ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Destinaţie
Vârsta recomandată
Model
Seria
Numărul de piese
Cod model
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Notre Dame de Paris (MC260h) Numărul de piese: 293, Vârsta recomandată: 6+
0% | 128 lei lunar 769 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Titanic (T4011h) Numărul de piese: 12, Vârsta recomandată: 3+
469 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Notre Dame de Paris LED (L173h) Numărul de piese: 149, Vârsta recomandată: 6+
469 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Peles Castle (MC164h) Numărul de piese: 179, Vârsta recomandată: 6+
399 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Queen Annes Revenge Led (L522h) Numărul de piese: 293, Vârsta recomandată: 12+
0% | 107 lei lunar 639 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Neuschwanstein Castle LED (L174h) Numărul de piese: 12, Vârsta recomandată: 6+
469 lei
Credit 0%
Puzzle 3D CubicFun St.Pauls Cathedral (MC270h) Numărul de piese: 643, Vârsta recomandată: 6+
0% | 100 lei lunar 599 lei
Puzzle 3D CubicFun Titanic (small) (T4012h) Numărul de piese: 40, Vârsta recomandată: 3+
159 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun PRINCESS SECRET GARDEN (E1623h) Numărul de piese: 92, Vârsta recomandată: 5+
249 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun HMS Victory (T4019h) Numărul de piese: 189, Vârsta recomandată: 6+
299 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Dubai Led (L523h) Numărul de piese: 182, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
Puzzle 3D CubicFun Santa Maria (T4008h) Numărul de piese: 113, Vârsta recomandată: 6+
219 lei
#Stoc limitat
Puzzle 2D Anatolian Pink tree (A1037) Numărul de piese: 1000, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Flying Dutchman (L527h) Numărul de piese: 360, Vârsta recomandată: 6+
0% | 107 lei lunar 639 lei
#Stoc limitat
Puzzle 2D Anatolian Underwater World (A1009) Numărul de piese: 1000, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
#Stoc limitat
Puzzle 2D Anatolian Times Square (A1059) Numărul de piese: 1000, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun Super Star Fashion Mall (E1617h) Numărul de piese: 160, Vârsta recomandată: 5+
249 lei
#Stoc limitat
Puzzle 2D Anatolian Free time (A1010) Numărul de piese: 1000, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
#Stoc limitat
Puzzle 2D Anatolian Seine Sunset (A1004) Numărul de piese: 1000, Vârsta recomandată: 12+
299 lei
#Stoc limitat
Puzzle 3D CubicFun St.Pauls Cathedral (DS0991h) Numărul de piese: 107, Vârsta recomandată: 6+
249 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 884 )

Puzzle - inteligență și divertisment pentru toată lumea.

Fiecare persoană are un anumit mod preferat de relaxare. Cineva citește, scrie, joacă jocuri video sau pur și simplu se aventurează în lumea distracției cu cele mai tari gadgeturi de la Darwin.

Totuși, o metodă excelentă de a te deconecta de la lumea virtuală este practicarea unor activități fizice pe care le poți organiza atât singur cât și în familie. Ai încercat vreodată să faci un puzzle de la început până la sfârșit? Dacă nu, acum este momentul să te lași absorbit de activitatea care îți va îmbunătăți spiritul de observație și te va relaxa.

Un puzzle educativ este una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vrei să cumperi jucării pentru copii. Iată de ce:

Puzzle-urile sunt niște jocuri inteligente care inspiră. Fiind concepute într-un mod unic, combinarea pieselor de puzzle te vor motiva să îți dorești să obții imaginea finală în cel mai scurt timp posibil. Așadar, în afară de faptul că sunt o metodă eficientă de relaxare, puzzle-urile dezvoltă și un spirit competitiv.

Este cea mai bună investiție în jucăria pentru un copil. Sunt potrivite puzzle-urile de cumpărat, în mod special, pentru că nu dăunează. Nu influențează negativ vederea, din contră, o îmbunătățește. Nu inspiră la agresivitate. Nu sunt toxice. Puzzle-urile sunt alegerea ideală în orice situație.

Adună sau construiește un puzzle alături de membrii familiei sau prieteni. Este o metoda încurajatoare de a petrece clipe minunate în confort lângă oamenii dragi.

Există totuși diverse tipuri de puzzle-uri pentru orice gust și persoană. În internet magazin Darwin găsești o varietate impresionantă de modele, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă îți place să construiești machete sau să faci puzzle-uri din piese numeroase, aici este locul în care le găsești pe toate.

În magazinele Darwin găsești modele uimitoare de puzzle-uri la preț atractiv. Poți să te lași purtat de valul creației și să construiești orice model îți atrage privirea.

Cumpără acum puzzle pentru copii și aventurează-te împreună cu micuții tăi într-o lume originală și plină de experiențe atractive.

Darwin este locul tău cu jucării și gadgeturi de calitate superioară. Vino acum și alege produsele pe care ți le dorești. Beneficiază de reduceri, oferte și consultații absolut gratuite de la cei mai buni consultanți!

Darwin - lumea ta unică unde găsești gadgeturi de top la cel mai bun preț!

FAQ Puzzle

Puzzle-urile sunt o metodă inteligentă de a dezvolta gândirea, creativitatea și inteligența. Fiind create în scopuri educative, aceste jocuri originale stimulează și încurajează micuții să învețe distrându-se.
Principiul puzzle-urilor constă în potrivirea corectă a pieselor pe un suport plat în cazul puzzle-urilor clasice, sau construirea anumitor figuri în cazul puzzle-urilor 3D. Indiferent de modelul pe care îl alegi, puzzle-urile sunt activitatea relaxantă care îmbină utilul cu plăcutul în cea mai diversă formă.
Activitățile ce presupun mânuirea puzzle-urilor și potrivirea corectă a pieselor influențează pozitiv concentrarea și o mai bună organizare în diferite domenii de viață. Datorită faptului că puzzle-urile sunt create într-o manieră logică și captivantă, această îndeletnicire poate asigura următoarele beneficii:
1. Concentrare sporită. Oamenii care practică această activitate vor învăța să fie precauți și mult mai atenți și în viața reală.
2. Puzzle-urile sunt jocuri interesante ce pot aduna toți membrii familiei să savureze aceste activități, fortificând astfel relația în familie.
3. Depășește tulburările și hiperactivismul. Puzzle-urile sunt adesea recomandate oamenilor ce sunt suprasolicitați în diverse etape ale vieții și suferă de tulburări. Fiind o metodă ingenioasă și distractivă de a reduce stresul, acestea au rolul de a aduce pace în casa fiecăruia.
Pe lângă puzzle-urile clasice care au la bază ideea de a potrivi piesele din carton pentru a forma o imagine, există multe alte modele de puzzle-uri inteligente ce vor asigura un mod calitativ de a petrece timpul constructiv.
- Puzzle-uri 3D. Aceste modele sunt concepute pentru copii și adulți și se caracterizează prin crearea anumitor forme prin construcția din piese mici. La moment, există numeroase idei inteligente de puzzle-uri originale precum prototipurile minunilor lumii, castelelor, clădirilor cunoscute, figurine istorice și multe altele.
- Puzzle-uri din lemn. Sunt de diferite mărimi în funcție de vârstă și pot fi un cadou inteligent pentru micuții aventurieri.
- Puzzle-uri moi. Aceste piese originale sunt create pentru a stimula funcțiile motorii, senzoriale și vizuale ale copiilor mici. Datorită texturilor originale, a culorilor vibrante și a creativității acestora, puzzle-urile moi sunt alegerea potrivită pentru bebeluși și copii de până la 3 ani.
Cele mai bune puzzle-uri pentru copii pot fi alese în funcție de vârsta și preferințele micuților. Așadar:
- Pentru copilașii cu vârsta de până la 3 ani sunt indicate puzzle-urile moi sau cele din lemn cu piese mari ce nu vor putea pune în pericol viața micuților.
- Pentru copii mai mari de 3 ani sunt recomandate puzzle-urile ingenioase, interactive, creative care dezvoltă gândirea logică și influențează pozitiv dezvoltarea micuților.
- Pentru copii cu vârsta de la 10 ani și mai mult recomandăm puzzle-urile mai complicate tridimensionale sau cele cu un număr de piese mai mare pentru a încuraja și influența pozitiv gândirea logică.

De ce Puzzle la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel