ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Vârsta recomandată
Culoare
Filtre
#Stoc limitat
3 929 lei
-830 lei
3 099 lei
#Produs popular
Precomandă
12 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
307 lei lunar 7 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Avion Hubsan F22 Pro White Timpul de lucru: până la 10 minute
4 749 lei
-950 lei
3 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 81 lei lunar 809 lei
Credit 0%
192 lei lunar 4 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Elicopter Syma Z5 White Timpul de lucru: până la 10 minute
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
Elicopter Syma S39-1 Raptor Red Timpul de lucru: până la 5 minute
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 467 lei lunar 2 799 lei
Credit 0%
0% | 965 lei lunar 5 789 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
#Produs exclusiv
2 699 lei
-700 lei
1 999 lei
Credit 0%
42 lei lunar 1 099 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 4652 )

O lume a jucăriilor perfecte numai la Darwin!

Oferă emoții copiilor - alege jucăriile pe care și le doresc de la Darwin!

Să alegi jucării pentru copii pare a fi destul de simplu, până te trezești în fața unui întreg sector cu jucării diferite. Toate sunt frumoase, toate îți fac din ochi, dar tu vrei să alegi ceva în mod special pentru un copil deosebit.

Darwin îți vine în ajutor, la fel ca întotdeauna!

Lasă-ne să-ți simplificăm viața. În internet magazinul Darwin ideile originale se înghesuie pe pagina categoriei de jucării. Nu îți face griji, la noi găsești jucării pentru fiecare copilaș. Dacă totuși nu știi ce să alegi, îți propunem o serie de repere analitice care te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Inițial, vei avea nevoie să înțelegi că jucăriile se împart pe categorii, așadar, la Darwin vei putea găsi:

Aici vei descoperi diverse jucării din diverse categorii și vei putea analiza din mai multe perspective, fie că ai de ales pentru unul sau mai mulți copii.

În ultimii ani au devenit foarte populare. Orice copilaș este la curent cu ce este un pop it sau un simple dimple. Nici nu trebuie să vorbim despre interesul lor pentru spinnere sau jucăriile moi ce îi vor ține ocupați pentru ore bune.

Avem modele de automobile și tipuri de transport cu telecomandă sau fără , elicoptere și avioane de jucărie, tancuri de luptă, piste de joc, parcări pentru mașini și multe alte modele îndrăgite de copii. Desigur, aici vei descoperi și branduri populare precum Hot Wheels, Crazon, Exost, Paw Patrol și multe altele. Distracția e garantată!

Pentru un micuț colecționar, o figurină de colecție poate fi un vis devenit realitate. Totuși, poți opta pentru această variantă chiar și în cazul copiilor amatori de jocuri de rol. Ajută-l să-și completeze spațiul de joc cu figurinele din desenele animate îndrăgite.

Alege cu atenție un constructor potrivit vârstei copilului. Aceste jucării pentru copii sunt alegerea pentru care poți opta atunci când rămâi de tot în pană de idei. Un constructor este educativ, inteligent, creativ, dezvoltă atenția și gândirea logică și oferă o mulțime de avantaje educative micuților.

Jocuri de logică super creative, puzzle-urile sunt o opțiune inteligentă pentru a motiva micuții să-și dezvolte gândirea și atenția. Poți alege un model de puzzle 3D pentru copiii mai mari sau un model 2D de 1000 de piese. Tot aici poți alege puzzle pentru bebeluși dar și pentru copilași mai mari de 2 ani.

Pentru micii melomani, jucăriile muzicale sunt mentorii care dezvoltă auzul și motorica fină. Alege un pian colorat pentru a stimula interesul micuțului tău către muzică sau, poți alege un piar real cu clape pentru a-l motiva să se dedice pasiunii sale.

Potrivite pentru a fortifica relațiile între membrii familiei sau prieteni. Vei găsi la Darwin o mulțime de jocuri de masă pentru ca micuții să se aventureze într-o lume imaginară plină de situații interactive de analiză și distracție.

La Darwin vei găsi o mulțime de jucării pentru copiii mai mici, inclusiv jucării interactive ce vor contribui cu succes la dezvoltarea funcțiilor primare de mișcare și observație.

Ești în căutarea unui magazin de jucării populare pentru copii?

Aici este locul în care trebuie să vii. Mai mult, îți vom ușura procesul decizional oferindu-ți câteva puncte cheie spre care să te orientezi când alegi o jucărie.

Citește cu atenție etichetele și informațiile scrise pe ambalajul jucăriei. Acolo sunt indicate date importante precum vârsta recomandată, materialele din care au fost produse jucăriile, modul de întrebuințare și conținutul.

Alege doar calitate indiferent dacă este vorba despre lemn, plastic, metal sau magnet. Jucăriile de pluș pot produce alergii, ar fi bine să discuți cu părinții înainte de a cumpăra un cadou pentru un copil.

La Darwin vei găsi jucării la prețuri mici și mari. Alege modelele care se încadrează în limitele bugetului tău.

Analizează plăcerile copilului înainte de a cumpăra jucării. Copiii sunt diferiți, la fel și preferințele pentru jucării pot varia. Totuși, fii sigur că decizia ta va fi una potrivită fiindcă jucăriile de la Darwin sunt pe placul tuturor.

Așadar, dacă ai ales deja jucăria potrivită pentru copil, vino la Darwin sau plasează o comandă online și noi îți livrăm jucăria în cel mai scurt timp posibil.

Darwin este magazinul tău unic în care distracția și gadgeturile perfecte se îmbină, oferindu-ți emoții de nedescris. Nu mai aștepta! Acum e momentul să te încarci cu energie pozitivă!

FAQ Jucării

Lumea jucăriilor este foarte diversă. Fiecare copilaș are propriile preferințe în materie de jucării, de aceea, în funcție de vârsta fiecăruia, anul 2024 vine cu tendințe care impresionează și motivează micuții exploratori să descopere minunatul univers al jucăriilor.
Totuși, există câteva categorii populare de jucării pentru care optează cei mai mulți părinți:
Constructoare - sunt opțiunea clasică mereu în topul alegerilor pentru diverse categorii de copii. Fie că alegi un constructor de tip LEGO sau un model pentru dezvoltarea intelectuală, constructorii sunt întotdeauna varianta salvatoare în orice situație.
Jucării interactive - aceste tipuri de jucării de dezvoltare sunt prietenoase și amuzante, oferind copiilor posibilitatea de a se exprima și a relaționa mai ușor cu cei din jur. La moment, jucăriile interactive se bucură de popularitate în toată lumea.
Puzzle și jocuri de masă - tot mai des iau cu asalt lumea copiilor. Jocurile de masă și puzzle-urile inteligente sunt din ce în ce mai preferate de tineri, fiind un mod plăcut și încurajator de a petrece timp productiv în grupurile restrânse de prieteni.
Figurine - aceste jucării sunt motivul de bucurie al colecționarilor. Fie că vorbim despre personaje din filmele sau desenele de animație sau despre figurine cu animale, cert este că opțiunea populară spre care se orientează majoritatea copiilor se bucură de popularitate în 2024 pentru că figurinele sunt genul de jucării ce nu vor fi niciodată prea multe.
Există o mulțime de jucării pentru copii, de la cele mai originale și interesante păpuși pentru fetițe până la cele mai rapide și inteligente mașinuțe pentru băieței. Putem clasifica jucăriile în trei mari categorii:
Jucării pentru bebeluși - sunt acele jucării ce sunt destinate în mod deosebit pentru bebeluși și copii cu vârsta până la 2 ani. Acestea pot fi alese fără grijă, indiferent de genul copilului, fiindcă sunt unisex și în principiu, sunt confecționate pentru a ajuta copilul să se dezvolte și să descopere mediul înconjurător. Aici vei întâlni zornăitoare, jucării gingivale, jucării de agățat, covorașe educative etc.
Jucării pentru fete - în această categorie vei descoperi un adevărat univers al prințeselor. Jocuri educative, păpușile preferate, mult îndrăgitele Barbie, jucăriile de pluș și multe altele.
Jucării pentru băieți - mașinuțe, elicoptere, constructoare, roboți - toate acestea pot fi descoperite în cel mai mare magazin cu jucării pentru copii Darwin.
Scopul jucăriilor este de a asigura un proces educativ și distractiv de creștere a tinerilor exploratori. De aceea au fost inventate diverse modele de jucării distractive care să sporească interesul copiilor, să îi motiveze să descopere și să cunoască mai multe despre tot ceea ce îi înconjoară. Există diverse jucării de dezvoltare printre care vei descoperi:
- Puzzle-uri,
- Jucării pentru dezvoltarea limbajului,
- Jucării muzicale,
- Jucării de rol,
- Jucării de construcție etc.
Copii sunt viitorul nostru, de aceea, ei merită tot ce e mai bun! Jucăriile sunt doar un alt mod prin care putem să ne exprimăm dragostea pentru ei! Este clar că indiferent pentru cine procuri jucăriile, fie acesta copilul tău, nepoțelul sau copilul prietenilor de familie, vei alege doar jucării calitative și cu un scop bine determinat.
Cel mai des sunt cumpărate acele jucării care oferă posibilitatea de dezvoltare și îmbină creativitatea cu promovarea unui mod de viață constructiv. Dar totuși, cum să alegi jucăriile potrivite pentru copii?
Urmează câteva sfaturi inteligente:
1. Analizează vârsta și alege jucării în funcție de aceasta.
2. Optează pentru materiale de calitate.
3. Profită de prețuri avantajoase.
4. Analizează preferințele copilului căruia vrei să-i dăruiești jucăria.

De ce Jucării la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel