ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Lățime cuțit
Sursă de alimentare
Putere
Cârlig de depozitare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
50 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Produs popular
1 099 lei
-100 lei
999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 199 lei
-100 lei
1 099 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
879 lei
-80 lei
799 lei
#Stoc limitat
449 lei
-60 lei
389 lei
Credit 0%
849 lei
-50 lei
799 lei
Credit 0%
649 lei
-100 lei
549 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 154 )

Aparate de tuns

trimmers cat img 1

Bărbații au nevoie de un refresh al frezei mult mai des decât femeile, în special cei care poartă părul scurt. Printre aceștia se regăsesc cei care își încredințează frizura în mâinele unui specialist și cei care merg la risc și fie o fac singuri, fie cu ajutorul cuiva – acasă.

Prin urmare, fie că ești un hair stylist profesionist sau pur și simplu destul de încrezut în faptul că poți obține o frizură stilată acasă, ai nevoie de un aparat de tuns. Vezi în continuare cât de variate sunt aceste mașini de tuns părul și care ți se potrivește mai mult!

Tipuri aparte de tuns părul

trimmers cat img 2

Trimmer

Aceste modele sunt potrivite pentru crearea tranzițiilor fine și liniilor clare, cât și a tunsorilor creative. Trimmerul are o distanță mică între dinții cuțitului mobil și cel fix care ajută la curățarea firelor de păr scurte.

De obicei, înălțimea de tăiere a acestor mașini este de 0,2 – 0,5 mm, făcând parte dintre aparate de tuns profesionale care au nevoie de mâna unui specialist pentru obținerea unui rezultat pe măsură.

trimmers cat img 3

Aparat de tuns multifuncțional

Acest tip de dispozitiv este folosit pentru a crea forma și textura tunsorii, cât și pentru estompare, folosind atașamentele și duzele din kit.

Înălțimea de tăiere a mașinii variază între 0,5 – 2 mm și este potrivită pentru tunsori de diferite lungimi. Prin urmare, acest model poate folosit atât în condiții de casă, cât și de un stilist profesionist.

Tipuri de alimentare

trimmers cat img 4

Aparate de tuns cu fir

Modele folosite în uz casnic, cu cablu, pentru conectare la priză. Atunci când alegi un aparat de tuns electric ar trebui să acorzi o deosebită atenție lungimii cablului.

trimmers cat img 5

Aparate de tuns fără fir

Un aparat de tuns cu acumulator, comod și ușor de utilizat, perfect pentru a fi luat în călătorii și deplasări.

De asemenea, este mult mai silențios și este folosit la tunsori pentru copii. Recomandarea noastră ar fi să te gândești prealabil la cantitatea de baterie și câte ore poate funcționa cu o singură încărcare.

Mai mult de atât, este binevenit să nu folosești mașina de tuns cu acumulator atunci când are cablul de încărcare conectat.

trimmers cat img 6

Aparate de tuns cu alimentare combinată

Astfel de dispozitive pot funcționa atât de la rețea, cât și de la bateria internă. În acest fel, alimentația poate varia în funcție de circumstanțe. Printre alte plusuri putem menționa: încărcarea rapidă și o autonomie sporită. De asemenea, astfel de mașini nu se tem să lucreze din rețea în timpul încărcării.

Accesorii suplimentare

Majoritatea aparatelor de tuns vin la pachet cu un întreg kit de duze și accesorii suplimentare. Printre acestea se numără:

  • Geantă pentru depozitare și transportare;
  • Duze de diverse lungimi;
  • Pieptene îngust;
  • Foarfecă;
  • Ulei pentru lubrifiere;
  • Perie pentru curățare.

Cumpără aparate de tuns părul la Darwin

Lamele aparatului tău de tuns s-au tocit? Ai nevoie de o mașină de tuns nouă? Hai la Darwin! Aici găsești mașini de frezat de la cei mai buni producători, la cele mai bune prețuri. Comandă online și ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova la o comandă de peste 500 MDL.

De ce Aparate de tuns la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel