ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Tip
Vârsta recomandată
Tipul muniției utilizate
Amortizor de zgomot
Vizor
Materialul carcasei
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
46 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
115 lei lunar 2 999 lei
Credit 0%
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
69 lei lunar 1 799 lei
Credit 0%
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
Pistol SKD CS006 Black cu patroane, Bile gel, 12+
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
38 lei lunar 999 lei
Credit 0%
34 lei lunar 899 lei
Credit 0%
42 lei lunar 1 099 lei
Credit 0%
50 lei lunar 1 299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 232 lei lunar 1 389 lei
Credit 0%
42 lei lunar 1 099 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 121 )

Aventura începe cu armele de jucărie de la Darwin.

Atenție! Țintește! Trage!

Arme de jucărie la prețuri accesibile pentru o experiență plină de emoții și aventuri!

Probabil îți amintești cât de interesante erau jocurile cu prietenii în copilărie. Alege armele potrivite pentru a recrea scenele preferate din filmele și desenele animate preferate. Acum este momentul ideal să te lași purtat de val și să investești în jucării pentru copii de calitate superioară!

Armele de jucărie - un alt nivel de performanță pentru micii exploratori!

Acum jocurile pot părea cu adevărat realiste datorită armelor de jucărie dotate cu elemente impresionante, efecte speciale, muniții inofensive - totul pentru confortul și distracția celor mici.

De fapt, indiferent pentru ce optezi, fie acestea ținte de tragere, pistoale, blastere sau alte tipuri de arme, jucăriile dezvoltă simțul practic, atenția și gândirea strategică. Oferă-le micilor eroi șansa de a salva lumea de rău! Pătrunde într-un univers uimitor al imaginației cu armele de jucărie de la Darwin.

Ce tipuri de arme vei găsi la Darwin?

Pentru că ne place să oferim doar calitate și noutăți la prețuri accesibile, în magazinul de Gadget-uri Darwin vei găsi o varietate impresionantă de arme de jucărie pentru orice vârstă. Te invităm să le descoperi, să le analizezi și să alegi ceea ce ți se pare cel mai potrivit.

La Darwin, orice copil își poate găsi arma de jucărie potrivită pentru a savura din plin experiențele de joc. Fii pregătit să te aventurezi în cele mai impresionante momente de joc alături de noi!

Cum să alegi arma de jucărie potrivită pentru un copil?

Nu te grăbi să cumperi jucării mai ales arme de jucărie cu gloanțe dacă acestea nu corespund vârstei copilului căruia vrei să le dăruiești. Pe cutie este indicată, de obicei, vârsta recomandată, de aceea, te sfătuim să alegi jucării corespunzătoare.

Universul jucăriilor este uimitor de variat, iar dacă vrei să cumperi un cadou deosebit atunci îți sugerăm să analizezi bine calitatea produsului în care vei investi. Nu este suficient doar să alegi un produs „mai scump”. Nu întotdeauna un produs mai scump este și calitativ. Citește cu atenție etichetele, întreabă consultanții despre calitatea jucăriei și fă alegerea potrivită.

Nu este suficient doar să cumperi jucării scumpe și atât. Este mult mai ușor să câștigi inima unui copil oferindu-i ceea ce își dorește cu adevărat. Micuții se pot bucura din plin de cadourile cumpărate cu drag de la Darwin.

Investește cu încredere în jucăriile perfecte!

La Darwin, nu numai că găsești arme de jucărie la prețuri foarte bune, dar poți și cumpăra gadgeturi uimitoare, beneficia de oferte fabuloase și profita de reduceri impresionante.

Darwin este propriul tău univers de posibilități multiple în care toate visele, oricare ar fi ele, pot deveni realitate. Îți dorești gadgeturi performante, telefoane de ultimă generație sau tehnică? Cumpără la preț avantajos, în rate sau credit, achită cash sau cu cardul sau comandă online cu livrare la domiciliu în cel mai scurt timp posibil.

Universul copilăriei este mai aproape de tine alături de Darwin!

FAQ Arme de jucărie

O armă de jucărie este un mod interesant de a savura jocurile preferate cu eroi din altă perspectivă. Deși armele de jucărie ar putea fi considerate inutile sau periculoase de către unii părinți, dacă alegi în funcție de vârsta copilului, acestea pot deveni jucăriile preferate ale copiilor.
Armele de jucărie pot fi împărține în mai multe tipuri:
- Arme de jucărie simple. Acestea sunt pistoale, puști, revolvere, săbii și alte modele de arme construite din plastic, metal sau lemn, fără mecanisme adiționale de tragere sau efecte luminoase.
- Blastere de jucărie. Sunt un tip de puști cu gloanțe moi și mecanism de încărcare și tragere. Blasterele sunt jucării destinate copiilor mai mari ce pot folosi armele fără să se rănească. Unele blastere pot avea muniție în formă de bile de hidrogel ce trebuie ținute în apă pentru a-și lua forma.
- Arme cu lumini și sunete. Fie că sunt săbii, puști sau pistoale, armele cu lumini și sunete creează acel efect wow de aventură, mister și senzațiile copiilor pot fi duse la alt nivel!
- Arme cu apă. Aceste tipuri de arme sunt concepute cu scopul de a oferi distracție maximă copiilor în verile călduroase.
Gloanțele pistoalelor de jucărie pot fi foarte variate ca structură. Spre deosebire de armele care doar scot sunetele specifice procesului de tragere, armele cu gloanțe trebuie manevrate cu grijă.
Unele arme au ca muniție gloanțe polimerice, altele sunt cu bile. Există modele de arme cu bile polimerice și bile de hidrogel. Un pistol de jucărie poate trage cu oricare din aceste gloanțe în funcție de modelul său specific.
Există diferite modele de arme de jucărie iar mecanismul de tragere poate varia de la caz la caz și în funcție de gloanțe. De obicei, răspunsurile despre puterea și distanța de tragere a unei arme este indicată pe ambalaj sau în instrucțiunile de utilizare.
Totuși, în cele mai multe cazuri, armele de jucărie cu mecanism de tragere au nevoie de 4 baterii de tip AA.
Dacă ai deja o armă de jucărie și ai nevoie doar de gloanțe, acestea pot fi găsite în magazine la prețuri diferite. În funcție de țară și taxele de import, prețurile pot varia, totuși, îți recomandăm să verifici cu atenție dimensiunile și modelul gloanțelor armei tale, pentru a cumpăra gloanțe compatibile cu aceasta.

De ce Arme de jucărie la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel