ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Filtre
#Produs popular
Wi-Fi Router Xiaomi R4CM White Versiune Wi-Fi: 802.11 ac
439 lei
-90 lei
349 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 65 lei lunar 649 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 53 lei lunar 529 lei
#Produs popular
329 lei
-20 lei
309 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 83 lei lunar 829 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 90 lei lunar 899 lei
Credit 0%
#Produs popular
Wi-Fi Router TP-Link M7200 Black Versiune Wi-Fi: 802.11 n
1 229 lei
-60 lei
1 169 lei
Credit 0%
0% | 60 lei lunar 599 lei
Credit 0%
499 lei
Credit 0%
3 279 lei
-170 lei
3 109 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
779 lei
-40 lei
739 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 534 )

Cumpărați echipamente de rețea în Moldova cu Darwin.MD: deschideți noi oportunități pentru rețelele dvs.!

Rețeaua de vis: echipamente de rețea și accesorii de la Darwin.MD

Dacă sunteți în căutarea echipamentelor de rețea potrivite, ați ajuns la locul potrivit!

Imaginați-vă, seara stați cu prietenii, toată lumea este gata să înceapă un joc online sau să vizioneze un film la calitate HD, dar dintr-o dată... Internetul începe să frâneze enervant de tare! E un adevărat coșmar, nu-i așa? Dar nu vă faceți griji, avem o soluție super tare pentru voi!

Magazinul de gadgeturi Darwin.MD oferă echipamente de rețea de calculatoare care vă vor face viața online mult mai bună și bineînțeles, productivă. Avem routere și comutatoare care vă vor întări semnalul Wi-Fi și vă vor asigura o conexiune stabilă. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperi neplanificate în timpul jocului sau atunci când vizionați videoclipuri.

Oferim o gamă largă de echipamente de rețea pentru orice tip de calculator. Gama noastră de produse include controlere pentru puncte de acces, comutatoare de rețea și alte adaptoare de rețea.

Dacă ați decis să vă îmbunătățiți rețeaua, avem tot de ce aveți nevoie.

 1. Rețele puternice: dacă doriți o rețea cool pentru computerul dvs., știm cum să vă ajutăm. Avem toată gama de produse utile pentru a vă crea și gestiona mega rețeaua: routere, comutatoare și multe altele. Uitați de erori, internetul dumneavoastră și întreaga lume virtuală va zbura cu noi!
 2. Gadget-uri pentru Gaming: nu doar tastaturi și mouse-uri, avem gadget-uri de gaming pentru computerul dvs! Avem grijă de PC-ul dvs și vă oferim toate perifericele de computer sub un singur acoperiș și pe un singur site! Tastaturi iluminate din spate, mouse-uri de mare precizie și monitoare în care fiecare pixel își merită greutatea în aur. Da, le avem.
 3. Distracție maximă la birou: tehnica de birou nu ar trebui să fie plictisitoare. Ofertele noastre includ tastaturi, mouse-uri, monitoare, imprimante și scanere. Avem gadgeturi de birou care vor face munca mai rapidă și mai rece. Ei bine, cine nu vrea să se distreze la birou?
 4. Atingeți noi înălțimi cu echipamente Wi-Fi: dacă Wi-Fi-ul casei este lent, noi știm ce să facem. Avem controlere cu punct de acces de înaltă calitate și alte echipamente de rețea pentru a asigura o comunicare fără fir stabilă și rapidă. Vor face semnalul puternic și mai rapid. Acum nimic nu vă poate opri internetul!
 5. Rețea sub control: avem switch-uri și routere de rețea care vă vor fi însoțitorii fideli în lumea rețelelor. Vă vor ajuta să vă gestionați rețeaua: vă vor menține fiabilitatea și viteza și vă veți simți ca regele junglei rețelei!

De ce Darwin.MD?

Când este vorba de achiziționarea de comutatoare de rețea, alegerea de periferice PC sau cumpărarea de echipamente de rețea, Darwin.MD vă oferă confort și beneficii maxime.

Darwin.MD: un loc unde prețurile sunt imbatabile și cunoștințele sunt gratuite!

 1. Alegere ușoară: nu avem reguli complicate sau agenți de vânzări intruzivi. Suntem aici pentru a face cumpărăturile cât mai ușoare și plăcute posibil. Alegeți ceea ce vă place și plasați comanda așa cum doriți.
 2. Cool Tech: În magazinul nostru veți găsi doar tehnologie cool care vă va îmbunătăți experiența. Nu este loc pentru alegeri medii - noi oferim doar ce este mai bun!
 3. Nu lăsăm pe nimeni să pleci cu mâinile goale: consultanții noștri sunt întotdeauna gata să ajute, să răspundă la întrebări și să ofere sfaturi. Nu avem „întrebări prea stupide„ , ci doar răspunsuri utile.
 4. Livrare rapidă: uitați de așteptările lungi. Vă vom livra accesoriile interesante cât mai repede posibil, astfel încât să puteți începe să le utilizați la fel de repede.
 5. Prețuri care să se potrivească cu buzunarul dvs.: Avem diferite prețuri pentru diferite bugete disponibile, astfel încât să existe ceva pentru toată lumea. Tehnica personală ar trebui să fie accesibilă pentru orice persoană.
 6. Cunoștințe bune pe viitor: experții noștri vă împărtășesc cunoștințele lor. Veți învăța cum să alegeți cel mai bun echipament și cum să îl utilizați.

La Darwin.MD nu vindem doar echipamente, ci creăm o experiență cool pentru toată lumea. Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți viața pe computer cu noi! Cumpărarea de echipamente de rețea de la noi înseamnă obținerea de fiabilitate și performanță pentru rețeaua dvs.

Așa că nu pierdeți timpul în zadar, actualizați-vă rețeaua cu Darwin.MD și bucurați-vă de libertatea online!

FAQ Echipamente de rețea

Echipamentele de rețea sunt o serie de dispozitive sau un ansamblu de elemente care fortifică diversele tipuri de conexiuni între anumite computere cu sisteme de internet, astfel facilitând procesul de comunicare și utilizare a programelor de software pe un computer. Cu alte cuvinte, echipamentele de rețea vin pentru a îmbunătăți și simplifica enorm conexiunea și rapiditatea diverselor programe pe care le folosești pe un computer conectat la internet.
Oricum, atunci când vorbim despre hardware și software, echipamentele de rețea sunt neapărat incluse în această tematică, deoarece datorită elementelor echipamentelor de rețea, este posibilă crearea unui proces mult mai rapid de acțiune a dispozitivelor personale. Fie că îți dorești internet mai rapid, securitate mai bună, conectivitate multiplă a mai multor device-uri la o singură rețea, toate acestea sunt posibile dacă alegi echipamentul de rețea potrivit pentru tine.
Echipamente de rețea sunt considerate toate elementele ce facilitează conectivitatea și activitatea componentelor active într-o rețea. Cu siguranță ai auzit despre următoarele exemple de echipamente de rețea:
1. Router - este un element foarte util care dirijează activitatea diverselor rețele și asigură conectarea la o rețea locală de internet.
2. Controlere pentru puncte de acces - sunt niște dispozitive elementare care fortifică accesul direct al mai multor dispozitive la o singură rețea și face posibil schimbul de date între acestea.
3. Modeme - sunt dispozitive care modifică semnalele digitale în semnale analogice.
4. Firewall - este zidul de apărare împotriva anumitor amenințări ce pot surveni din exterior.
5. Puncte de acces - acum te poți conecta la wi-fi de pe toate dispozitivele fără nicio grijă.
În afară de aceste exemple, în magazinele Darwin poți găsi numeroase modele de echipamente de rețea potrivite pentru locuința sau spațiul tău de activitate indiferent de dimensiunea încăperii. Fie că îți dorești un sistem de securizare mai bun, un dispozitiv care să faciliteze conexiunea între mai multe dispozitive sau orice alt tip de echipament de rețea, fii sigur că aici găsești totul și chiar mai mult!
Echipamentele de rețea prezintă avantajul utilizării oriunde și oricând. Fie că lucrezi de la distanță, dintr-un birou dotat sau ești un gamer pasionat, echipamentul de rețea întrunește ansamblul de elemente care îți vor asigura un proces de acțiune mult mai rapid optim eficient și plăcut. Lucrează din orice colț al lumii, savurează un joc în cea mai tare aventură virtuală fără frânări nedorite.. Acum totul este posibil datorită echipamentelor de rețea ce asigură nu numai rapiditatea și eficiența dar și satisfacția de a lucra la viteză maximă în confort și calitate.
Nu există un loc anume unde să utilizezi echipamentul de rețea! O poți face oriunde.
Dacă e să facem o analiză aprofundată, echipamentele de rețea sunt mult mai complexe și oferă multe beneficii și un raport eficient între ceea ce pot oferi și ceea de ce ai nevoie tu pentru optimizarea procesului de lucru. Totuși, dacă vrei să-ți completezi echipamentul de rețea propriu cu elemente care să modernizeze și nemijlocit, să-ți ofere calitate, atunci trebuie să te orientezi după următoarele componente:
- Router.
- Punct de acces.
- Firewall.
- Switch.
- Gateway.
- Modem.
- Antivirus, securitate.
- Repeater.
La aceste componente e important să atragi o atenție deosebită pentru că îți vor oferi siguranță, rapiditate, optimizări, protecție și o serie de avantaje pentru eficientizarea procesului de lucru sau de gaming, indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de ele.

De ce Echipamente de rețea la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel