ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Rezoluție (px)
Capacitate acumulator
Lungime fir
Raza de actiune
Rezoluție video
Diagonală display
Interfață
Material
Compatibilitate
Timpul de lucru
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Produs popular
1 199 lei
-100 lei
1 099 lei
Credit 0%
#Produs popular
5 499 lei
-1 000 lei
4 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
23 lei lunar 599 lei
Credit 0%
599 lei
-50 lei
549 lei
549 lei
-70 lei
479 lei
#Stoc limitat
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
Precomandă
20 999 lei
Credit 0%
Precomandă
12 499 lei
#Stoc limitat
399 lei
-200 lei
199 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
126 lei lunar 3 299 lei
#Stoc limitat
499 lei
-100 lei
399 lei
Credit 0%
2 499 lei
-1 500 lei
999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
556 lei lunar 14 499 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 189 )

Accesorii pentru turism, fii mereu pregătit de orice provocare!

Pentru pasionații de turism, magazinul de Gadget-uri în Moldova propune o serie variată de dispozitive impresionante pentru ca aventurile și experiențele tari să îți ofere cele mai deosebite vibe-uri de a petrece timpul productiv în natură.

Cum să alegi echipamentul pentru turism?

Este foarte simplu! Optează pentru calitate și prețuri atractive din magazinul tău unic cu tehnică și gadgeturi de ultimă generație pentru a savura confortul și stilul la maxim.

Indiferent de locul în care mergi, este important să alegi echipamentul și dispozitivele care te vor ajuta să petreci cu succes aventurile în călătoria turistică organizată. Așadar, în afară de cort, saci de dormit, termosuri și alte lucruri de necesitate primară, vei avea nevoie și de lucruri precum lunch box, trepied, compresor auto, geantă de tip frigider, sisteme de navigare și altele.

Într-o călătorie este foarte important să iei cu tine doar lucrurile necesare de bază care să te ajute și să-ți fie folositoare, nu să te încurce.
Optează pentru obiecte utile, compacte și eficiente.

Nu este suficient doar să faci o listă cu gadgeturile importante și utile, dar trebuie să vezi dacă sunt suficient de ușoare în procesul de deplasare. Așadar, e bine să îți faci o analiză preventivă astfel vei evita căratul lucrurilor inutile și grele.

Este important să alegi accesorii călătorie eficiente și durabile care să reziste la impact în diversele situații imprevizibile. În acest caz, este util să verifici din nou rezistența obiectelor tale pe care vrei să le iei în călătorie

Ce dispozitive să iei cu tine în călătorie?

Deși, cu siguranță că nu-ți stă mintea la aceste dispozitive atunci când te pregătești pentru o călătorie, te asigurăm că este foarte important să le introduci în lista personală de lucruri pentru turism.

Doar nu vrei să rămâi în mijlocul drumului cu roțile dezumflate? Te îndemnăm să adaugi în geanta ta pentru turism și acest obiect important care îți va asigura o călătorie sigură cu mașina până la locul destinației iar călătoria va începe cu dispoziție la superlativ!

Nu poți savura cu adevărat o călătorie dacă nu ai și ceva gustoșel la îndemână, de aceea, optează pentru un lunch box compact în care să păstrezi eficient alimentele preferate până ajungi acolo unde ți-ai propus.

Crede-ne pe cuvânt atunci când îți spunem că-ți vei dori să rămâi cu amintiri în formă de fotografii de la locurile vizitate. Alege un selfie stick sau un trepied pentru telefon pentru a surprinde cele mai frumoase și creative momente din călătoriile tale. Poți opta pentru trepiede de dimensiuni mici sau pentru modele care se pot regla în funcție de necesitățile personale.

Nu-ți recomandăm deloc să te pornești în călătoria ta fără un încărcător de acest gen, pentru că el îți asigură încărcarea tuturor dispozitivelor și te va susține în momentele neplăcute în care rămâi fără baterie.

Mai mult, fiind compacte, power bank-urile sunt foarte ușor de transportat în geanta pentru călătorie.

Doar nu vrei să te rătăcești în drum, nu-i așa? Nici noi nu ne dorim, de aceea, la Darwin îți propunem cele mai avansate sisteme de navigare pentru ca tu să fii mereu sigur de cărarea pe care o alegi.

Aceste genți sunt foarte utile chiar și pentru utilizarea în camping, călătorii sau picnicuri. Utile, eficiente și foarte încăpătoare, geanta frigorifică este echipată pe interior cu material rezistent ce menține răceala în interior a alimentelor. De asemenea, o poți umple cu gheață pentru a păstra băutura rece.

Dacă dorești să-ți aduni geanta cu lucruri necesare pentru călătorii, te așteptăm în magazinele Darwin sau online, pe site-ul oficial, unde poți cumpăra gadget-uri și dispozitive uimitoare la prețuri avantajoase, în rate sau credit. De asemenea, profită de livrare gratuită chiar la ușa casei tale!

Darwin îți deschide ușile spre călătoriile tale de vis!

FAQ Călătorii

Atunci când te pregătești să mergi într-o călătorie cu mașina ar trebui să fii foarte atent la bagajul pe care îl pregătești pentru aceasta călătorie. Dacă planifici o escapadă dincolo de granițele orașului, e foarte important să ai o serie de lucruri necesare care te vor ajuta să previi sau să treci mai ușor peste anumite situații neplăcute care ar putea apărea.
- Documente. Nu trebuie să uiți de documentele importante pentru mașină.
- Trusă de prim ajutor. Aceasta nu trebuie să lipsească din mașina ta!
- Sisteme de navigare. Te vor ajuta foarte mult în cazul în care mergi într-o zonă necunoscută.
- Anvelope de rezervă.
- Compresor pentru mașină. Este bine să ai un compresor pentru siguranța ta. Dacă presiunea roților mașinii tale scade îl poți utiliza pentru a nu-ți pune în pericol călătoria și siguranța proprie.
- Dispozitive și gadgeturi. Printre cele mai importante dispozitive de care ai nevoie se remarcă power bank-urile, stații radio, trepiede, monopoduri și selfie stick-uri. De asemenea, poți opta pentru o cameră action pentru a surprinde diversele momente plăcute din călătoria ta, lanterne și baterii, genți pentru călătorii și altele.
- Set de instrumente. Este util să ai la tine un set cu chei potrivite pentru orice eventualitate.
Un stabilizator este foarte util mai ales dacă ești o persoană implicată activ în realizarea conținutului de calitate. Fiind conceput cu un mecanism unic, stabilizatorul îndeplinește funcția determinată de propria sa denumire - adică aceea de a stabiliza.
Fie că vorbim despre stabilizarea telefoanelor sau a camerelor foto, cert este că un stabilizator se descurcă perfect cu ambele.
Dacă vei încerca să utilizezi un stabilizator, vei observa imediat îmbunătățiri la înregistrarea video sau crearea fotografiilor de calitate.
Un stabilizator îți oferă acea imagine clară și sigură pe care în mod obișnuit nu o poți obține doar din filmările manuale.
Cel mai bun compresor auto pentru mașină este cel care îți oferă performanțe uimitoare. Din varietatea de modele disponibile pe piață, trebuie să alegi modelul care se încadrează în următorii parametri:
1. Calitate. Compresorul auto trebuie să fie suficient de puternic și rezistent încât să-ți ofere capacități uimitoare de lucru și acțiune rapidă asupra roților.
2. Dimensiuni compacte. Compresorul auto nu trebuie să fie foarte voluminos pentru a nu ocupa inutil prea mult spațiu în mașina ta.
3. Preț. Compresorul auto trebuie să fie accesibil ca preț dar și adecvat la calitate. Poți găsi modelul perfect pentru tine în magazinul Darwin.
4. Viteza de umflare. Compresorul auto trebuie să lucreze eficient și rapid pentru a nu fi nevoit să aștepți o zi întreaga la umflarea a 4 roți. E bine să optezi pentru compresoare care se descurcă suficient de bine în maxim 5-15 minute.
Printre cele mai bune compresoare auto vei întâlni următoarele modele:
1. Compresor auto Trotec PCPS 10-1100
2. Compresor de Aer Total 160PSI/11Bar Li-Ion
3. Compresor auto Black & Decker ASI300
4. Compresor auto AEG KD
5. Compresor auto Xiaomi 70mai Air, Black
De regulă, un trepied este un dispozitiv eficient format dintr-o structură cu 3 picioare fixe care oferă stabilitate statică pentru diferitele modele de echipamente fixate pe acesta.
Un stabilizator însă este proiectat pentru a oferi fluiditate mai mare în mișscare și stabilizare mai mare în timpul acestor mișcări, având ca rezultat imagini clare, netede și stabile.
Deosebirea majoră între trepied și stabilizator constă în modul în care stabilizează și susțin echipamentul în diverse circumstanțe.
În timp ce stabilizator pare a fi mai flexibil în mișcare, trepiedul este mult mai complex și mai fix.

De ce Călătorii la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel