ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip produs
Seria
Culoare
Filtre
Credit 0%
192 lei lunar 4 999 lei
#Stoc limitat
#Produs exclusiv
659 lei
-230 lei
429 lei
Credit 0%
1 599 lei
-400 lei
1 199 lei
599 lei
-300 lei
299 lei
349 lei
-20 lei
329 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 65 lei lunar 649 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 86 lei lunar 859 lei
Credit 0%
1 399 lei
-600 lei
799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 699 lei
-100 lei
1 599 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 65 lei lunar 649 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 54 lei lunar 539 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 364 )

Jucării interactive pentru creativitatea tuturor!

În universul jucăriilor, Darwin este un erou ce îți oferă mai mult decât te aștepți! Descoperă toate jucăriile interactive de pe rafturile noastre virtuale vizitând în format electronic magazinul de Gadget-uri în Chișinău sau vino fizic și descoperă uimitoarea lume a distracției alături de noi!

Ce sunt jucăriile interactive?

Jucăriile interactive sunt alegerea potrivită pentru a le oferi copiilor atunci când ești deja complet lipsit de orice idee originală. Aceste capodopere uimitoare sunt concepute în mod special pentru a distra și pentru a oferi momente plăcute copiilor.

Jucăriile interactive sunt, de obicei, create după o anumită idee ce implică dezvoltarea gândirii creative a copiilor.

În magazinele Darwin vei găsi jucării interactive care oferă copiilor posibilitatea de a se dezvolta inteligent, creativ și vesel.

Aceste jucării sunt echipate cu senzori, elemente interactive, lumini, sunete și alte instrumente ce invită copilul să se exprime, să atingă jucăria, să dezvolte un sistem de comunicare, să o implice în activitățile sale etc.

Ce tipuri de jucării interactive vei găsi în magazinele noastre?

Acestea sunt jucăriile ce pot fi controlate sau programate să facă anumite mișcări, fie să meargă, să danseze sau să se miște. Aceste acțiuni pot fi îndeplinite în conformitate cu dorințele copiilor sau haotic, prin apăsarea unui buton care deja are integrat un sistem de mișcare specific.

Acestea sunt jucăriile dotate cu senzori speciali de mișcare care se activează atunci când copilul se mișcă sau spune un cuvânt. Din această categorie fac parte jucăriile care efectuează mișcări și cele care repetă cuvintele rostite de copii.

Fiind construite cu funcții inteligente, aceste jucării se deosebesc prin faptul că pot fi conectate la dispozitive și alte tipuri de gadgeturi cu cameră. Datorită faptului că sunt create și cu această funcție, jucăriile interactive inteligente sunt o opțiune potrivită pentru copii mai mari.

Comparativ cu alte jucării, seturile de construcție cu lumini și sunete implică o atenție mai deosebită fapt care stimulează concentrarea și flexibilitatea în mișcare precum și gândirea logică pentru a efectua corect conexiunile.

Această categorie include acele jucării care întruchipează animale ce se mișcă, vorbesc, dansează etc dar și păpuși care vorbesc, plâng, scot sunete, fac anumite mișcări și acțiuni. Aceste modele sunt caracterizate prin interacțiunea directă cu copilul, stimulând creativitatea, comunicarea și abilitățile de joc.

De ce se recomandă să cumperi jucării interactive copiilor?

Copiii sunt firi creative ce se dezvoltă rapid și inteligent, dar este important să știi cum să susții această dezvoltare. Dacă micuțul tău este mai pasionat de muzică atunci un pian pentru copii ar putea fi opțiunea potrivită, dacă este mai axat pe modele de construcție sau puzzle poate că ar trebui să iei în calcul și aceste opțiuni.

Totuși, îi poți oferi susținere și contribui la dezvoltarea lui, dăruindu-i jucăria interactivă potrivită.

  1. Comunicare și percepție. Copii sunt mult mai ușor motivați să imite cuvintele rostite de o jucărie interactivă cu care stabilește o conexiune. Având o capacitate de atașare imensă, micuții vor fi încurajați să-și comunice gândurile unei jucării interactive.
  2. Creativitate și logică. Jucăriile interactive influențează pozitiv creativitatea prin faptul că pot fi integrate cu succes în orice joc. Copilașii vor utiliza în jocurile lor atât jucăriile interactive cu personaje cât și seturi diferite de construcție și desen.
  3. Prețuri atractive. Se știe că jucăriile interactive pot fi costisitoare din cauza construcției pretențioase din piese complicate, dar la Darwin fii sigur că vei găsi o jucărie interactivă pe placul fiecărui copil.

Sfaturi de urmat în cadrul activităților cu jucării interactive:

  1. Nu lăsa la îndemâna copiilor mici jucăriile care nu corespund vârstei acestora. Există pericolul de sufocare cu piese mici.
  2. Supraveghează copilașii în timpul jocurilor pentru avea siguranța că totul decurge bine.
  3. Nu folosi jucăriile interactive contrar instrucțiunilor. De obicei, pe etichetă scrie ce fel de jucării interactive sunt potrivite pentru apă și care nu sunt.
  4. Nu forța jucăria dacă mecanismul nu este funcțional. În cazul în care jucăria pare a fi deteriorată sau ai nevoie de sfaturi despre utilizare, alimentare, schimbarea bateriilor și altele, cere ajutorul specialiștilor.

În cele din urmă, o jucărie interactivă calitativă trebuie cumpărată din magazine de încredere unde știi sigur că vei primi ajutor și garanție. Alege din Darwin ceea ce îți va bucura copilul. Tot aici găsești gadgeturi și accesorii pentru toată familia, așadar, fii sigur că aici e locul unde toate dorințele pot fi îndeplinite.

FAQ Jucării interactive

Jucăriile interactive reprezintă o adevărată descoperire în lumea dezvoltării copilului. Ele nu stau doar pe un raft, așteptându-și rândul la joacă, ci parcurg un adevărat dialog cu copilul tău. Iată câteva idei de jucării interactive:
• Tablete inteligente pentru cei mici: un alt fel de a vedea școala. Un mod jucăuș de a descoperi literele, cifrele, mini-jocuri - toate elementele pentru dezvoltare în timp ce te distrezi.
• Roboți și animale electronice: roboți drăguți și animale mecanice care se mișcă, scot sunete și aduc bucurie.
• Jucării strălucitoare și care sună: totul strălucește, luminează, redă muzică - o adevărată sărbătoare!
• Jucării cu nasturi și jetoane: cuburi, în care fiecare apăsare este o descoperire pentru bebeluș. Fascinant și educativ!
• Cărți interactive: cărți care se citesc singure, luminează și scot sunete. Cunoaște un nou nivel de interactivitate!
Aceste jucării sunt adevărate ajutoare în dezvoltare:
• Dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea: butoanele și acțiunile necesită dexteritate manuală.
• Gândire logică: jocurile cu puzzle-uri și probleme intelectuale antrenează logica.
• Abilități de comunicare: jucării interactive care sprijină comunicarea,
• Învață lucruri noi: litere, cifre și chiar puțină programare - toate acestea într-un mod jucăuș.
• Creează o comunicare interactivă: unele jucării par să prindă viață, reacționând la acțiunile bebelușului.
Aceasta nu este doar o păpușă, este un adevărat prieten pentru un copil. Poate să vorbească, să cânte, să se miște, să răspundă la comenzile tactile sau vocale și chiar să repete după copil. Stimulează imaginația și abilitățile sociale la copii. Păpușile interactive sunt concepute pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant.

De ce Jucării interactive la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel