ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Densitate pixeli
Diagonală display
Card memorie
Memorie internă
Memorie RAM
Capacitate acumulator
Versiune Wi-Fi
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
126 lei lunar 3 299 lei
Credit 0%
4 599 lei
-200 lei
4 399 lei
Credit 0%
6 999 lei
-500 lei
6 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
230 lei lunar 5 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
153 lei lunar 3 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
100 lei lunar 2 599 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
153 lei lunar 3 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 50 )

CARTE ELECTRONICĂ. UN NOU PRIETEN ÎN MATERIE DE LECTURĂ

Cine a spus că o carte electronică fură din farmecul lecturii de pe hârtie?! Ba din contra, îți oferă posibilitatea să porți cu tine o mulțime de istorii captivante într-un singur device. Și nu, nu se compară cu cititul de pe o tabletă. Vei observa asta îndată ce vei vedea cât de realiste îi sunt paginile. Zice că sunt din hârtie, doar că nu au parte de acel miros plăcut de lemn. Deja sună intrigant, nu?! Deci, vrei să știi care îi sunt avantajele și de unde poți cumpăra o carte electronică? Citește în continuare.

electronic book

De ce să-ți cumperi o carte electronică dacă există alternative?

1. Va avea grijă de vederea ta

Nu, nu poți citi ore întregi de pe un smartphone sau o tabletă fără un efect negativ asupra vederii tale! În asta și constă diferența. O carte electronică este echipată cu un ecran cu cerneală electronică, așa-numitul ecran e-ink care seamănă izbitor de mult cu o hârtie. Un asemenea display se bazează pe funcționalitatea granulelor alb-negru care formează textul. Pentru a încărca o pagină de acest fel, dispozitivul aplică tensiune o singură dată, după care funcionează datorită luminii reflectate. Acest tip de afișaj nu pâlpâie și nu emite lumină ca un monitor de computer, smartphone sau tabletă. Prin urmare, vorbim despre o utilizare cu efect minim nociv asupra vederii.

exist alternative

2. Sunt mult mai accesibile și econome

Doar gândește-te cât te costă să îți cumperi de fiecare dată câte o carte nouă propriu-zisă. Nu sunt chiar atât de ieftine, dacă nu le iai cu amănuntul. Altă treabă e când vorbim despre cărțile electronice. De obicei acestea sunt mai ieftine și ce mai spui că se găsesc cărți electronice online și se pot descărca absolut gratuit. Prin urmare, pentru o persoană care citește mult, rentabilitatea investiției într-o carte electronică este evidentă.

accessible and economy

3. Au o autonomie de invidiat

Îți este frică de faptul că un ebook reader se poate descărca în cel mai nepotrivit și interesant moment? Calm! Aceste gadget-uri au un consum minim de energie, prin urmare se vor descărca extrem de lent. Excepție o fac însă cărțile electronice scumpe cu acces la internet, media player și alte funcționalități care „mănâncă” fără rușine din baterie.

autonomy

4. Poți face notițe

Ești obișnuit să-ți faci notițe, să marchezi citate sau să studiezi materiale în timp ce citești? O carte electronică îți poate satisface nevoile! Majoritatea modelelor au un software care îți permite să înserezi note și să creezi marcaje pe diverse pagini. Mai mult de atât, unele ebook-uri au incluse un stylus în kit pentru a face mai convenabilă scrierea pe margine sau care oferă posibilitatea de editare pe cartea electronică.

notes

5. O poți lua cu tine oriunde

Portabilitatea este cu siguranță un plus major al tabletelor ebook. În medie, o carte electronică 6-7 inch nu depășește o greutate de 200g, aproximativ egală cu cea a unei cărți obișnuite. Doar că într-un ebook încap mai multe povești. Având un asemenea device la îndemână poți lua cu tine zeci sau chiar sute de cărți, în pofida unui singur exemplar din hârtie.

take anywhere

Cumpără noua ta carte electronică la Darwin

Ești pasionat de lectură? Parcurgi file din cărți de parcă ai mânca semințe? Atunci cu siguranță visezi la prima ta carte electronică. Ia-ți acum la Darwin o bibliotecă portabilă la cel mai atrăgător preț. Comandă online și ai parte de cashback și livrare gratuită chiar la tine acasă! În cazul în care ai nevoie de o mână de ajutor în a alege modelul potrivit, citește articolul: „Am nevoie de un nou prieten de lectură. Cum aleg o carte electronică?”. Baftă!

De ce Cărți Electronice la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel