendo, descoperă mai multe despre acestea în rândurile ce urmează.

De ce Nintendo este atât de popular printre console de jocuri video portabile?

Experiență de 40 de ani în industria jocurilor video – uimitor. Dar oare nu și-a pierdut din actualitate? Consolele Nintendo sunt extrem de actuale, dar întâmpină totuși concurență sub forma smartphone-urilor gaming. Poți întâlni smartphone-uri care au practic același nivel de performanță ca a unei console sau chiar ceva mai mare. Cu toate acestea, Nintento vine un atu în plus – jocurile!

nintendo sv

Smartphone-urile gaming se pot lăuda cu o putere cu adevărat impresionantă, dar adesea nu ai unde să o folosești. Jocuri cu adevărat demne de a fi trecute se întâlnesc mai rar pe un smartphone. Pe Nintendo vei găsi versiuni a le celor mai populare jocuri din ultimii ani. Și nu poți lăsa neobservate nici exclusivitățile de la Nintendo, jocurile din seria Mario, Zelda, Fire Emblem, Xenoblade Chronicles și multe altele. Prin urmare, putem nota că gigantul japonez se poate lăuda cu un catalog uriaș de jocuri, unde cu siguranță vei găsi un joc pe placul tău.

Universul consolelor Nintendo

Consolele care se bucură de un mare succes la momentul de față sunt: Nintendo Switch și Nintendo Switch Lite. Care dinte cele două este potrivită pentru tine? Găsești răspunsul mai jos.

Nintendo Switch

Switch – cea mai populară consolă portabilă de la Nintento. Și cea mai neobișnuită de altfel. Poți folosi consola Nintendo Switch pe post de unitate portabilă sau o poți transforma în TV Dock Station pentru a parcurge jocurile preferate pe un televizor. Merită remarcate și joypad-urile detașabile. Vrei să joci împreună cu un prieten? Doar detașează joystick-urile laterale și Voila! Două controlere cu giroscope avansat și vibrații.

Cât despre grafică și jocuri, probabil smartphone-urile pot oferi o imagine mai bună, dar nu cu foarte mult. Consola Nintendo Switch este, totuși, cu un cap mai sus decât celelalte console portabile. Și după cum am menționat deja, varietatea de jocuri este în afara concurenței. Pe consolă găsești toate hiturile moderne disponibile, o grămadă de exclusivități de la Nintendo și o mulțime de jocuri indie.

nintendo switch

Nintendo Switch lite

În mare parte, Nintendo Switch Lite este o versiune ceva mai „simplă” a consolei de gaming Nintendo Switch. Odată ce a s-a simplificat, Switch Lite a pierdut din proprietatea de a se transforma. Astfel, controlerele laterale nu mai pot fi detașate, iar consola nu mai poate fi conectată la un televizor. Totuși, aceasta păstrează toate celelalte caracteristici regăsite pe versiunea de bază și găzduiește aceeași bibliotecă extinsă cu o grămadă de jocuri într-o grafică extraordinară.

nintendo switch lite

Unde poți cumpăra console Nintendo și jocuri pentru acestea?

Găsește cele mai bune prețuri la console pentru jocuri Nintendo Switch și Switch Lite la Darwin.md. Tot aici ai parte de o gamă extinsă de jocuri și oferte exclusive. Comandă online și profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova.

Baftă la cumpărături!

De ce Console gaming Nintendo la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel