ro ru
Credit 0%
27 lei lunar 699 lei
Credit 0%
Stilou 3D Inevent FN001773-02B Pink 1.75 mm | până la 40 °С
25 lei lunar 649 lei
Credit 0%
Stilou 3D DIY P11-LRA Pink 1.75 mm | până la 60 °С
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
27 lei lunar 699 lei
Credit 0%
31 lei lunar 799 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Stilou 3D Creality Pen-001 Blue 1.75 mm | până la 60 °С
25 lei lunar 649 lei
Stoc epuizat
57 lei lunar 1 499 lei
Stoc epuizat
65 lei lunar 1 699 lei
Stoc epuizat
39 lei lunar 1 029 lei
Stoc epuizat
Stilou 3D Creality Pen-001 Green 1.75 mm | până la 60 °С
25 lei lunar 649 lei
Stoc epuizat
31 lei lunar 799 lei
Stoc epuizat
31 lei lunar 799 lei
Stoc epuizat
23 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
23 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
23 lei lunar 599 lei
Stoc epuizat
Stilou 3D Creality Pen-001 Orange 1.75 mm | până la 60 °С
25 lei lunar 649 lei

Îndeplinește-ți toate visele creative cu noul pix 3D de la Darwin!

Du-ți creativitatea la următorul nivel - un pix 3D pentru fiecare idee!

Dacă ești o fire artistică înseamnă că vezi frumusețea prin ochii ingeniozității și a viselor ce pot fi realizate cu un instrument creativ. Dar, ce ar fi dacă a-i folosi un instrument unic pentru a-ți realiza cele mai uimitoare idei în format 3D?

La magazinul online de gadget-uri Darwin, nu avem impuse limite pentru vise, de aceea, orice artist își poate urma cu conștiinciozitate cele mai ascunse dorințe. Aici găsești instrumente potrivite pentru ca imaginația ta să atingă un alt nivel, iar ideile să se transforme în artă.

Pixuri 3D pentru toate firile artistice!

Un pix 3D este un instrument impresionant de lucru, având o structură ingenioasă care permite alimentarea cu tije speciale pentru pixuri 3D. Aceste tije pot fi de diferite culori sau de o singură culoare. Principiul pixurilor 3D constă în faptul că, fiind supuse la încălzire prin cablul de alimentare la o sursă electrică, tijele pentru pix se topesc creând fire lungi de material maleabil ce se întărește aproape imediat.

Poți crea firele apăsând butonul de pe pix. Mișcă pixul în conformitate cu ideile pe care vrei să le creezi și privește-le cum prind viață.

Cum trebuie să utilizezi pixul 3D?

3D pixurile trebuiesc utilizate doar conform instrucțiunilor din cutie sau de pe ambalaj dacă există. În general, un pix 3D pentru copii nu necesită prea multe acțiuni. Este suficient să îl încarci cu tijele corespunzătoare, să îl conectezi la o sursă de alimentare și să aștepți câteva clipe până se încălzește după care îl poți utiliza.

Fii foarte atent când mânuiești pixul. Pentru că firul lung topit iese pe vârf, acesta ar putea fi foarte fierbinte, de aceea evită să atingi vârful pixului 3D pentru a evita arsurile neplăcute.

Neapărat fii atent la suprafața pe care lucrezi. Este foarte important să o faci pe o suprafață rece, inofensivă și confortabilă. NU folosi pixul 3D în apropiere de covoare, obiecte inflamabile sau apă. Este vital să urmezi cu strictețe normele de securitate pentru o mânuire corectă și sigură. În cazul copiilor mici, recomandăm insistent să fie supravegheați în timpul utilizării pixului 3D.

De asemenea, este foarte important ca după utilizare să îl deconectezi de la orice sursă de alimentare. Fii sigur că pixul s-a răcit complet înainte de a-l pune înapoi în cutie.

De ce un pix 3D este un cadou superb?

Orice fire creativă trebuie stimulată în diferite feluri, Un pix 3D poate fi exemplul potrivit de a încerca ceva nou în favoarea dezvoltării multilaterale.
Așadar, un 3d pix pentru copii poate să fie util deoarece:

Dacă ești în căutarea jucăriilor potrivite pentru un copil atunci un pix 3d poate fi exact varianta potrivită care va influența pozitiv modul de dezvoltare al copilului. Fiind construit cu scopul de a scoate la iveală cele mai originale capodopere din minte, copiii vor fi motivați să își demonstreze capacitățile creative.

Fie că este vorba despre un copil de 3 ani sau unul de 15, pixul 3d îi va bucura pe toți. Aceasta este o investiție cu adevărat valoroasă pentru progresul creativ, pentru dezvoltare și pentru productivitate.

Cine spune că pixurile 3d sunt potrivite doar pentru copii? Adulții la fel pot să lucreze la proiecte arhitecturale folosind un pix 3D. Acesta se poate încadra cu succes alături de celelalte elemente ce fac parte din tehnica de birou. Tot în acest caz, pixurile 3D subliniază confortul creării elementelor arhitecturale, pieselor de design și prototipurilor, astfel fiind succesul unei baze perfecte pentru diverse proiecte.

De unde poți cumpăra pixuri 3D în Moldova?

Evident! Din magazinul tău sigur cu produse calitative - Darwin!
Aici este locul în care magia, creativitatea, eficiența și gadgeturile se întâlnesc pentru a proiecta cele mai minunate idei! Fiecare își poate găsi gadgetul preferat online sau direct în magazinele noastre!

Darwin deschide larg ușile pentru creativitatea ta! Tot ce trebuie să faci este să vii și să te lași purtat de valul alegerilor ingenioase!

De ce Creioane 3D la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel