ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Marca automobilului
Model de automobil
An lansare automobil
Standard de dimensiuni
Diagonală display
Bluetooth
Culoare
Putere
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
153 lei lunar 3 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
153 lei lunar 3 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
172 lei lunar 4 499 lei
Credit 0%
1 399 lei
-100 lei
1 299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 1 000 lei lunar 5 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 917 lei lunar 5 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 250 lei lunar 1 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 750 lei lunar 4 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 272 lei lunar 1 629 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
77 lei lunar 1 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 667 lei lunar 3 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 417 lei lunar 2 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 500 lei lunar 2 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 667 lei lunar 3 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 500 lei lunar 2 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 417 lei lunar 2 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 250 lei lunar 1 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 417 lei lunar 2 499 lei
Credit 0%
1 249 lei
-90 lei
1 159 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 21 )

Playere auto pentru un sunet bun

Serile de vară, mașina, briza caldă...

Sună bine, dar ceva lipsește. Vară fără muzică bună nu e vară, iar mașina fără un player auto bun nu e mașină. Din fericire, în magazinul Darwin avem o gamă largă de playere auto pentru toate gusturile, care cu siguranță vă vor plăcea.

Fiecare șofer are propriile criterii pentru alegerea unui sistem audio, unii aleg doar în funcție de buget, încercând să economisească la maxim, alții citesc cu atenție toate instrucțiunile și caracteristicile și analizează atent produsul, iar alții vor doar să cumpere un audio player auto, doar ca să poată asculta muzică, neacordând atenție caracteristicilor.

E ușor să cumperi auto gadget-uri, dar cum să alegi corect un media player auto?

Alegerea unui model potrivit nu este deloc dificilă, chiar și un elev se poate descurca cu acest lucru. Playerele auto au câteva dimensiuni standard, iar în trecut exista doar o singură dimensiune standard. Acum, cele mai des utilizate sunt sistemele multimedia cu un singur slot (1 DIN) și cele cu două sloturi (2 DIN).

În trecut, playerele auto puteau doar să citească casete video, dar acum există mult mai multe tipuri de mp3 auto. Există playere auto cu sloturi CD și DVD (cd player auto), dar și cu porturi USB și type-C. Puteți conecta nu doar discuri, ci și stick-uri USB, telefoane și diverse tipuri de playere externe. Cu toate acestea, în prezent playerele cu sloturi pentru discuri au devenit mai puțin populare, deoarece discurile sunt greu de găsit și de înregistrat ceva pe ele.

Puterea medie a unui radio player auto este de aproximativ 50 W și este identică pentru fiecare canal. În cazul folosirii unor boxe mai puternice, se recomandă utilizarea unui amplificator. Diferite auto gadget-uri, extrem de utile pot fi găsite la Darwin.

Pe lângă diferitele tipuri de intrare/ieșire, ar trebuie să vă uitați și la prezența receptorului radio și funcțiile sale. Unele playere auto pot memoriza anumite frecvențe, în timp ce altele au căutare digitală a posturilor de radio.

Ce diferențe există între o audio player auto de 1 DIN și 2 DIN?

Sfaturi

Înainte de a cumpăra un media player auto, verifică dimensiunile și asigură-te că acesta se potrivește perfect mașinii tale.

Vino la Darwin - magazin de gadget-uri din Chișinău, pentru a alege un player auto de calitate, cu garanție, iar dacă încă nu ești sigur care este modelul potrivit, vânzătorii noștri te vor ajuta în luarea unei decizii.

FAQ Playere auto

Cel mai bun player auto este o noțiune relativă. Cu toate acestea, pentru a alege un media player auto, trebuie să iei în considerare câțiva factori. În primul rând, player-ul ar trebui să aibă Bluetooth, astfel încât să poți conecta întotdeauna telefonul fără cabluri și dispozitive suplimentare. De asemenea, verifică dacă dispozitivul se potrivește mașinii tale, citește specificațiile și recomandările producătorului înainte de a cumpăra. Funcțiile suplimentare sunt, de asemenea, un factor important; este foarte convenabil când mp3 player-ul auto are un port USB sau chiar HDMI.
Cu toate acestea, în 2024, cele mai bune opțiuni de multimedia player auto sunt considerate a fi:
• PROLOGY CMX-260 4607940902041
• ACV 2DIN AVS-2100BM
• FIVE 2din F720A
• PROLOGY MPV-320 4607940901761
Din punct de vedere al dimensiunilor, pe piață sunt cel mai adesea de trei tipuri: standard (de fabrică), 1 DIN și 2 DIN.
În funcție de caracteristicile ecranului, există:
• Monoblocuri - ecrane integrate în unitatea audio, cel mai răspândit tip de unitate audio.
• Ecran extensibil - o opțiune compactă bună pentru cei care preferă doar unitățile audio 1 DIN, dar doresc un ecran complet cu multiple funcții.
• Ecran rotativ - un ecran mare, a cărui poziție poate fi modificată de la orizontală la verticală și invers.
Există, de asemenea, o clasificare în funcție de tipul de ecran, monocrom, bicolor și policolor.
După cum poți vedea, există multe clasificări, este important să iei în considerare caracteristicile fiecăreia și să alegi un player auto pentru mașină care să se potrivească exact nevoilor tale.
Pentru a înțelege dacă un media player auto se potrivește în mașina ta, trebuie doar să te uiți la locul în care trebuie integrat acel player în mașină. Există unități audio 1 DIN (dispozitive mici și înguste) și 2 DIN (mai mari, cu un ecran mai lat, aproximativ de dimensiunea a 2 playere 1 DIN). De asemenea, poți pur și simplu să măsori înălțimea, lățimea și adâncimea locului unde vei integra și a player-ului auto pe care l-ai ales. Chiar dacă acest lucru pare complicat, poți să vizitezi un service auto, iar specialiștii de acolo îți vor explica care este cea mai potrivită.
De obicei, în setul unui player auto se află carcasa pentru unitatea audio, panoul frontal detașabil, husa specială pentru panoul frontal, suporturi, cabluri, garanție și manualul de utilizare. Instalarea unui media player auto nu este dificilă, mai ales dacă urmați instrucțiunile, dar este totuși mai bine să îl instalați într-un service specializat și să lăsați acest lucru în mâinile profesioniștilor.

De ce Playere auto la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel