ro ru

Casă și Birou

Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Tip produs
Capacitate acumulator
Sursă de alimentare
Timpul de lucru
Timp de încărcare
Material
Culoare
Filtre
#Produs popular
499 lei
-70 lei
429 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
61 lei lunar 1 599 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
2 499 lei
-300 lei
2 199 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
23 lei lunar 599 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
4 499 lei
-500 lei
3 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
23 lei lunar 599 lei
Credit 0%
Precomandă
1 449 lei
Credit 0%
Precomandă
2 799 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 159 )

Dispozitive inteligente pentru casa ta!

Echipează-ți locuința cu cele mai funcționale sisteme pentru confort maxim și simplitate!

Sistemele inteligente pentru casă sunt un set bine determinat de dispozitive care asigură o funcționare acceptabilă în casa ta, ușurând anumite procese de lucru și influențând pozitiv stilul și confortul locuinței.

Fie că trăiești la sol sau într-un apartament, smarthome este conceptul ce poate fi integrat cu ușurință în orice tip de casă. Dar, înainte de a-ți achiziționa tot felul de dispozitive smart home la preț uimitor și înainte de a cumpăra gadget-urile la care visezi de mult timp, trebuie să știi câteva detalii semnificative despre felul în care acestea îți pot schimba viața!

Sistem inteligent pentru casă - de ce este atât de actual?

Unul dintre principalele motive ale sistemelor inteligente pentru casă este faptul că simplifică mult viața și activitățile zilnice. O casă inteligentă înseamnă o viață fără griji. Integrând în locuința ta diverse dispozitive smart ce pot fi accesate cu ajutorul unui smartphone, poți fi omniprezent chiar și de la distanță.

Ți-ai dorit să poți regla temperatura în camere înainte de a ajunge acasă? Poate că vrei să ai mereu apă caldă sau să îți securizezi casa cu video camere smart și senzori de mișcare inteligenți? De la butoane și panouri inteligente până la termostate, robinete automate și senzori pentru diferite situații excepționale, în magazinul de gadget-uri în Chișinău - Darwin găsești de toate!

Construiește-ți un imperiu! Dispozitive inteligente pentru o super locuință!

În orice locuință inteligentă există diverse sisteme ce pot fi adaptate sistemelor de control smart. În magazinele Darwin, smart home înseamnă mai mult decât control. Aici varietatea de dispozitive inteligente surprinde prin originalitate și simplitate.

Iar dacă îți dorești să influențezi pozitiv stilul casei tale, investind în economie și creativitate pe termen lung, atunci vei fi cu siguranță impresionat de dispozitivele noastre inteligente.

Pentru diversele situații, avem:

Cum să alegi dispozitivele potrivite pentru o casă inteligentă?

Un smarthome bine pus la punct trebuie echipat în primul rând cu dispozitive pe care le vei utiliza cu siguranță. Dacă nu ești sigur în legătură cu scopul dispozitivelor, cere ajutorul consultanților pentru a primi suportul necesar.

Așadar, în acest context îți propunem metode analitice care să-ți simplifice decizia de cumpărare.

Pentru o locuință cu dimensiuni mari vei putea utiliza diverse dispozitive inteligente inclusiv mai multe camere video și senzori pentru diferitele situații cum ar fi senzor pentru uși și geamuri, senzori de mișcare, senzori de fum, senzori de apă, de gaz etc.

Fii hotărât în deciziile tale pentru un mod de viață confortabil. Dacă pentru tine este mai important un termostat sau un robinet inteligent care să prepare instant apa caldă atunci poate că ar fi indicat să optezi pentru necesități primare după care să te orientezi și spre modele de prize smart, stații meteorologice sau routere pentru camere de supraveghere.

Dispozitivele inteligente pot fi compatibile doar în anumite situații. Verifică din start compatibilitatea între dispozitive pentru a avea parte de o experiență unică smart home.

În cele din urmă, ideea de casă inteligentă este un pas spre viitorul tehnologiilor moderne integrate, așadar, dacă îți dorești să-ți organizezi deștept sistemul din casa ta, fii invitatul nostru de onoare la Darwin, unde vei putea testa, analiza și primi sfaturi pentru a lua cea mai bună decizie.

Cu Darwin viitorul este mai aproape de tine!

FAQ Casă și Birou

Un robinet cu senzor este o investiție inteligentă în confort și calitate. Acest dispozitiv inteligent este echipat cu senzori de mișcare ce presupun funcționarea eficientă a robinetului fără atingerea umană directă. De fapt, acest robinet nu este dotat cu mecanisme de control care să poată fi manevrate de către utilizator.
Este suficient doar să faci o mișcare subtilă cum ar fi să îndrepți mâinile spre robinet iar acesta va expulza apa de sine stătător.
Odată ce senzorii robinetului nu mai detectează mișcarea, acesta se oprește.
O astfel de investiție este foarte utilă mai ales în cazurile în care robinetul este un instrument utilizat des cum ar fi în bucătărie, în camerele de baie publice și chiar în locuințele private.
Datorită mecanismului inteligent, utilizatorul este asigurat cu apă instant fără a atinge robinetul.
Lavoarul rămâne curat și protejat de picăturile de apă care ar putea să apară în cazul robinetelor cu mânere.
Robinetele cu senzori asigură economia atât prin faptul că este o investiție pe termen lung cât și prin faptul că economisește apă.
Senzorii de mișcare sunt adevărate invenții ingenioase care îți oferă siguranță și precizie în orice situație. Aceste dispozitive mici instalate în diverse locuri speciale îți oferă stabilitate și monitorizare precisă a mișcărilor. Fie că este vorba despre oameni, animale, situații neplanificate, un senzor de mișcare va reacționa imediat.
Dacă, de exemplu, vorbim despre un senzor de mișcare pentru iluminare, acesta are rolul de a reacționa imediat la contactul cu mișcarea. Astfel, atunci când un om trece prin preajma lui, senzorul cu mișcare se activează iar lumina se aprinde.
O telecomandă inteligentă este un dispozitiv creat cu scopul de a ușura anumite procese dintr-o locuință. Acest dispozitiv poate fi conectat ușor la diversele electrocasnice sau tehnică din casa ta și îți oferă posibilitatea să le controlezi.
Cu alte cuvinte, o telecomandă inteligentă este ca o baghetă magică utilă care îți permite să monitorizezi cu succes activitățile din casa ta.
Telecomenzile smart dispun de un port infraroșu care îți permite să controlezi și să dai comenzi vocale aparatelor din casa ta. Cele mai bune telecomenzi din această categorie sunt considerate modelele Yandex ce ar putea înlocui cu succes toate telecomenzile din casa ta.
Detectoarele de fum sunt dispozitive foarte utile într-o gospodărie deoarece îți oferă siguranța în diversele situații ale vieții. De câte ori s-a întâmplat că pleci la serviciu și îți faci griji că s-ar putea întâmpla o situație neprevăzută?
Un detector de fum îți poate oferi informații precise despre fumul care poate că nici nu este încă simțit. Dacă ești acasă, detectorul de fum îți transmite semnale în cazul în care undeva se produce un incident.
Dacă vrei să instalezi un detector de fum, iată care sunt pașii:
1. Desparte baza detectorului de corpul propriu-zis.
2. Așează baza acestuia pe tavan și marchează găurile de montare cu un creion.
3. Următorul pas presupune crearea găurilor cu un burghiu și fixarea diblurilor.
4. Introdu bateriile în detector.
5. Fixează cu șuruburi detectorul de tavan.
În funcție de modele, metoda de instalare a detectoarelor de fum poate varia de la caz la caz. Îți recomandăm să fii prudent, să citești cu atenție instrucțiunile, să apelezi la un specialist dacă nu ești sigur despre cum trebuie corect să instalezi detectorul de fum.

De ce Casă și Birou la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel