ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Înălțimea maximă
Greutate maximă suportată
Cotiere reglabile
Suport lombar
Unghiul de înclinare a spătarului
Material
Înălțime totală
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
427 lei lunar 11 129 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
3 079 lei
-300 lei
2 779 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
10 019 lei
-1 520 lei
8 499 lei
Credit 0%
5 199 lei
-400 lei
4 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
15 749 lei
-350 lei
15 399 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
8 999 lei
-500 lei
8 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
3 079 lei
-300 lei
2 779 lei
Credit 0%
4 849 lei
-450 lei
4 399 lei
Credit 0%
4 849 lei
-450 lei
4 399 lei
Credit 0%
4 849 lei
-450 lei
4 399 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
5 199 lei
-400 lei
4 799 lei
Credit 0%
4 849 lei
-450 lei
4 399 lei
Credit 0%
5 199 lei
-400 lei
4 799 lei
Credit 0%
5 449 lei
-300 lei
5 149 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
191 lei lunar 4 989 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 416 )

A cumpăra un scaun pentru gaming la preț mic în Moldova înseamnă a cuceri lumea jocurilor fără plăți în exces.

Hey, Gamer!

Imaginează-ți că fiecare joc devine o aventură impresionantă, iar victoria este o adevărată petrecere pentru tine. Această lume care cucerește fiecare Gamer există și te așteaptă cu nerăbdare și pe tine să-i testezi limitele și să te scufunzi în vâltoarea emoțiilor de învingător. Bine ai venit în lumea uimitoare a scaunelor pentru gaming, unde confortul, stilul și eficiența își merită fiecare bănuț. Aruncă o privire în magazinele noastre Darwin din Chișinău - dotate cu gadgeturi potrivite pentru a-ți completa arsenalul de dispozitive utile pentru un jucător. În calitate de gamer, vei înțelege că pentru a câștiga este nevoie de îndemânare și concentrare completă.

PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!

În acele importante momente de relaxare după un joc solicitant, scaunul este prietenul care îți oferă spațiul necesar și o poziționare corectă pentru a-ți reîncărca bateriile. Un scaun potrivit pentru gaming este exact susținerea de care ai nevoie, dar, pentru a te putea bucura de el în totalitate trebuie să analizezi foarte bine câțiva factori așa încât alegerea să fie una optimă pentru tine.

Cum alegi scaunul de gaming perfect?

Înainte de a procura un scaun de gaming trebuie să știi cum să-l alegi. Îți propunem câteva sfaturi care te vor ajuta să te orientezi spre un scaun care să te satisfacă din punct de vedere financiar dar și al confortului.

 •      Confort și ergonomie. Scaunele pentru gaming sunt proiectate în mod special pentru activități care implică timp îndelungat de stat pe scaun. Pentru a te simți comod în timpul jocurilor care, în medie, durează mai mult de o ora, ai nevoie de un scaun de gaming care să-ți susțină spatele, poziția corpului, gâtul și brațele, astfel încât să te poți concentra la joc fără a simți incomoditate.
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!
 •      Stil și design. Știm că fiecare persoană în parte are o anumită percepție despre estetic și frumos, așadar, în magazinele noastre vei găsi cu siguranță un model care să se combine frumos cu personalitatea și anturajul tău. De fapt, un spațiu de joc amenajat corespunzător influențează pozitiv starea de bine a jucătorului ceea ce duce, nemijlocit, la câștig. Cât te simți bine și ești relaxat - câștigul e garantat.
 •      Calitate. Evident, această particularitate este cea mai importantă pentru că un scaun trebuie să reziste mult și să nu-și piardă calitățile după o perioadă scurtă de timp. Scaunele noastre de gaming sunt create din materiale de calitate superioară, îți promit rezistență și comoditate pentru ca tu să te poți concentra la joc.
 •      Multifuncționalitate. Multe dintre modelele noastre sunt echipate suplimentar cu difuzoare încorporate și dispozitive de masare cu vibrații pentru a te simți mai relaxat și comod la fiecare joc.
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!

Mai mult, avem chiar și scaune de gaming cu iluminare impresionantă care creează o atmosferă unică de joc, luminând tastele și vor emite vibrații concomitent cu situațiile jocului astfel participând la crearea efectelor reale, invitând gamerul să se simtă la propriu prezent dincolo de monitor.

În momentul în care alegi un scaun de gaming este important să te informezi cu privire la tipologia acestora pentru a determina care dintre ele este pe gustul tău. Scaunul de gaming pentru computere este ideal pentru necesitățile și cerințele unui utilizator care petrece multe ore în fața calculatorului. Așadar, avem mai multe tipuri de scaune de gaming, de exemplu:

PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!
 •     Scaun de curse. Este precum o mașină solidă de sport, cu spătar înalt și suport lateral, potrivită pentru persoanele care practică gaming-ul ce include jocurile de curse cu mașini. Așadar, jucătorul se va simți ca într-o mașină adevărată.
 •    Scaun balansoar. Acest tip de scaun îți permite legănarea înainte și înapoi pentru a te ajuta să te relaxezi iar unele dintre ele au și dispozitive sonore încorporate pentru a savura un moment de liniște cu muzica preferată.
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!
 •     Scaun cu suport pentru picioare. Se poate înclina în spate și chiar are loc pentru picioarele tale. Este ideal pentru sesiunile lungi de joc.
 •    Scaun - balansoar cu suport: seamănă cu un balansoar doar că are și suport suplimentar pentru spate și gât, astfel contribuind la o poziționare corectă în timpul jocului.
 •     Scaun pentru gaming PC. Este proiectat special pentru jucătorii de pe computer, cu spațiu pentru tastatură, mouse și cotiere confortabile.
 •      Scaun bean bag. Aceste scaune moi și ușoare sunt bune pentru relaxare, dar nu oferă atât de mult sprijin și o fixare bună.
 •     Scaun Schelet. Are o formă neobișnuită care inspiră. Pentru gamerii pasionați de tot ce e mai deosebit, acest scaun va reprezenta piesa de rezistență pentru spațiul personal de joc.
 •    Scaun pat. Acesta poate fi fixat într-o poziție orizontală pentru relaxare sau chiar pentru dormit.
 •     Scaun consolă. Jos și compact, acest scaun este perfect pentru cei care adoră să joace jocuri pe consola.
 •     Scaun gonflabil. Ușor de umflat și dezumflat, este cel mai potrivit pentru gamerii care iubesc situațiile spontane, spațiile de joc diferite unde flexibilitatea este o caracteristică de bază pentru un joc calitativ.
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!
PC-uri și laptop-uri pentru gaming - cea mai bună alege pentru jucătorii din Moldova!

Așadar, cumpărarea unui scaun de gaming este o investiție excelentă în confortul tău și stilul spațiului tău de joc.

Scaun de gaming ieftin? Realitate sau mit?

Un scaun de gaming nu trebuie să coste o avere. La Darwin plouă cu prețuri accesibile pentru gameri începători sau pentru cei cu istorie în lumea gaming-ului. Poți să uiți de bani aruncați în vânt. Noi avem modele potrivite pentru orice buget. Intră în magazinele Darwin și vezi ofertele noastre. Orientează-te în mod special către un scaun de gaming care să-ți asigure o bună poziționare a spatelui de aceea, îl poți alege direct din magazin, acolo unde vei avea posibilitatea să îl testezi și să-i analizezi caracteristicile în profunzime.

Cel mai important este că la noi vei găsi și scaune de gaming pentru fete, așadar, dragi domnișoare pasionate de gaming, sunteți așteptate cu mult drag în magazinele noastre. Mai mult, găsești scaune gaming confortabile pentru copii, diferite modele de scaune de birou, accesorii potrivite pentru ele precum perne pentru cap, multe alte produse pentru gaming și chiar și mese pentru calculator care să se potrivească perfect cu scaunul tau, iar avantajul uimitor este că le găsești în diverse culori, așadar, vei putea să-ți alegi un scaun potrivit care să se asorteze elegant cu designul tău de interior.

Noi știm cât de important este stilul, confortul și calitatea pentru voi, de aceea, cu îndrumarea atentă și grijulie a consultanților noștri, vei putea să faci alegerea corectă.

Dacă știi deja ce vrei, intră repejor pe site-ul oficial Darwin și fă o comandă online. Îți vom livra noul prieten în cel mai rapid timp posibil.

Și chiar nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la modul de achitare. Pentru clienții noștri avem posibilități confortabile de achitare. O poți face și în credit, pentru a te putea bucura cât mai rapid de noul membru al familiei tale de gaming.

Deci hai să ne distrăm dincolo de limite, savurând la maxim fiecare joc în confort de calitate.

Victoria ta este scopul nostru!

FAQ Scaune Gaming

Un scaun pentru gaming este foarte util pentru gamerii pasionați care își petrec majoritatea timpului în fața calculatorului. Funcția acestui important martor al jocurilor tale este de a te susține și a-ți oferi confortul necesar pentru a te simți în largul tău în timpul procesului de joc. Un scaun de gaming ales cu înțelepciune îți va asigura o poziționare corectă a corpului, evitând astfel probleme de sănătate grave care ar putea apărea ulterior. Mai mult, scaunul de gaming îți asigură comoditatea care duce, nemijlocit, la câștig.
Dat fiindcă fiecare om este o individualitate, scaunele de gaming sunt prezentate într-o varietate impresionantă pentru a mulțumi pe toată lumea. Cineva este mai scund, mai înalt, mai corpolent sau poate pur și simplu simte necesitatea de a avea confort și suport de la mânerele și speteaza scaunului. În rețeaua de magazine Darwin vei putea identifica diverse modele pe care să le testezi la propriu și vei simți pe propria piele finețea acestora și compatibilitatea lor cu personalitatea ta. Fie că te orientezi după scaune de tip balansoar, bean bags, schelet, de curse, gonflabil sau cu suport, vei găsi modelul perfect la noi.
Spre deosebire de scaunele obișnuite, cele de gaming sunt create în mod special pentru această activitate care îți oferă atâta plăcere. Acestea sunt proiectate în mod special pentru activități care implică timp îndelungat de stat pe scaun. Acestea sunt create din materiale de calitate superioară care să-ți ofere confort pe toată perioada de activitate, așa încât să te simți în largul tău. Mai mult, scaunele de gaming sunt concentrate în mod special pe oferirea suportului confortabil, astfel să te simți ca peștele în apă și să câștigi orice joc.
Multifuncționale și cu un stil care să definească gamerul din tine, scaunele de gaming sunt concepute anume pentru confort și sublinierea stilului gamerului. Desigur că cele mai bune scaune de gaming sunt create din materiale de calitate superioară. Mecanismele de reglare a înălțimii și plierii spetezei trebuie să te susțină de aceea e bine să te orientezi spre scaune ce vor putea suporta înclinarea pe care ți-o dorești. Observă, de asemenea și materialul folosit pentru mânere. Dacă îți este comod pentru sprijinirea coatelor. Dacă ești în căutarea confortului absolut, ar fi bine să analizezi și o compoziție a scaunelor care includ pernuțe pentru spate și gât. Te poți orienta spre scaune create din plastic durabil, cele cu finisaje din materiale combinate sau cele create cu stofă super rezistentă.

De ce Scaune Gaming la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel