ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Diagonală display
Capacitate acumulator
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
#Produs popular
46 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Produs popular
88 lei lunar 2 299 lei
Credit 0%
#Produs popular
46 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Produs popular
80 lei lunar 2 099 lei
Credit 0%
#Produs popular
46 lei lunar 1 199 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs popular
57 lei lunar 1 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
80 lei lunar 2 099 lei
Credit 0%
#Produs popular
88 lei lunar 2 299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
27 lei lunar 699 lei
Credit 0%
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
31 lei lunar 799 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 849 lei
-100 lei
1 749 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
71 lei lunar 1 849 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
71 lei lunar 1 849 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
71 lei lunar 1 849 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 849 lei
-100 lei
1 749 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 849 lei
-100 lei
1 749 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 68 )

Vrei să-ți știi copilul în siguranță? Dăruiește-i un ceas pentru copii cu GPS!

Stil, calitate și eficiență la încheietura mâinii. Micuții tăi vor adora ceasurile cu GPS de la Darwin.

Cu siguranță că ți s-a întâmplat să îți faci griji cu privire la locul în care se află copilul tău. Mai mult, există atât de multe situații în care micuții se pot rătăci doar într-o clipă de neatenție.

Imaginează-ți, ești la terenul de joacă împreuna cu copilul tău și îl scapi din vedere pentru câteva secunde. Sau poate vă aflați la un eveniment, concert, carnaval super aglomerat.

Oare chiar vrei să riști să simți cum îți îngheață inima în cele câteva secunde până când micul ștrengar reapare în vizorul tău?

Nu mai sta cu grijă! Cumpără acum un ceas cu GPS pentru copilul tău și lasă grijile tale în seama unui dispozitiv inteligent.

De ce merită să cumperi un ceas smart pentru copii?

  1. Siguranța. Bineînțeles, acesta este motivul de bază pentru a cumpăra un ceas inteligent, fiindcă în acest mod îți știi copilul în siguranță 24 din 24 de ore. Majoritatea ceasurilor inteligente pot fi setate din telefonul părinților și vor trimite semnale atunci când micuții vor merge pe alte rute sau se vor opri în anumite locuri.
  2. Design și stil. Fiind foarte drăguțe și atractive, chiar și cei mai sceptici copilași vor fi atrași de culorile aprinse și designul fermecător.
  3. Notificări și comunicare. Fii mereu conectat cu micuții tăi. Trimite-le mesaje, primește mesaje de la ei și sună-i dacă te gândești că sunt în pericol sau pur și simplu dacă îți este dor.

Un ceas inteligent oferă mai multe beneficii decât crezi. Totuși, pentru a alege un ceas smart pentru copii trebuie să iei în calcul câțiva factori importanți.

  • Dimensiuni. Ceasul cu gps pentru copilul tău nu trebuie să fie exagerat de mare sau prea mic. Analizează acest aspect pentru a te asigura din timp că micuțul tău nu se va simți deranjat de mărimea acestuia sau nu îl va pierde.
  • Funcții. Informează-te cu privire la funcțiile disponibile ale ceasului pentru a fi sigur că poți comunica direct cu copilul și vei obține informații reale despre locul aflării lui.
  • GPS. Asigură-te că funcția GPS este inclusă și oferă indicatori exacți. Poți cere sfatul consultanților pentru a face o alegere potrivită.
  • Compatibilitate. Este ceasul compatibil cu smartphone-ul tău și al copilului? Descarcă aplicații, testează și analizează acest factor.
  • Comentarii și păreri. Poți analiza aprofundat opiniile altor cumpărători pentru a reuși să faci alegerea potrivită.
  • Preț. Stabilește un buget potrivit, astfel vei avea opțiuni bine determinate pentru a face alegerea potrivită.

 

Dacă ai decis deja ce model de ceas cu gps pentru copilul tău este mai bun, vino în magazinele noastre sau plasează o comandă online iar noi ne vom asigura că ceasul tău inteligent ajunge în cel mai scurt timp posibil.

Profită de promoții atractive, de prețuri generoase și chiar și de metodele de plată atât de convenabile, care îți oferă posibilitatea de a achita în rate, online sau la primirea comenzii. Alege metoda ta preferată.

Darwin are grijă de familia ta. Cu gadgeturile noastre inteligente, siguranța ta este pe mâini bune!

FAQ Ceasuri pentru copii cu GPS

Cele mai bune ceasuri cu GPS pentru copii sunt cele care oferă confort micilor exploratori fiind ușor de purtat și oferind informații exacte conform scopului pentru care au fost concepute. Există diverse branduri renumite de ceasuri spre care să te orientezi atunci când alegi un ceas cu GPS pentru copii, printre care: Elari, Garmin, Wonlex și altele.
Unele dintre cele mai populare modele de smartwatch-uri pentru copii sunt:
Ceas pentru copii cu GPS Elari 4G Wink.
Acest model uimitor este dotat cu funcționalități impresionante care asigură un proces eficient de lucru de până la 48 ore. Este compatibil atât cu sistemul de operare Android cât și iOS.
Fiind conceput pentru operațiuni concrete, ceasul este potrivit pentru a determina și transmite informații exacte despre localizarea copilului. Mai mult, ceasul are implementate funcții de comunicare, astfel poate fi utilizat pentru apeluri și SMS-uri.
În afară de aceste funcții, Elari smartwatch are și cameră foto integrată, astfel copii îl pot utiliza inteligent în toate activitățile lor.
Ceas pentru copii cu GPS Elari KidPhone 2.
Un model mult mai accesibil, ceasul cu GPS menține aceeași funcție de urmărire și compatibilitate cu Android și iOS.
Un mare avantaj al acestui model este gradul de protectie IP54, fiind optim în diverse condiții inclusiv ploaie. Mai mult, ceasul suportă comunicarea bidirecțională fapt ce favorizează legătura directă între părinte și copil.
Ceas pentru copii cu GPS Wonlex Bubble KT20
Acest model de ceas inteligent vine la pachet cu tocmai 512MB și oferă o mulțime de avantaje părinților și copiilor. Fiind un model comod de purtat la încheietură Wonlex Bubble KT20 îmbină stilul modern cu fiabilitatea și poate deveni cel mai îndrăgit gadget al copilului tău.
Datorită gradului de protecție IP67, acesta va rezista cu brio diverselor situații excepționale și va fi alături de copilul tău oferindu-ți informațiile necesare pentru a fi la curent cu tot.
Alege inteligent smartwatch-ul cu GPS care va oferi siguranță familiei tale!
Este clar că ceasurile pentru copii care arată locația exactă sunt dotate cu GPS pentru a oferi date concrete. Cele mai bune ceasuri în acest caz sunt cele care au implementat funcție de urmărire în timp real fapt care îți oferă posibilitatea de a vedea locația exactă a copilului și direcția de deplasare a acestuia. În astfel de cazuri, copilul va fi supravegheat cu succes de la locul de pornire până la punctul de sosire.
Dacă ceasul este dotat și cu funcții de monitorizare, captare și înregistrare a sunetelor din anturajul în care se află micuțul, acest fapt favorizează siguranța copilului și liniștea părinților.
Ceasurile cu GPS sunt concepute după un sistem foarte bine organizat de identificare a locației copilului. În ceas este inclus un sistem de urmărire inteligent care redă cu exactitate indici ale locației ceasului.
Este foarte important ca ceasul să fie fixat la încheietură pentru a oferi informațiile necesare despre locația persoanei.
Datele reale despre locație pot fi vizualizate online sau prin intermediul aplicației în funcție de ceas și model. Mai mult, unele ceasuri îți oferă informații despre istoricul mișcărilor, astfel vei putea analiza deplasările anterioare.
Smartwatch-urile sunt dispozitive inofensive care nu pun în pericol viața copiilor. Mai mult, acestea oferă date exacte cu privire la locul în care se află micuții și pot fi foarte utile chiar de la o vârstă fragedă.
Vârsta potrivită pentru a procura un ceas este de la 3 ani. Fiind mult mai activi și curioși, micuții se pot lăsa absorbiți de jocurile lor prin parc fiind ușor de scăpat din vedere. În aceste cazuri, părinții au mereu la îndemână un dispozitiv sigur care le oferă liniște și locație sigură a copiilor.
Mai mult, în timpul diverselor carnavaluri sau petreceri aglomerate în care copilașii se pot pierde foarte ușor, ceasurile vor fi foarte utile și vor oferi toate informațiile necesare despre locul în care s-ar putea afla copiii. Totuși, recomandăm părinților să fie vigilenți și să-și supravegheze copii în locurile aglomerate și în spațiile de joacă.
Un ceas pentru copii este o investiție în calitatea și siguranța familiei tale, de aceea este indicat să alegi cu grijă dispozitivul care îți va oferi avantaje maxime și posibilități multiple.
La ce trebuie să atragi atenția atunci când alegi un ceas pentru copii?
Compatibilitate.
Alege un ceas care să fie compatibil cu dispozitivul tău.
Capacitate baterie.
Nu ți-ai dori ca bateria să se termine tocmai în momentul în care micuțul tău se întoarce spre casă de la activitățile sale, nu-i așa? Alege un ceas cu baterie rezistentă.
Flexibilitate.
Este important ca ceasul pe care îl alegi să nu fie incomod pe încheietura copilului. Alege calitatea și confortul!
Monitorizare sănătate.
O funcție deosebit de importantă dacă îți dorești să fii la curent cu sănătatea copilului tău. Alege un ceas pentru copii care îți va transmite indicatori preciși despre sănătatea copilului.
Preț.
Un ceas comod la preț atractiv este o investiție inteligentă în siguranță și viitor. Alege ceea ce ți se potrivește după toate aspectele.

De ce Ceasuri pentru copii cu GPS la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel