ro ru

Tablouri pe numere

Filtre
Producător
Model
Preţ
-
Orientarea picturii
Tip vopsea
Baza picturii
Periuțe în set
Vopsele în set
Dimensiuni (L x L x G)
Filtre
#Stoc limitat
249 lei
-50 lei
199 lei
#Stoc limitat
229 lei
#Stoc limitat
269 lei
#Stoc limitat
389 lei
#Stoc limitat
389 lei
#Stoc limitat
269 lei
#Stoc limitat
389 lei
#Stoc limitat
319 lei
#Stoc limitat
389 lei
#Stoc limitat
269 lei
#Stoc limitat
429 lei
#Stoc limitat
259 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 460 )

Tablouri pe numere - Oricine poate fi artist!

Creează-ți propriul colțișor de capodopere - tablouri pe numere pentru realizarea visului tău!

Ți-ai dorit mereu să fii un artist, să creezi lucrări magice la fel ca marii pictori? Poate că visul tău a fost să te scufunzi într-o lume a culorilor perfecte unde gândurile tale pot fi desenate cu pensula pe foaie? Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că te poți simți cu adevărat un artist cu ajutorul tablourilor de pictat pe numere?

Tablouri pe numere - artă pentru toată lumea!

Un tablou de pictat cu numere este cea mai bună investiție în artă și creativitate prin simplitate. Nu trebuie să fii un mare pictor pentru a putea realiza lucrări uimitoare pe care să le fixezi pe pereții din casa ta. Este suficient să alegi un model de pictură pe numere din magazinul de Gadget-uri din Moldova - Darwin!

Tablourile pe numere au un principiu foarte simplu. Imaginea reprezentată pe cutie este schițată pe o pânză, iar pentru fiecare detaliu este specificată o cifră care corespunde cu o culoare din setul ales. Trebuie doar să urmărești cifrele de pe tablou și să alegi culorile din setul de nuanțe alese special pentru pictura ta. Pictează desenul în funcție de numerele reprezentative și la final vei vedea cum arta prinde viață în mâinile tale.

De ce picturile pe numere sunt o investiție inteligentă?

La momentul actual, tablourile pe numere au luat cu asalt sfera de activități preferate de oameni. Tot mai multă lume alege să investească într-un tablou pe numere pe care să-l deseneze personal pentru că această activitate este una relaxantă, productivă și cu ecou în timp.

Chiar și oamenii care nu cunosc foarte multe detalii despre artă își pot dezvolta creativitatea cu ajutorul tablourilor de pictat cu numere. Bineînțeles, chiar și tablourile pe numere sunt împărțite după gradul de dificultate, de aceea, dacă ești începător în această activitate ar fi bine să pornești cu pași mici spre visul tău artistic!

Picturile pe numere încurajează dezvoltarea atenției și mișcărilor precise. Dacă ți-ai propus să cumperi tablouri de pictură pe numere pentru tine atunci pregătește-te să te refugiezi într-o oază de relaxare și liniște pentru câteva ore. Detașează-te de tot negativul acumulat peste zi, absoarbe doar energia pozitivă și îmbină utilul cu plăcutul în cea mai creativă formă!

Un tablou pe numere nu este doar un mod prietenos de a petrece timp cu tine însuți. Este o investiție în viitorul decor personalizat al locuinței tale, asta pentru că tablourile pot fi agățate pe pereți în dormitor, bucătărie, living sau hol subliniind esteticul în casa ta.

Dacă ai ajuns în pragul disperării pentru că nu mai știi ce să dăruiești unui copil sau unui adult, stai fără grijă! La Darwin găsești neapărat ideea care să surprindă. Aici nu avem numai jucării pentru copii și gadgeturi, ci și o gamă variată de modele impresionante de tablouri pe numere. Alege modelul care s-ar potrivi persoanei respective și oferă-i un dar deosebit!

Ce tipuri de tablouri pe numere poți găsi la Darwin?

Darwin îți propune o gamă variată de modele de tablouri pe numere atât în magazinele fizice cât și online. Alege varianta care îți place și cumpără cu un singur click!

Ce trebuie să analizezi înainte de cumpăra un tablou de pictat cu numere?

  1. Dimensiunile - alege mărimile care ți se potrivesc în funcție de propriile preferințe!
  2. Orientarea picturii - verticală sau orizontală.
  3. Vopsele în set - există picturi fără vopsele în set, ele fiind destinate persoanelor care deja au instrumentele și vopselele acasă și au nevoie doar de tablou. Atrage atenția la acest aspect înainte de a cumpăra.
  4. Materialul de bază. Dacă alegi o pictură pe numere asigură-te că schița este creată pe pânză profesională.
  5. Model - Analizează din start ce pictură vrei să cumperi pentru ca să știi ce model să cauți pe site sau apelează la un consultant pentru ajutor.
  6. Preț - informează-te de la început despre prețuri pentru a ști la ce să te aștepți.

În cele din urmă, ușile noastre sunt mereu deschise pentru tine, așadar, dacă vrei să ne vizitezi pentru a cumpăra gadgeturi, accesorii, jocuri și jucării interactive sau doar pentru a vedea colecțiile noastre impresionante de produse, fii sigur că ești mereu binevenit!

Relizează-ți toate visele alături de Darwin! Cu noi, creativitatea ta poate atinge alt nivel!

FAQ Tablouri pe numere

Tablourile pe numere nu sunt doar despre creativitate, ci îmbinarea adevăratei relaxări pentru minte. Fiecare parte a pânzei este numerotată și fiecare număr corespunde unei culori diferite de vopsea. Sarcina ta este să pictezi pur și simplu peste zonele corespunzătoare, urmând instrucțiunile și să creezi o imagine strălucitoare și colorată.
Vopselele acrilice sunt de obicei incluse în kit. Sunt strălucitoare, se usucă rapid și se amestecă ușor, făcând procesul creativ plăcut și convenabil. În plus, sunt sigure pentru utilizare.
Pentru a te asigura că vopselele își păstrează proprietățile, cel mai bine este să le depozitezi într-un loc răcoros și uscat, unde vor fi ferite de lumina directă a soarelui. Nu uita să sigilezi borcanele după utilizare pentru a preveni uscarea.
Ideea de picturi pe numere a apărut pentru a face creativitatea accesibilă tuturor. Aceasta este o modalitate excelentă de a te relaxa, de a scăpa de grijile cotidiene și de a te bucura de creativitate. Pictura pe numere este potrivită atât pentru începători, cât și pentru artiștii experimentați și poate fi un excelent cadou sau obiect decorativ.

De ce Tablouri pe numere la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel