ro ru

Producția Apple de la rețeaua de magazine Darwin

În ziua de azi mulțimea evenimentelor devin trecătoare. În așa timpuri ca acestea e foarte greu să rămâi în atenția publicului. Dar compania Apple e de altă părere, căci ea se află în atenția publicului aproape că de la deschiderea sa încontinuu.

Astăzi compania Apple este sinonimul calității, produsele companiei fiind cele mai dorite în lume. Hai să aruncăm o privire la asortimentul producției Apple, poate găsim și pentru tine ceva!

Producția Apple de la rețeaua de magazine Darwin

iPhone

Începând cu smartphone-ul iPhone 2G ce a fost primul în lume smartphone cu ecran tactil, de-a lungul anilor, gama Apple smartphone-lor a evoluat considerabil, sporind performanța, îmbunătățind calitatea camerelor și rafinânduși designul. În magazinul Darwin poți găsi smartphone-uri Apple de la iPhone 11 până la iPhone 14 Pro Max la cele mai avantajoase oferte.

iPhone

iPad

iPad-ul este proiectat ca să adauge dimensiune suplimentară în experiența digitală al utilizatorului. Performanțe puternice, ecran modern, suportul Apple Pencil caracteristici ce transformă iPad-ul într-un instrument universal pentru cei creativi. De la iPad Mini la iPad Pro fiecare își va găsi modelul potrivit.

iPad

MacBook

Linia MacBook este iubită pentru portabilitatea acestora în cuplu cu o performanța uimitoare. Designul minimalist și elegant, track-paduri precise și tastaturi confortabile – în ansamblu creează o experiență de utilizare fascinantă pentru cei mai mobili. Iar performanța acestuia atinge cei mai înalți indicatori în lume, ceea ce și face Macbook-ul cel mai dorit laptop!

MacBook

iMac

iMac are o caracteristică interesantă, în ce oficiu nu s-ar afla, designul său inconfundabil face acest oficiu modern și atrăgător. iMac-urile întrunesc în sine toate cele mai bune calități ale companiei Apple, ecrane de înaltă rezoluție, performanță incredibilă, componente puternice integrate. Totul pentru cei pasionați și productivi.

iMac

Apple Watch

Apple smartwatch-urile nu sunt doar accesorii elegante ci și asistenți personali capabili de următoarele:

 • Afișarea notificărilor
 • Controlul muzicii
 • Monitorizarea activității fizice, și al sănătății

Iar stilul fiecărui utilizator Apple Watch îl exprimă prin gama variată de benzi și cadrane personalizate.

Apple Watch

AirPods

Airpods au schimbat complet modul în care noi ne bucurăm de muzică introducând tehnologia fără fir în industria garniturilor muzicale. Aceste căști sunt alegerea preferată pentru mulți utilizatori datorită: calității excepționale ale sunetului, portabilității și funcției Siri hands free.

AirPods

Mac mini

Mac mini este un computer compact dar în același timp foarte performant. El permite utilizatorilor să se bucure de sistemul de operare macOS pe propriul monitor și este ideal pentru sarcini de birou, creare de content dar și gaming. În cuplu cu un preț accesibil și designul incomparabil, Mac mini reprezintă o concurență serioasă multor calculatoare.

Mac mini

Apple TV

Apple TV este un dispozitiv de streaming media, aducând pe ecranul televizorului o gamă variată de conținut și posibilități de interacțiune. De la streaming-ul de filme la jocuri captivante și controlul dispozitivelor inteligente, ceea ce îl face potrivit pentru toți membrii familiei.

apple tv

HomePad

home pad

HomePad este o boxă smart al companiei Apple în care este integrat asistentul virtual Siri, ceea ce permite utilizatorului:

 • Comanda cu vocea
 • Controlarea muzicii
 • Managementul dispozitivelor inteligente

Întrunind în sine sunet de calitate și funcțional sporit Apple HomePod reprezintă o tehnologie perfectă pentru toată familia.

Accesorii

Tastaturi Magic Keyboard, maus-uri Magic Mouse, căști Beast, încărcătoare MagSafe, huse sunt doar unele accesorii Apple. Cel mai plăcut – fiecare accesoriu e proiectat să completeze perfect ecosistemul producției.

Dorești să cumperi produse Apple în Moldova? La rețeaua de magazine Darwin poți găsi cele mai avantajoase oferte pentru orice categorie Apple. Comandă la Darwin și primește livrare gratuită în toate localitățile din Moldova!

Devino fan al producției Apple alături de Darwin!

FAQ: Apple

Să verificați originalitatea iPhone-ului e mai ușor decât se pare. Iată 3 pași simpli ce vor identifica originalitatea iPhone-ului în 95% de cazuri.
 • Numărul de serie. Seria iPhone-urilor este unică, pentru a o găsi accesați "Settings" (Setări) -> "General" (General) -> "About" (Despre) -> "Serial Number" (Număr de serie)
 • IMEI. IMEI-ul (International Mobile Equipment Identity) este un alt cod unic atribuit fiecărui iPhone. Poți verifica IMEI-ul tastând *#06# pe tastatura telefonului sau găsindu-l în meniul "Settings" (Setări) -> "General" (General) -> "About" (Despre).
 • Site-ul Apple. Accesează pagina "Check Coverage" (Verificare acoperire) de pe site-ul Apple și introdu seria sau IMEI-ul pentru a verifica dacă dispozitivul este autentic.
Produsele recondiționate Apple este tehnica folosită ce a fost restabilită trecând prin procedurile de testare riguroasă, reparație și certificare Apple. O poți cumpăra în următoarele locuri:
 • Magazinele oficiale Apple
 • Retailerii autorizați cum ar fi Amazon, Best Buy sau Enter în Republica Moldova
 • Magazinele specializate în tehnica recondiționată
Cel mai bun iPhone pentru majoritatea oamenilor în 2023 este iPhone 13, care cu introducerea iPhone-ului 14 a scăzut în preț și a devenit mai accesibil. În iPhone 13 găsiți același chipset Apple A15 Bionic, ecran OLED de 6,1 inch și încărcare wireless prin MagSafe. Optând pentru iPhone 14 veți obține o cameră puțin mai bună, chipset-ul A15 cu un nucleu GPU suplimentar, plus o nouă funcție SOS ce permite trimiterea mesajelor serviciilor de urgență atunci când nu vă aflați în raza de acoperire. Frumos, dar costă oare 100$ în plus?
Nu uităm și de iPhone 15, prezentarea căruia se așteaptă în septembrie 2023. Dacă ești un adevărat fan al producției Apple, sau doar planifici să faci cunoștință cu această companie, nu poți găsi un smartphone mai bun, el întrunind în sine toate cele mai moderne și interesante funcții ale companiei.
Prețurile pentru ceasurile Apple în magazinul Darwin se încep de la 5399 de lei. În rețeaua de magazine Darwin poți găsi modelele de Apple Watch-uri: Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Series 7, Apple Watch SE și multe altele.
Dorești să cumperi produsele Apple în Moldova? Rețeaua de magazine Darwin este opțiunea ta! Aici poți găsi cele mai avantajoase oferte pentru orice categorie Apple, de la iPhone-uri la iMac-uri, de la HomePod-uri la toate felurile de accesorii. Cumpără tehnica Apple în magazinele Darwin sau dă comandă online pe darwin.md și primește o livrare gratuită în toate localitățile din Moldova.
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel