ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Tip sensor
Segment
Sensibilitate mouse
Tip conectivitate
Numărul de butoane
Tip iluminare
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
729 lei
-30 lei
699 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 250 lei lunar 2 499 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M185 Gray Fără fir, 1000 dpi
319 lei
-20 lei
299 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M170 Gray Fără fir, 1000 dpi
259 lei
-60 lei
199 lei
Credit 0%
#Produs popular
Mouse Logitech G305 White Fără fir, 12000 dpi
0% | 120 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Produs popular
729 lei
-30 lei
699 lei
#Produs popular
Mouse Asus WT425 Black Fără fir, 1600 dpi
299 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M185 Red Fără fir, 1000 dpi
319 lei
-20 lei
299 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M171 Black Fără fir, 1000 dpi
259 lei
#Produs popular
Mouse Sven RX-270W Black Fără fir, 1600 dpi
159 lei
#Produs popular
Mouse Sven RX-220W Black Fără fir, 1600 dpi
139 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 150 lei lunar 1 499 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M171 Blue Fără fir, 1000 dpi
259 lei
Credit 0%
#Produs popular
729 lei
-30 lei
699 lei
#Produs popular
199 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M171 Red Fără fir, 1000 dpi
259 lei
Credit 0%
#Produs popular
82 lei lunar 2 139 lei
#Produs popular
Mouse Logitech M185 Blue Fără fir, 1000 dpi
319 lei
-20 lei
299 lei
Credit 0%
#Produs popular
729 lei
-30 lei
699 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 120 lei lunar 1 199 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 672 )

Mouse pentru PC

computer mouse d

E practic imposibil să-ți imaginezi un computer fără mouse. Cum altfel interacționezi cu partea grafică a PC-ului? Evident, știm de existența unor astfel de unități precum laptop, Smart TV sau gamepad care se descurcă perfect și fără „șoricel”. Totuși, mulți sunt cei care au nevoie de ajutorul acestor rozătoare electrice în rezolvarea task-urile de zi cu zi. Și tu ești în căutarea unui mouse nou? Atunci, citește în continuare!

Mouse cu senzor optic sau laser?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui mouse este senzorul. Cu ajutorul acestuia, mouse-ul își stabilește poziția și, în consecință, redarea cursorului pe ecran. Îți mai aduci aminte mouse-ul cu „bilă”? Dar cât de groaznice erau? În prezent, „bila” este înlocuită cu senzori de înaltă precizie. Astfel, cunoaștem două tipuri:

  • senzor optic;
  • senzor laser.

Cel mai des întâlnit model în prezent – mouse cu senzor optic. Acesta a câștigat popularitate datorită prețului relativ mic și a fiabilității sporite. În ceea ce privește precizia și viteza, mouse-ul optic este inferior omologului său cu laser. Cu toate acestea, dacă nu ești un gamer înrăit nu ar trebui să-ți bați prea mult capul.

optical mouse

Mouse-ul cu senzor laser este ceva mai bun decât cel optic din câteva considerente. Pentru început este mult mai rapid, mult mai precis, mai econom din punct de vedere al consumului de energie, iar la final – poate lucra pe orice suprafață. Evident, asta presupune și un cost sporit în comparație cu un mouse optic. Adesea această tehnologie este utilizată în mouse-uri gaming sau mouse-uri pentru laptop.

laser mouse

Mouse cu fir sau fără fir?

Probabil știi deja că „firul” nu este un element cheie pentru un mouse. Astfel, mouse-ul wireless a devenit tot mai popular și utilizat gadget în ultima vreme. Asta pentru acești „șoareci fără fir” au o serie de avantaje. Cel de bază e că nu mai trebuie să-ți bați capul când ai un cablu încâlcit sau agățat de ceva, sau în cel mai rău caz nu ai un port la care să-l conectezi. Prin urmare, un mouse fără fir este extrem de potrivit pentru un laptop, o consola gaming sau Smart TV.

Evident, nimeni nu vrea să aibă de a face cu fire, în special când sunt o groază. Totuși, mouse-ul cu fir are câteva atuuri care îl pun în valoare. Pentru început, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la nivelul bateriei. În plus, mouse-ul cu fir nu înregistrează frâne a cursorului pe ecran, un lucru tipic pentru un mouse Bluetooth. Mai mult de atât, mouse-ul wireless este considerabil mai scump decât un mouse cu fir.

no wired mouse
wired mouse

Muncă sau jocuri?

Mulți utilizatori sunt siguri că mouse-urile pentru computer nu se impun prin prea multe diferențe și sunt toate practic la fel. Defapt, lucrurile nu stau tocmai așa. În principiu, acestea sunt clasificate ca fiind: mouse-uri gaming și mouse-uri pentru oficiu. Care-i diferența? De fapt, diferența este una arbitrară, dar hai să vedem lucrurile mai îndeaproape:

Mouse pentru oficiu – cel mai obișnuit model întâlnit deseori la birou sau acasă. Adesea poate fi descris drept un dispozitiv simplu și nepretențios, fără butoane sau alte chestii în plus. De obicei, este un mouse cu senzor optic cu o precizie și viteză de poziționare medie.

optical mouse

Mouse gaming – ceva mai avansat decât un mouse de birou. În principiu, este echipat cu butoane și funcții suplimentare care extind semnificativ funcționalitatea dispozitivului. La bază are fie un senzor optic sau un senzor laser de înaltă precizie, cu un indice DPI avansat (dots per inch). De asemenea, se impune printr-un design luminescent și ceva mai agresiv.

gaming mose

Evident, mouse-ul trebuie ales în funcție de nevoile tale. Dacă principalele tale ocupații sunt redactarea documentelor sau navigarea zilnică pe internet, atunci mouse-ul de oficiu este tocmai potrivit pentru tine. În cazul în care ești un jucător pasionat, atunci ar trebui să-ți oprești atenția asupra unui mouse gaming. Oare nu poți face treabă bună cu un mouse de birou în timpul jocurilor? Ba da! Doar că un mouse gaming îți oferă mai multă precizie și este mult mai confortabil. Vei simți diferența anume în momentul unei trageri de arme importante. În schimb jocurile RPG nu necesită un asemenea instrument puternic pentru joc.

Cumpără un mouse pentru PC la Darwin

Cauți un mouse bun pentru munca de birou sau pentru bătălii epice în jocuri online? La Darwin găsești cea mai variată gamă de mouse-uri de la cele mai cunoscute brand-uri: HyperX, Logitech, Sven, A4Tech și altele. Comandă online și profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

De ce Mouse-uri la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel